MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Nekem ilyen bajom nincs, viszont tesóm is letölt, ezért baromi lassan jön Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Hú, én letölteném, de majd' 300 mega , így nem tudom az adatforgalmam miatt Donát. Jaj, pedig Te is rajta vagy... Divx 5.1-es tömörítés van rajta, így is ekkora lett. Sajnos már nem nincs időm egy gyatra verziót készíteni. Ha nagyon kell, akkor később megcsinálom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Nekem ilyen bajom nincs, viszont tesóm is letölt, ezért baromi lassan jön Egy heted van rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Egy heted van rá Tesóm kilépett, így már jobb lett a helyzet, viszont megállt letöltés közben, és kiírta, hogy a forrásnál valami gond van Elkezdem újra, és jelzek, hogy mire jutottam vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Tesóm kilépett, így már jobb lett a helyzet, viszont megállt letöltés közben, és kiírta, hogy a forrásnál valami gond van Elkezdem újra, és jelzek, hogy mire jutottam vele. Próbáld Flashget-tel. Nekem rendben lejön vele, és nem gond ha megszakad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Próbáld Flashget-tel. Nekem rendben lejön vele, és nem gond ha megszakad. Ha tudnám, hogy mi az Kb. a film kezdetén addig jött le, ahol Anakinék vadászai bejönnek a képbe (12 perc környéke), vagyis a vége nincs meg. Na mindegy, holnap megpróbálom munkahelyről még egyszer, ott jobb a net kapcsolat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Ráadásul van egy-két "alapember", aki valószínű hiányzik róla. (Pl. SimonZ?) Ha jól tudom Zoli nem a DP-ben volt, hanem a MOM parkban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Én töltöm, ha minden igaz már le is szedte. Nemsokára hazabattyogok és megsasolom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. FlashGet: http://letoltes.prim.hu/index.prm?pid=820 Ajánlott akkor a FlashGet-et használni amikor nagy méretű fájlt töltesz le, mert ez képes többek között arra hogy ha megszakad a letöltés, ugyan onnan folytatja. Ha Firefox-ot használsz akkor kell ez is: http://www.flashgot.net/getit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Köszi szépen Ja és az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy képes egy oldalról mindent egyszere letölteni.Pl a sw.com-ról ezzel lehet leszedni a videókat, vagy ha van 30 fájl amit le akarsz tölteni akkor egy kattal meg lehet tenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Ha jól tudom Zoli nem a DP-ben volt, hanem a MOM parkban. Akkor nem lesz rajta... Viszont bárki, akinek a nevét nem említettem, és szeretne rajta lenni, az szóljon nekem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Knight: Hagyjad, ne bajlódj vele (a gyatra verzióval), majd megkérek valakit aki leszedte, hogy a klubnapra írja le nekem. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Én leszedtem. Nem rossz, bár még hézagos Nagyon igéretes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. (szerkesztve) Én is azt mondom, nem rossz Reméljük, valami úton-módon mégiscsak meglesznek a hiányzó részek is. A 11-es terem első verziójánál a hang egy picit bántotta a fülem, de valószínűleg azért, mert túl hangosra vettem Nagyon szép kis összeállítás Donát, próbálkozzam majd a kiírással? Szerkesztve: 2006. Április 3. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Aham, megköszönném. De ráérünk még. Májusban lesz klubnap úgy is :lol: Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Szerintem is jó.Megnéztem megint a 11-esben ahogy kezdődik a filom.Komolyan a mobilminőség ellenére leírhatatlan érzés ez a filmkezdés.Maga az orgazmus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Én leszedtem. Nem rossz, bár még hézagos Nagyon igéretes. Dzséjt, Te rajta vagy valamelyik képen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. A 11-es terem első verziójánál a hang egy picit bántotta a fülem, de valószínűleg azért, mert túl hangosra vettem Szerintem ez adja vissza a legjobban az akkori hangulatot:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Még a képes részről várnék egy-egy véleményt. Jó ötlet volt-e a buborékos rész? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 6. Remek lesz a videó Knight! A vége roppant feelinges, egész elérzékenyültem. A csoprtképen az, aki lenci mögött áll, Lew. Őt felismertem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 7. Remek lesz a videó Knight! A vége roppant feelinges, egész elérzékenyültem. A csoprtképen az, aki lenci mögött áll, Lew. Őt felismertem. Köszi! A csoportképet majd bővíteni fogom, pont ilyen apró információkra volt szükségem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. OFF Mi az email címed knight? ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. OFFMi az email címed knight? ON OFF Átállítottam nyílvánosra. ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Köszi, ment mail. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Knight! Nem sikerült még Tibitől megszerezni a videóját? Klubnapon beszéltem vele, de elfelejtettem kérni tőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Most mekkora feeling megnézni Knight videóját!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Knight! Nem sikerült még Tibitől megszerezni a videóját? Klubnapon beszéltem vele, de elfelejtettem kérni tőle. Ne is mond, és sajnos nem voltam itthon. Megpróbálhatom még felhívni a retek klubbot, hátha ott több infót mondanak. Amúgy marad a köv. találka... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Ne is mond, és sajnos nem voltam itthon. Megpróbálhatom még felhívni a retek klubbot, hátha ott több infót mondanak. Amúgy marad a köv. találka... Majd megkeresem emailben, és rábeszélem valahogy, hogy adja ide. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. (szerkesztve) Majd megkeresem emailben, és rábeszélem valahogy, hogy adja ide. Támogatom az ötletet! Nyakunkon az évforduló, jó lenne ezzel a videóval megünnepelni... Szerkesztve: 2006. Május 22. - Knight Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.