Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Tudeom ez nem ide tartozik, de engem az első rész hasonló videói is érdekelnének, nagy volt akkor a Hype.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Atlas Hozzászólás ideje: 2006. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 4. Atlas: íme a másik videó! Megkönyítem a dolgodat, belinkelem ide. Premier videó Köszi szépen, ezt már korábban sikerült letöltenem. Visszakerestem a hírek között, íme: "2005. május 18. sokunk számára nagy nap volt. Több ezren gyűltünk össze a Duna Plazában, hogy együtt várjuk az éjfélt és A Sithek bosszúja bemutatóját. Knight videokamerával érkezett a helyszínre, azzal járt-kel a tömegben, igyekezett megörökíteni az utókor számára a várakozás pillanatainak hangulatát. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy a terembe befelé menet a jegyszedő kikapcsoltatta vele a gépet. Nem is értem, miért. A felvételekből most készített nekünk egy tíz perces összeállítást, melyet bárki letölthet - ha nem volt ott, azért, ha igen, akkor pedig azért. A videót két változatban tölthetitek le (jobb klikk, "Cél mentése..."): Jobb minőségű (122 MB) Gyenge minőségű (34 MB) Köszönet az alkotónak! Ha még nem láttátok, nézzétek meg a premieren készült képeinket!" Plokoom Nos, ezt nem tudtam letölteni egyik változatban sem - megvan valakinek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 4. Igen, ezt a videót belinkelte knight egy-két hete. Én pl. le is töltöttem. Sajnos azonban már nem él a link, mert egy hét eltelte után törölte a szolgáltató. Talán megkérhetnéd, hogy rakja fel újra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Atlas Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Igen, ezt a videót belinkelte knight egy-két hete. Én pl. le is töltöttem. Sajnos azonban már nem él a link, mert egy hét eltelte után törölte a szolgáltató. Talán megkérhetnéd, hogy rakja fel újra. Knight, ha lehetőséged lesz, légyszíves töltsd fel az ominózus videót! Így jó lesz? :-) Ha valaki másnak esetleg meglenne, akkor persze tőle is szívesen elfogadnám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Ha személyesen találkoznánk addig, én szívesen elviszem neked. Bár erre kicsi az esély (mármint hogy talizunk ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. (szerkesztve) Atlas: Én feltöltöm szívesen, de adj meg egy e-mail címet ahol szólhatok, mert amikor legutóbb feltettem, nem néztél be, és a link csak egy hétig élt. Szerkesztve: 2006. Március 6. - Knight Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Atlas Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Atlas: Én feltöltöm szívesen, de adj meg egy e-mail címet ahol szólhatok, mert amikor legutóbb feltettem, nem néztél be, és a link csak egy hétig élt. Most naponta fogom nézni a fórumot, megígérem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Most naponta fogom nézni a fórumot, megígérem! Hétvége körül töltöm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Megtaláltam azt a mobillal felvett premier videót. 3gp formátumban (quick time lejátsza), mintha szóba került volna itt, hogy nincs meg. Itt van. Most én is fel tudom tölteni Atlasnak azt a premier videót ami kell neki. Majd jön ide a link. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Ezt a kis videót már feltette schmutte korábban, de hátha Atlas még nem látta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. (szerkesztve) Ezt a kis videót már feltette schmutte korábban, de hátha Atlas még nem látta. Nem baj, inkább többször, mint egyszer sem. Közben felment Knight videoja is. Szerkesztve: 2006. Március 7. - lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Nem baj, inkább többször, mint egyszer sem. Közben felment Knight videoja is. Köszi, akkor én nem teszem fel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Remélem egyszer a Fókuszos videó is előkerül... Lenne még egy-két ötletem, mit kéne az egyesített videóba tenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Atlas Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Nem baj, inkább többször, mint egyszer sem. Közben felment Knight videoja is. Köszönöm szépen! A mobilos videó már megvolt tavaly is, de ez hiányzott a gyűjteményemből. Akkor most rátérhetünk a Tibis videóra, nehogy véletlenül teljesen elégedettnek tűnjünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Remélem egyszer a Fókuszos videó is előkerül...Lenne még egy-két ötletem, mit kéne az egyesített videóba tenni. Úgy látszik ha Tibire várunk, nem lesz belőle semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Úgy látszik ha Tibire várunk, nem lesz belőle semmi. Már írtam a Fókusznak az ügyben, egyelőre nincs válasz. Mindesetre a honlapjukon ez a riport nem található...