Dei Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. (szerkesztve) Ody engedélyével akkor meg is nyitottam a topikot Mi az a Holonet News? A Rebels érához kapcsolódó in-universe híradó, amiből érdekes információkat tudhatunk meg a korszakról. Remek kiegészítést adnak a sorozathoz. Eddig 11 videó jelent meg, amiket majd szépen belinkelgetek ide...amint a netem abba hagyja a szabotázs akciókat. Itt is az első és jön a többi is utána...remélhetőleg. HoloNet News Report 1: Imperial Registration Program HoloNet News Report 2: Wookiee Revolt Quelled on Kashyyyk HoloNet News Report 3: Lothal Jobless Rates Hit All-time Low HoloNet News Report 4: Controversial Statue Finally Destroyed HoloNet News Report 5: Rise in Citizen Reporting Results in Captured Criminals HoloNet News Report 6: Empire Ensures New Affordable Housing on Lothal HoloNet News Report 7: Famed Imperial Pilot Moves to Lothal HoloNet News Report 8: Journalists Across Galaxy Join Press Corps HoloNet News Report 9: Unauthorized Mining Operation Halted HoloNet News Report 10: Community Leaders Discuss Capital City Improvements HoloNet News Report 11: Mas Amedda receives Governor Arinhada Pryce for Lothal report Szerkesztve: 2014. Október 4. - Dei Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Wow Volt egy hasonló kezdeményezés még anno az EP2 előtt is. Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. (szerkesztve) Felkerült az eddigi összes rész. Minden új rész után frissítem majd az első hozzászólást. Az EP3 is kapott ilyet, vagy az EP2nél befejezték? Szerkesztve: 2014. Október 4. - Dei Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. És ezek a hírek milyen informatívak, hogy meg tudjunk valamit a galaxis nagypolitikájáról! Tehát pl. Grand Vizier (!) Mas Amedda még él és virul a Rebels idején. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Ezek nagyon jók! Remélem később majd még több ismert arc visszaköszön Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. No ezeket én is megnézem majd mert egyrészt hangulatosak másrészt pedig kíváncsi vagyok a háttérre. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Nagyon nagy forma ez a tudósító. Így legalább láthatjuk a másik oldalát a dolgoknak, ahol csak a jó és a szép hangzik el, mit sem törődve azzal, amit a terítő alá besöpörnek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Szerintem biztos fogjuk látni ezt a manust a sorozatban. Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Kis érdekesség. A híres TIE pilóta, aki a Lothalra érkezett, az ugyanaz a személy, akit Zeb és Ezra is megszívat a rövid kis részekbe. Gondolom párszor már megbánta, hogy a bolygóra jött. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Ő lenne Rudhor báró? Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Bizony ő az. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Minek megy el egy arisztokrata TIE pilótának? Az ő karaktere még érdekes lesz úgy vélem. Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Az eddigi teljesítménye nem volt valami meggyőző. Először Zeb intézi el, majd lelövi a Ghost, aztán Ezra is megadja neki a magáét. Már lassan sajnálom szegényt. Még azt is kinézem belőle ezek után, hogy csak a család rangja és vagyona miatt olyan híres pilóta. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Érdekes adalékok. Ha esetleg sikerül keríteni hozzájuk időzített angol feliratot, megoldom a magyart. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Az nagyon jó lenne! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Itt elvileg le lettek fordítva magyar nyelvre (de lehet hogy tévedek, nem olvastam). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Szuper, köszi! Itt valóban le vannak fordítva. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Itt elvileg le lettek fordítva magyar nyelvre (de lehet hogy tévedek, nem olvastam). Tök jó!Köszi! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.