Hozzászólás ideje: 7 órával korábban7 órája Azért az nagyon kemény lenne, ha ebben az évben a Maxim behozná a kánon terén a magyarországi SW könyvkiadás lemaradását. Remélem, hogy hamarosan kapni fogunk egy címlistát, hogy mivel is terveznek erre az évre.
Hozzászólás ideje: 1 órával korábban1 órája Szerintem nem hozzák be. A tavalyi arányok. 12 kiadvány. Ebből 4 képregény kötet, 8 regény. A 8 regényből 4 kánon, 4 legendák volt. Szerintem idén hasonló arányra lehet számítani. Ha így kalkulálunk, akkor 24 kiadványból 8 lesz képregény, 16 regény. Az arányok ugyanazok, mint 2025-ben. A 16 regényből 8 legalább Legendák lesz - Új Jedi Rend, X-szárnyúak, esetleg egyéb Essential Legends újrakiadások. Én 8 kánon regényre számítok. Ha a Tempest Breaker szövegkönyvét is kiadják, akkor a Köztársaság Fénykora 3. fázisából 3 kötet van hátra. Maradt 5 hely egyéb kánon regény címnek. És ne feledjük, idén jön a Mandalőri és Grogu. Lehet, hogy lesz hozzá két kísérő regény, plusz számíthatunk felnőtt regény változatra. Ezek pl. 2026. második felében jöhetnek. Ha nem is számolunk ezekkel, akkor is csak 5 hely van egyéb kánon regényeknek. Eddig 10 regényt számoltam össze, ami kánon és nem KF. Ehhez jönnek még az idén megjelenő címek. Pl. az Outlaws regény, Roux Legacy regénye.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.