Hozzászólás ideje: 2017. November 7.7 éve Szerző Megvan valakinek megvan a gyári BD kiadás? Szerkesztve: 2017. November 7.7 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2017. November 15.7 éve Szerző Egy kis tájékoztató azoknak, akik esetleg szeretnék megvenni a kiadványokat (BD, DVD). Az első évadot a premier időpontjában vettem meg, három lemezes BD, slipcase, szitázott lemezek. A 2-3 évadot viszont ma kaptam meg, így csak a sima kiadvány vettem meg slipcase nélkül (a 2. évadot nem is találtam abban a formában), viszont aki ezt a kiadást veszi az készüljön fel rá, hogy a lemez sincs szitázva, egyszerű kék.
Hozzászólás ideje: 2018. Június 28.7 éve Szerző Augusztus 31-én jelenik meg a Rebels negyedik évada BD-n és DVD-n.
Hozzászólás ideje: 2018. Június 28.7 éve 35 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Augusztus 31-én jelenik meg a Rebels negyedik évada BD-n és DVD-n. Pontosítás: Július 31. -én jelenik meg.
Hozzászólás ideje: 2018. Június 28.7 éve Szerző Csak szerettem volna az augusztus 31-et, mert akkor lesz pénzem ilyenekre.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.