Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Tudeom ez nem ide tartozik, de engem az első rész hasonló videói is érdekelnének, nagy volt akkor a Hype....

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
Atlas: íme a másik videó! Megkönyítem a dolgodat, belinkelem ide. ;)

Premier videó

Köszi szépen, ezt már korábban sikerült letöltenem.

Visszakerestem a hírek között, íme:

"2005. május 18. sokunk számára nagy nap volt. Több ezren gyűltünk össze a Duna Plazában, hogy együtt várjuk az éjfélt és A Sithek bosszúja bemutatóját. Knight videokamerával érkezett a helyszínre, azzal járt-kel a tömegben, igyekezett megörökíteni az utókor számára a várakozás pillanatainak hangulatát. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy a terembe befelé menet a jegyszedő kikapcsoltatta vele a gépet. Nem is értem, miért. :)

A felvételekből most készített nekünk egy tíz perces összeállítást, melyet bárki letölthet - ha nem volt ott, azért, ha igen, akkor pedig azért. :D

A videót két változatban tölthetitek le (jobb klikk, "Cél mentése..."):

Jobb minőségű (122 MB)

Gyenge minőségű (34 MB)

Köszönet az alkotónak!

Ha még nem láttátok, nézzétek meg a premieren készült képeinket!"

Plokoom

Nos, ezt nem tudtam letölteni egyik változatban sem - megvan valakinek?

Hozzászólás ideje:
Igen, ezt a videót belinkelte knight egy-két hete. Én pl. le is töltöttem. Sajnos azonban már nem él a link, mert egy hét eltelte után törölte a szolgáltató. Talán megkérhetnéd, hogy rakja fel újra. :)

Knight, ha lehetőséged lesz, légyszíves töltsd fel az ominózus videót! Így jó lesz? :-)

Ha valaki másnak esetleg meglenne, akkor persze tőle is szívesen elfogadnám.

Hozzászólás ideje:

Atlas: Én feltöltöm szívesen, de adj meg egy e-mail címet ahol szólhatok, mert amikor legutóbb feltettem, nem néztél be, és a link csak egy hétig élt.

Szerkesztve: - Knight

Hozzászólás ideje:
Atlas: Én feltöltöm szívesen, de adj meg egy e-mail címet ahol szólhatok, mert amikor legutóbb feltettem, nem néztél be, és a link csak egy hétig élt.

Most naponta fogom nézni a fórumot, megígérem! :)

Hozzászólás ideje:

Megtaláltam azt a mobillal felvett premier videót. 3gp formátumban (quick time lejátsza), mintha szóba került volna itt, hogy nincs meg.

Itt van.

Most én is fel tudom tölteni Atlasnak azt a premier videót ami kell neki.

Majd jön ide a link.

Hozzászólás ideje:
Ezt a kis videót már feltette schmutte korábban, de hátha Atlas még nem látta. ;)

Nem baj, inkább többször, mint egyszer sem.

Közben felment Knight videoja is.

Szerkesztve: - lokatelli

Hozzászólás ideje:

Remélem egyszer a Fókuszos videó is előkerül...

Lenne még egy-két ötletem, mit kéne az egyesített videóba tenni.

Hozzászólás ideje:
Nem baj, inkább többször, mint egyszer sem.

Közben felment Knight videoja is.

Köszönöm szépen! A mobilos videó már megvolt tavaly is, de ez hiányzott a gyűjteményemből. Akkor most rátérhetünk a Tibis videóra, nehogy véletlenül teljesen elégedettnek tűnjünk ;)

Hozzászólás ideje:
Úgy látszik ha Tibire várunk, nem lesz belőle semmi. :P

Már írtam a Fókusznak az ügyben, egyelőre nincs válasz. Mindesetre a honlapjukon ez a riport nem található...(ugye a 2005. 05. 19-i adást keressük?)

Hozzászólás ideje:
Én nem láttam azt a fókuszt, de valószínűsítem, hogy abban volt. Egyébként sok jót nem várok az RTL-től. :yeah:

Igazad van, tetves retek klub még válaszra sem méltat:(

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Sziasztok!

Egyik olvasónk érdeklődött a Knight féle premier videó iránt, úgyhogy ide irányítottam, ebbe a topicba, mondván, biztos lesz valaki olyan kedves, hogy feltölti számára.

Atlas: Ha neked megvan, és van kedved feltölteni a starwars.hu multimédia szekciójába, az sem lenne rossz megoldás. :rock: Gondolom, Knightnak nem lenne ellene kifogása.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nekem sajnos a lassú netkapcsolat miatt ugrott a felrakás, de lokatelli vagy valaki akinek megvan, holnap biztosan felteszi ha kell!

És ugye a hosszú videóra gondolsz? Mert van kettő rövidebb is.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Sziasztok!

Egyik olvasónk érdeklődött a Knight féle premier videó iránt, úgyhogy ide irányítottam, ebbe a topicba, mondván, biztos lesz valaki olyan kedves, hogy feltölti számára.

Atlas: Ha neked megvan, és van kedved feltölteni a starwars.hu multimédia szekciójába, az sem lenne rossz megoldás. :rock: Gondolom, Knightnak nem lenne ellene kifogása.

A nagyobb változatot felteszem, amint tudom.

Hozzászólás ideje:

Sziasztok!

Örülök, hogy végre a starwars.hu-ra is felkerül a premier videó. Természetesen nincs kifogásom ellene.

Azt viszont hangsúlyozom, hogy nem ezt gondoltam véglegesnek. Az én fejemben továbbra is ez él:

Knight (saját) videó + két kis videó + Fókuszos riport a film után + egy apró meglepetés (ami egyébként ismert). Mindezek összevágva...

Remélem egyszer elkészül ez is...

Hozzászólás ideje:
Sziasztok!

Örülök, hogy végre a starwars.hu-ra is felkerül a premier videó. Természetesen nincs kifogásom ellene.

Azt viszont hangsúlyozom, hogy nem ezt gondoltam véglegesnek. Az én fejemben továbbra is ez él:

Knight (saját) videó + két kis videó + Fókuszos riport a film után + egy apró meglepetés (ami egyébként ismert). Mindezek összevágva...

Remélem egyszer elkészül ez is...

Oké, ha elkészül, szerintem szívesen felrakjuk azt is.

Hozzászólás ideje:

Na, hogy egy kicsit feldobjuk a topicot, készítettem egy videó fájlt, ami vázlatosan tartalmazza, hogy mire is gondolok. Csak az a rész hiányzik belőle, ami nincs meg. Jó lenne, ha páran letöltenétek, és megmondanátok, hogy van-e benne hiba. Az én részemet nyugodtan átugorhatjátok, ott nincs új rész. Kb. 9:50-től érdemes nézni.

Mivel elég ritkán találkozunk, nem vagyok biztos benne, hogy a képes résznél mindenkit eltaláltam. Ráadásul van egy-két "alapember", aki valószínű hiányzik róla. (Pl. SimonZ?) Előre is elnézést tőle, én szívesen belerakom, ha szóltok, és küldtök további képeket.

Ime a link, ami mostantól egy hétig elérhető (elég nagy darab):

Bővitett premier videó

Tényleg kíváncsi vagyok, hogy mit szóltok hozzá, szerintem ez már elég jól összefoglalja azt a felejthetlen estét.

Üdv, mindenkinek

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.