orki Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Ez az én formám vagy elrontom vagy akkor megyek a kétbetűsre......Ramak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Coce, te érted mit akarsz kérdezni? Nekem k*rvára bonyolult Belebonyolódtál a szinkronkérdésekbe. Koncentrálj inkább a kérdésre! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. (szerkesztve) Vajon miért emelhette ki Coce az első képet mint segítséget? Szembeötlő dolog van ott. És nem a homályosítás. Ha megvan az első kocka, akkor a többi is hamar a helyére kerülhet! Szerkesztve: 2007. Május 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Belebonyolódtál a szinkronkérdésekbe. Koncentrálj inkább a kérdésre! Sajna nem megy. Ez az összeillesztgetés nem az én lapom. Megyek Exitet sasolni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Még egy segítség. A 4. képen nem a Millenium Falcon a lényeg! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Valaki kitalálta már? Esetleg egyéb segítség? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Végső segítség, a legnagyobb. Mindegyik képről egy számot kell kitalálnotok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Végső segítség, a legnagyobb. Mindegyik képről egy számot kell kitalálnotok! Már megvan, de hogy lesz abból 10 számjegyű kód? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. És 2szer ugyanaz a szám nem szerepel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Ha megvannak a számok, sorba rakod őket, így a képeket is, és így a kódoknak is kapsz egy sorrendet, és úgy kapsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Igen, ha megvan minden szám, akkor azok alapján rendezni kell a képeket. Ha ez megvan, akkor ,ár csak össze kell olvasni a kódokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Elküldve... izzasztó vót. Hüle számok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Elküldve... izzasztó vót. Hüle számok. Elküldenéd priviben a megfejtést? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Gratulálunk a nyertesnek. Dzséjt volt a leggyorsabb helyes megfejtő. Nem áruljuk el a megfejtést, mert ha a további percekben más is meg akarja fejteni saját szórakoztatása céljából, legyen egy kis sikerélménye. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Én már az elején feladtam, nem áll rá az agyam az ilyen képes cuccokra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. És ne csak saját szórakoztatására. Mivel nekem megvan mind a BTH, mind az IG, ezért szerintem adjuk a következő nyertesnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Nagyvonalú. Szóval nyitott még a lehetőség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Én is gratulálok a nyertesnek! Igen nehéz volt a döntő feladvány, talán a kvíz történetében a legnehezebb. Dehát évforduló van, vagy mi fene. Dzséjt, akkor várom a döntésedet (mind a kettőt nem kaphatod meg. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Dzséjt, akkor várom a döntésedet (mind a kettőt nem kaphatod meg. ) A döntlsem lejebb olvasható Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. ezért szerintem adjuk a következő nyertesnek Hoppá! Nyitott még a verseny. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Ó, hogy némelyik számot nem tudom, mi az, de találok a képekhez való számokat. Azokat kell keresni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Ó, hogy némelyik számot nem tudom, mi az, de találok a képekhez való számokat. Azokat kell keresni? Hmmmmm???? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. És a kvíz Easter Eggjére vajon ki fog rájönni. Abban is főleg az első kép tud a leginkább rávezetni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. (szerkesztve) És a kvíz Easter Eggjére vajon ki fog rájönni. Abban is főleg az első kép tud a leginkább rávezetni. 1138?Vagy az hogy sorrendben vannak a kérdések? Szerkesztve: 2007. Május 25. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Nem-nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hmmmmm???? Bocs Néhány képhez nem tudom a számot (de töröm a fejem), de most akkor a hozzájuk tartozó számok szerint kell sorba rakni a kódokat? Na jó, ha nem, vagy nem válaszoltok, akkor nézem az exitet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Bocs Néhány képhez nem tudom a számot (de töröm a fejem), de most akkor a hozzájuk tartozó számok szerint kell sorba rakni a kódokat?Na jó, ha nem, vagy nem válaszoltok, akkor nézem az exitet. Erről van szó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Az Easter Egget még Ody se tudja, pedig mondtam neki. Szóval törje Ő is a fejét rajta! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Bocs Néhány képhez nem tudom a számot (de töröm a fejem), de most akkor a hozzájuk tartozó számok szerint kell sorba rakni a kódokat?Na jó, ha nem, vagy nem válaszoltok, akkor nézem az exitet. Minden képhez tartozik egy szám (az adott jelenetben elhangzik, vagy a képen látható is, vagy csak a képen lévők megnevezése az). Ezeket a számokat növekvő sorrendbe kell rakni. Ha ez megvan, a képekhez tartozó kódokat kell beírni a sok nulla helyére a linkben úgy, ahogy a sorrendben szerepelnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Az első képen a homályosítás nem véletlenül van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.