Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. (szerkesztve) Helyes, helyes! Ody: Akkor meg pláne! Szerkesztve: 2007. December 30. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Én is megjöttem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Én is megjöttem Már vártunk. Remélem nem fogsz nagyon kiakadni a kérdéseken. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Szándékomban állt, csak kicsit ideges vagyok. Na hátha feloldódok. Nem is tudom, mi a nehezebb, jókat kérdezni, vagy válaszolni rájuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Na már kíváncsi vagyok azokra a kiakasztó kérdésekre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Már vártunk. Remélem nem fogsz nagyon kiakadni a kérdéseken. Az kizárt, jó a humorérzékem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Bitburger partyhordó megteszi? Remek Obi!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Szándékomban állt, csak kicsit ideges vagyok. Na hátha feloldódok. Szilveszterkor valaki mindig ideges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Szilveszterkor valaki mindig ideges. Nem is tudom, miért. Talán mert új év - új élet - új fogadalmak - és annak felismerése, hogy a régieket se tartottam be soha Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Idén semmi új fogadalom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Eleve minek ígérgetni?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Nem is tudom, miért. Talán mert új év - új élet - új fogadalmak - és annak felismerése, hogy a régieket se tartottam be soha Tavaly én csináltam a fesztivált. Kezdjük vagy várjunk még hátha beesik valaki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Kezdjük vagy várjunk még hátha beesik valaki? Szerintem vágjunk bele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Kezdhetünk, szerintem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Eleve minek ígérgetni?! Igen, az ember fogadja el a saját korlátait, és évente legfeljebb egyet próbáljon meg átlépni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Belevághatunk szerintem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Ok, akkor nézzétek a topikot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Pildi, hát ez a tudás! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Remélem jól szórakoztatok. Nem hittem volna, hogy ennyire nehéz lesz egy-két kérdés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Az egy pontom a vak tyúk is talál szemet tipikus esete De hát néha szerencse is kell a dolgokhoz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. (szerkesztve) Gratulálok a fordulóhoz Ody, jópofa volt a kérdésekkel! Kicsit talán túl is pörgettem magam benne... Szerkesztve: 2007. December 30. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Jók voltak a kérdések. És a kérdezőnek nyilván nehéz felmérni, melyik kérdés nehéz, mert ő tudja a választ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Jó volt, bár kicsit nehéz volt, az igaz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Coce: én nem éreztem, hogy túlpörögtél volna. Majd csinálsz egy pontszámítást? Pildi: Örülök, hogy tetszett. És gratula a pontodhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Jó kérdések voltak, kiváló körítéssel. Bár már arra sem emlékszek hogy értem-e el pontokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Ne haragudj, de az is a kvízfelelős dolga. Jól néznénk ki, hogy a száraz munkát meg én csinálnám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Jó kérdések voltak, kiváló körítéssel. Bár már arra sem emlékszek hogy értem-e el pontokat. Hallod aki asztal alá issza Qui-Gont....nem is csodálom, hogy már nem emlékszel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Már meg is van az összesítés. Donát 3 pont Obi 2pont Coce-Pildi 1-1 pont Gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Meglátszik, hogy milyen nagylelkűek vagyunk Pildivel. Na akkor most becsempészek ide egy BÚÉK-ot mindenkinek, ha már szilveszteri fordulón versenghettünk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.