Hozzászólás ideje: 2006. December 13.18 éve Lemondok a filmkvízről. Bedöglött a DVD olvasóm, így nem tudok készülni. Sajnálom. Remélem lesz beugró ember helyettem..
Hozzászólás ideje: 2006. December 13.18 éve Nem nagyon Nem nekem való az ilyesmi, meg hirtelen azt sem tudom, hogy miféle lenne. Meg képet se tudok berakni.
Hozzászólás ideje: 2006. December 13.18 éve REMEK!!! Megjavult a DVD? Szerkesztve: 2006. December 13.18 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2006. December 13.18 éve Mégis lesz holnap forduló! Készüljetek. Apa! Akkor ahogy megbeszéltük....Mindent a Családért! :D
Hozzászólás ideje: 2006. December 13.18 éve REMEK!!! Megjavult a DVD? Sajnos nem. Netről szedek képet, a többi kérdés lesz. De nagyon könnyűek, nem kell parázni. Oldi kisfiam, itt nincs protekció.
Hozzászólás ideje: 2006. December 13.18 éve De nagyon könnyűek, nem kell parázni. Para? Cöcc (ugye nagy arc miatt senkit se zárunk ki? ) Oldie: mindent a családért? Ez helyes hozzáállás, nagyon derék. Remélem, úgy gondolad, hogy mindent az öreg, betegeskedő dédapádért
Hozzászólás ideje: 2006. December 13.18 éve Para? Cöcc (ugye nagy arc miatt senkit se zárunk ki? ) Kire gondolsz?
Hozzászólás ideje: 2006. December 13.18 éve Még nekem sem? Nem néztek így rám mióta.... Majd erős leszek. Szerkesztve: 2006. December 13.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2006. December 13.18 éve Majd igyekszem meggyengíteni a védőfalaid Képzeld, holnap felétek lesz dolgom
Hozzászólás ideje: 2006. December 14.18 éve Oldi kisfiam, itt nincs protekció. A sima méltányosság is elég lesz
Hozzászólás ideje: 2006. December 14.18 éve A sima méltányosság is elég lesz :D Rossz szülő vagyok, tudom.
Hozzászólás ideje: 2006. December 14.18 éve Rossz szülő vagyok, tudom. Jár is a fekete pont, hogy tud meg
Hozzászólás ideje: 2006. December 14.18 éve Szerző Ha megkérhetnék mindenkit (és lecsap a véres kard), az off-topic alcímet azért ne probálgassuk a végletekig. Egy kicsit kevesebb offot ha kérhetnék. Köszönöm!
Hozzászólás ideje: 2006. December 14.18 éve Nyolckor akkor lesz kvíz Ody? Igen lesz! Készüljetek. De tényleg elég könnyű lesz, tehát most a gyorsaság fog a leginkább számítani! Négy kérdés lesz, és egy privis nagy kérdés.
Hozzászólás ideje: 2006. December 14.18 éve Na akkor inkább nézem a fórum többi részét, úgysem tudtam net elé jönni majdnem egész nap Totál lassú a netem, öcsém elszívja a sávot
Hozzászólás ideje: 2006. December 14.18 éve Kezdjünk má' apa! :D Jaja, nézni akarom a kézi meccset, szóval mehet
Hozzászólás ideje: 2006. December 14.18 éve Lassan lehet készülődni... Lokatelli nincs értelme nézni, kikapunk.
Hozzászólás ideje: 2006. December 14.18 éve Fél órája lett kész a Vindóz reinstall, felőlem is mehet.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.