Levadzsi Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. a hd-s linkre mentem, az ikonnál mindennél kiirja hogy hd de szemmel láthatóan nem az. a többi részemnél mind ott a hd minőség. nem tudtok másik ingyenes linket adni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. a hd-s linkre mentem, az ikonnál mindennél kiirja hogy hd de szemmel láthatóan nem az. a többi részemnél mind ott a hd minőség.nem tudtok másik ingyenes linket adni? Pedig az HD, mert 588 mega. A sima az meg 170 mega körül van. Én nagyon is látom a különbséget a kettő között. Amúgy meg csak ezek a linkek vannak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Január 8. Brain Invaders..... Nem is írok többet. Vajon most mennyi szünet lesz? Hat hét? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Ez Kiskósát igazolja. Az ő forrása szerint 22-én lesz a következő új rész, vagyis lehet közben ismétlés. Bár ha a 8. epizódot ismétlik, akkor inkább arra tippelnék, hogy 15-én már új rész következik. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Azért így elég fura. Lehet, hogy többször lesz dupla rész, hogy időben az évad végére érjenek? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Ez Kiskósát igazolja. Az ő forrása szerint 22-én lesz a következő új rész, vagyis lehet közben ismétlés. Bár ha a 8. epizódot ismétlik, akkor inkább arra tippelnék, hogy 15-én már új rész következik.Szerintem is 15 -én lesz új rész. Talán a mostani dupla miatt egy hét kimarad. Bár így lenne. Azért így elég fura. Lehet, hogy többször lesz dupla rész, hogy időben az évad végére érjenek?Érdekes mindenesetre ez a stratégia, de már kezdem megszokni (nehezen megy). Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. A legtöbb sorozatnál nem így megy, mondjuk az animációsakat nem tudom. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Ilyenkor sosem örülök annak, ha igazam van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Grievous Intrigue Spoiler: Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Jónak néz ki Már csak pár nap Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. A képek helyett, mostmár mozgóképek jöhetnének ezerrel Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. (szerkesztve) Jónak néz ki Már csak pár nap A képek helyett, mostmár mozgóképek jöhetnének ezerrel Nagyon egyetértek. Úgy látszik, hogy Spoiler: Grievous a saját hajóján szívatja meg Eeth Kothot. Szerkesztve: 2009. December 29. - Ody Mandrell Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Spoiler: Talán azért, mert a sajátját megint apró roncsdarabkákká lőtték szét. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. (szerkesztve) Grievous intrigue Spoiler: Vagy a börtönszint egy zárkájából kiszabadult. Bár én nem tudom elképzelni Grivit amint egy Venatoron raboskodik. Szerkesztve: 2009. December 29. - Ody Mandrell Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Spoiler: De gondolom Eeth Koth-nak ezúttal végleg annyi lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. KisKósa. Ez még rejtély. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. (szerkesztve) EP11: Lightsaber Lost EP12: The Mandalor Plot Azt hiszem a Mandalor szálat sokan várják, köztük én is. Amúgy igazad volt KK, két hét szünet jön. Szerkesztve: 2009. December 29. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. No igen, jó lesz már, ha ők is jönnek végre Nem mintha ők a kedvenceim volnának, de üdítő változatosság lesz, és remélem, jó sztoriszálat találnak ki hozzájuk Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. No igen, jó lesz már, ha ők is jönnek végre Nem mintha ők a kedvenceim volnának, de üdítő változatosság lesz, és remélem, jó sztoriszálat találnak ki hozzájuk Elég komoly hibákat kellene elkövetni ahhoz, hogy elrontsanak egy olyan történetet, amelyben szerepelnek. Remélem az epizód eleji összefoglalóban elárulnak ezt azt a mandaloriaiakról, mert akik nem annyira jártasak az EU-ban, azoknak nem biztos, hogy minden tiszta lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Elég komoly hibákat kellene elkövetni ahhoz, hogy elrontsanak egy olyan történetet, amelyben szerepelnek. Remélem az epizód eleji összefoglalóban elárulnak ezt azt a mandaloriaiakról, mert akik nem annyira jártasak az EU-ban, azoknak nem biztos, hogy minden tiszta lesz.Biztos jó kis bevezetője lesz. Van már leírás de németül. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Ha nem hosszú, akkor holnap estére esetleg le tudnám fordítani. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Ha nem hosszú, akkor holnap estére esetleg le tudnám fordítani. Nem tudom ez hosszú e, de itt van. "Obi-Wan erhält eine heikle Mission: Er soll Gerüchten nachgehen, nach denen die neutrale Herzogin Satine von Mandalore im Geheimen eine separatistische Streitmacht aufbaut. Sollte sich das bewahrheiten, wäre es für den Jedi eine schreckliche Erkenntnis. Er kennt Satine gut - zwischen beiden besteht seit ihrer Jugend eine enge Verbindung. Die schöne Herzogin schenkte ihm einst ihr Herz... " Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. (szerkesztve) Végre itt az előzetes! Szenzációs párbeszéd. :D Szerkesztve: 2009. December 29. - Ody Mandrell Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Ez menni fog, még talán ma is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Ez menni fog, még talán ma is. Előre is köszi. Sztem nem lehet túl bonyolult. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Jó az előzetes Várom a részt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Jó az előzetes Várom a részt.Úgy látszik az Utapau előtt még Obi is meg lesz f*ngatva. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Nem tudom ez hosszú e, de itt van. "Obi-Wan erhält eine heikle Mission: Er soll Gerüchten nachgehen, nach denen die neutrale Herzogin Satine von Mandalore im Geheimen eine separatistische Streitmacht aufbaut. Sollte sich das bewahrheiten, wäre es für den Jedi eine schreckliche Erkenntnis. Er kennt Satine gut - zwischen beiden besteht seit ihrer Jugend eine enge Verbindung. Die schöne Herzogin schenkte ihm einst ihr Herz... " Nos, a fordítás alább található, de kissé mgdöbbentett : Spoiler: Obi-Wannak kényes küldetése adódik: utána kell járnia a híresztelésnek, hogy a mandalór Satine hercegnő titokban szeparatista haderőt állít fel. Ha ez igaznak bizonyul, az rossz hír lenne a Jediknek. Obi-Wan jól ismeri Satine-t - ifjú koruk óta szoros kapcsolatban állnak egymással. A szép hercegnő egyszer neki ajándékozta a szívét... Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Előre is köszi. Sztem nem lehet túl bonyolult. Tényleg nem volt az. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Aha Csak én mindig is úgy képzeltem, hogy Grivi bácsival az Utapaun mérkőzik meg először 4 kézzel Mintha akkor meglepődne, hogy szétnyílhat 4 kézre... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.