Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 15. Hozzászólás ideje: 2015. Október 15. Heh, amikor megnéztem a Lost Commanders recon videóját, és abban volt néhány pillanat a Fire Across the Galaxy-ból és a Siege of Lothalból, és feltűnt, hogy Sabine már ott is viseli az extra cókmókot az övén és más a kesztyűje. Kis utánajárás után kisült, hogy Sabine modelljét már ebben az epizódban lecserélték. Szóva, ha osztunk-szorzunk, Sabine már a harmadik modelljénél jár a Lost Commandersben, és az eredeti változat az első évad végét sem érte meg. Szép, hogy így fejlődik a sorozat. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Heh, amikor megnéztem a Lost Commanders recon videóját, és abban volt néhány pillanat a Fire Across the Galaxy-ból és a Siege of Lothalból, és feltűnt, hogy Sabine már ott is viseli az extra cókmókot az övén és más a kesztyűje. Kis utánajárás után kisült, hogy Sabine modelljét már ebben az epizódban lecserélték. Szóva, ha osztunk-szorzunk, Sabine már a harmadik modelljénél jár a Lost Commandersben, és az eredeti változat az első évad végét sem érte meg. Szép, hogy így fejlődik a sorozat. Nekem ezek nem tűntek fel. simán benyeltem, hogy a hajjal együtt kapott újdonságokat. De akkor marad a haj, meg a páncélfestés, a többi már ez az epizód óta megvan? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Igen, miért, nem elég? Egy évad és két epizód alatt három modellje volt (attól, hogy új a szín, az munkában nem merült ki annyiban, hogy átfestették a modellt). Anakinnak, Ahsokának vagy Obi-Wannak a TCW hat évada alatt hány feltűnő változása volt? Azért ne legyünk már ennyire telhetetlenek, hogy egyből szemforgatást kap egy harmadik modell, mert "csak újrafestették." Eszem megáll... Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Igen, miért, nem elég? Egy évad és két epizód alatt három modellje volt (attól, hogy új a szín, az munkában nem merült ki annyiban, hogy átfestették a modellt). Anakinnak, Ahsokának vagy Obi-Wannak a TCW hat évada alatt hány feltűnő változása volt? Azért ne legyünk már ennyire telhetetlenek, hogy egyből szemforgatást kap egy harmadik modell, mert "csak újrafestették." Eszem megáll... Ezt félreértetted. Lehet elbénáztam a hangulatjelet. Valami olyat akartam ami engem reprezentál, ahogy ezeket nem vettem észre. gondold a végére ezt akkor: vagy ezt Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Akkor nem szóltam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Most (angol felirattal nézem a részt) tűnt fel, hogy Pryce kormányzó nő! Ez evidens volt valakinek is? Ráadásul még az SW adatbankban Mas Amedda -nál meg is említik a nevét. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Igen, én tudtam, hogy nő (de csak mert anno Wookieepedia-n utána olvastam). Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.