Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 26. Nekem tetszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 26. Íme: a legelső képem. Ez nagyon kemény, szinte forradalmi! Meg hát mikor készült!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 26. Uhh,ez tök jó!Ígéretem szerint egy ideig ez lesz a hátterem Éljen a retró! Örülök, hogy sikerült örömet szereznem Nektek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Flóri Hozzászólás ideje: 2006. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 28. (szerkesztve) Hihíí ma jót cselekdtem magamnak:DValami miatt a háttérképtömörítést nem bírtam leszedni és mi történt?:DMegcsináltam így mindent leszedtem:D:D:D U.i.:nem ide jön de én azért rakok rockot mert nagy Rocker vagyok!Nem nagyobb mint SW rajongó. Szerkesztve: 2006. Május 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Flóri Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. (szerkesztve) Off:ez se ide jün,de más topicba miért nem tudok írni? Szerkesztve: 2006. Május 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. Azért mert te SimonZ meghívottja vagy, ami ebbe a topicba tartozik.A többit még csak olvashatod.Odynak reklamálj ha írkálni akarsz máshova is sztem. Egyébként ott villog a topic felett az "értesítés" rész, oda is le van írva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Sőt, ez az infó az oldalamon is szerepel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Flóri Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. (szerkesztve) Sőt, ez az infó az oldalamon is szerepel. Simonz,a háttérképcsomagot pk3.filéba nem tudod átrakni?Mert akárhányszor társítom Winziphez ugyan olyan marad. Szerkesztve: 2006. Május 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Azrael Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. Hello! nekem tetszik a honlap. Van képem episode III katonákról és episode I képek ha tudom elküldhetem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. (szerkesztve) Üdvözöllek! Nagyméretű, nagyfelbontású képekre mindig szükségem van. Megköszönném, ha elküldenéd őket. Írj egy privát üzenetet vagy egy mailt! Szerkesztve: 2006. Május 31. - SimonZ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Azrael Hozzászólás ideje: 2006. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 1. Üdvözöllek! Nagyméretű, nagyfelbontású képekre mindig szükségem van. Megköszönném, ha elküldenéd őket. Írj egy privát üzenetet vagy egy mailt! Megpóbálom csak nem tudom, hogy lehet-e freemaillel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Június 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 1. Megpóbálom csak nem tudom, hogy lehet-e freemaillel OFF Küldtem választ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Azrael Hozzászólás ideje: 2006. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 1. Küldtem egy weblap címet ahol episode I képek vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 1. OFF címet ide is be lehet írni, hátha más is kíváncsi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 1. OFF címet ide is be lehet írni, hátha más is kíváncsi. Engem is érdekel a cím. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Június 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 2. Itt van a link. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Azrael Hozzászólás ideje: 2006. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 2. hogy tetszett a weblap??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Június 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 2. Jó, de picik a képek... Tudom, sok bajom van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Mintha ezeket a képeket a filmből vágták volna ki.... Sőt! Ezer százalék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Ahogy mondod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Flóri Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. (szerkesztve) Hehe rájöttem hogy kell képeket filből kimenteni Szerkesztve: 2006. Június 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. (szerkesztve) OFF Kell hozzá egy képlopó progi és a film a gépen Vagy van más módszered van? ON Szerkesztve: 2006. Június 4. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Azrael Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. tudom nem ide tartozik de avatart (ha jól tudom így hívják azt a kicsi képet a név alatt) hogy lehet berakni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. tudom nem ide tartozik de avatart (ha jól tudom így hívják azt a kicsi képet a név alatt) hogy lehet berakni? OFF A felső sorban van egy 'Beállítások' menü, oda belemész, és a bal sávban találsz egy olyat, hogy 'avatar beállítások'. Ott tudsz választani. ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Azrael Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. KÖSSZ Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Flóri Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. OFF:Nem ide jön de sztetek a Winrar a jobb vagy a Winzip? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. KÖSSZ Ody Mandrell Látom sikerült. Jól néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. (szerkesztve) Visszavagyok. Egy hétig legalábbis. Most néhány offtopik jellegű háttérképemmel jelentkezem. Ezek nem olyan technikásak, mert a téma nem igényli (sőt! ), de legalább nem sértem a Lucasfilm jogait, mert saját anyagból dolgozom. Most pedig nekilátok apránként behozni a lemaradást... Szerkesztve: 2006. Július 24. - SimonZ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Ez a Tátra ugye? Látom Te is a hegyvidéket preferálod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Igen, a 3. és a 4. kivételével. Azok a Szlovák Paradicsomban készültek, amit jobben preferálok, mint a Tátrát. Középhegység erdővel, patakokkal, vízesésekkel, kilátóhelyekkel, sziklákkal - ez az én világom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.