(ugye a 2005. 05. 19-i adást keressük?) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Én nem láttam azt a fókuszt, de valószínűsítem, hogy abban volt. Egyébként sok jót nem várok az RTL-től. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Én nem láttam azt a fókuszt, de valószínűsítem, hogy abban volt. Egyébként sok jót nem várok az RTL-től. Igazad van, tetves retek klub még válaszra sem méltat:( Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Azok csak a gagyira adnak. Biztos ha a Mónika 'sóba' szerettél volna jelentkezni, arra válaszolnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Plokoom Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Sziasztok! Egyik olvasónk érdeklődött a Knight féle premier videó iránt, úgyhogy ide irányítottam, ebbe a topicba, mondván, biztos lesz valaki olyan kedves, hogy feltölti számára. Atlas: Ha neked megvan, és van kedved feltölteni a starwars.hu multimédia szekciójába, az sem lenne rossz megoldás. Gondolom, Knightnak nem lenne ellene kifogása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. (szerkesztve) Nekem sajnos a lassú netkapcsolat miatt ugrott a felrakás, de lokatelli vagy valaki akinek megvan, holnap biztosan felteszi ha kell! És ugye a hosszú videóra gondolsz? Mert van kettő rövidebb is. Szerkesztve: 2006. Március 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Atlas Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Sziasztok! Egyik olvasónk érdeklődött a Knight féle premier videó iránt, úgyhogy ide irányítottam, ebbe a topicba, mondván, biztos lesz valaki olyan kedves, hogy feltölti számára. Atlas: Ha neked megvan, és van kedved feltölteni a starwars.hu multimédia szekciójába, az sem lenne rossz megoldás. Gondolom, Knightnak nem lenne ellene kifogása. A nagyobb változatot felteszem, amint tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Sziasztok! Örülök, hogy végre a starwars.hu-ra is felkerül a premier videó. Természetesen nincs kifogásom ellene. Azt viszont hangsúlyozom, hogy nem ezt gondoltam véglegesnek. Az én fejemben továbbra is ez él: Knight (saját) videó + két kis videó + Fókuszos riport a film után + egy apró meglepetés (ami egyébként ismert). Mindezek összevágva... Remélem egyszer elkészül ez is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Plokoom Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Sziasztok! Örülök, hogy végre a starwars.hu-ra is felkerül a premier videó. Természetesen nincs kifogásom ellene. Azt viszont hangsúlyozom, hogy nem ezt gondoltam véglegesnek. Az én fejemben továbbra is ez él: Knight (saját) videó + két kis videó + Fókuszos riport a film után + egy apró meglepetés (ami egyébként ismert). Mindezek összevágva... Remélem egyszer elkészül ez is... Oké, ha elkészül, szerintem szívesen felrakjuk azt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Oké, ha elkészül, szerintem szívesen felrakjuk azt is. Mi meg megnézzük. Csak már lenne kész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Atlas Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Ep3 közönségpremier, Special Edition Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 1. Knight (saját) videó + két kis videó + Fókuszos riport a film után + egy apró meglepetés (ami egyébként ismert). Mindezek összevágva... Kérek belőle! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 1. Kérek belőle! A munkához Tibi videója hiányzik. Nem adja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Na, hogy egy kicsit feldobjuk a topicot, készítettem egy videó fájlt, ami vázlatosan tartalmazza, hogy mire is gondolok. Csak az a rész hiányzik belőle, ami nincs meg. Jó lenne, ha páran letöltenétek, és megmondanátok, hogy van-e benne hiba. Az én részemet nyugodtan átugorhatjátok, ott nincs új rész. Kb. 9:50-től érdemes nézni. Mivel elég ritkán találkozunk, nem vagyok biztos benne, hogy a képes résznél mindenkit eltaláltam. Ráadásul van egy-két "alapember", aki valószínű hiányzik róla. (Pl. SimonZ?) Előre is elnézést tőle, én szívesen belerakom, ha szóltok, és küldtök további képeket. Ime a link, ami mostantól egy hétig elérhető (elég nagy darab): Bővitett premier videó Tényleg kíváncsi vagyok, hogy mit szóltok hozzá, szerintem ez már elég jól összefoglalja azt a felejthetlen estét. Üdv, mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Hú, én letölteném, de majd' 300 mega , így nem tudom az adatforgalmam miatt Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.