Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 13. Lemondok a filmkvízről. Bedöglött a DVD olvasóm, így nem tudok készülni. Sajnálom. Remélem lesz beugró ember helyettem.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 13. Nagy kár! Nagy kár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 13. Szerintem is kár Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 13. Karrde, nincs kedved beugrani Ody helyére? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 13. Nem nagyon Nem nekem való az ilyesmi, meg hirtelen azt sem tudom, hogy miféle lenne. Meg képet se tudok berakni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 13. Mégis lesz holnap forduló! Készüljetek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 13. (szerkesztve) REMEK!!! Megjavult a DVD? Szerkesztve: 2006. December 13. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 13. Mégis lesz holnap forduló! Készüljetek. Apa! Akkor ahogy megbeszéltük....Mindent a Családért! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 13. REMEK!!! Megjavult a DVD? Sajnos nem. Netről szedek képet, a többi kérdés lesz. De nagyon könnyűek, nem kell parázni. Oldi kisfiam, itt nincs protekció. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 13. De nagyon könnyűek, nem kell parázni. Para? Cöcc (ugye nagy arc miatt senkit se zárunk ki? ) Oldie: mindent a családért? Ez helyes hozzáállás, nagyon derék. Remélem, úgy gondolad, hogy mindent az öreg, betegeskedő dédapádért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 13. Para? Cöcc (ugye nagy arc miatt senkit se zárunk ki? ) Kire gondolsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 13. Oldi kisfiam, itt nincs protekció. Még nekem sem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 13. (szerkesztve) Még nekem sem? Nem néztek így rám mióta.... Majd erős leszek. Szerkesztve: 2006. December 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 13. Majd igyekszem meggyengíteni a védőfalaid Képzeld, holnap felétek lesz dolgom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 13. És mi dolgod lesz erre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 13. SZTK, de hát kell néha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Oldi kisfiam, itt nincs protekció. A sima méltányosság is elég lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. A sima méltányosság is elég lesz :D Rossz szülő vagyok, tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Rossz szülő vagyok, tudom. Jár is a fekete pont, hogy tud meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Ha megkérhetnék mindenkit (és lecsap a véres kard), az off-topic alcímet azért ne probálgassuk a végletekig. Egy kicsit kevesebb offot ha kérhetnék. Köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Maximálisan igazad van Coce, ne haragudj! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Nyolckor akkor lesz kvíz Ody? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Nyolckor akkor lesz kvíz Ody? Igen lesz! Készüljetek. De tényleg elég könnyű lesz, tehát most a gyorsaság fog a leginkább számítani! Négy kérdés lesz, és egy privis nagy kérdés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Na akkor inkább nézem a fórum többi részét, úgysem tudtam net elé jönni majdnem egész nap Totál lassú a netem, öcsém elszívja a sávot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Kezdjünk má' apa! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Ne szíííjjja le! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Kezdjünk má' apa! :D Jaja, nézni akarom a kézi meccset, szóval mehet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Lassan lehet készülődni... Lokatelli nincs értelme nézni, kikapunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Az F5 gomb legyen veletek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Fél órája lett kész a Vindóz reinstall, felőlem is mehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.