Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Darth_Phobos írta: Akkor az öszi tali helyszín megvan Viszont ez az augusztusi foglalkoztat engem Én is várom, de leginkább a helyszínt. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Ha máshol nem jön össze, most épp ideális helyszín lehet a Katica pincéje. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Ilyenkor elég kellemes ott a hőmérséklet Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Ígértem, hogy a következő talira túrós rétest fogok sütni, így olyan hely lenne jó, ahol gond nélkül meg is lehetne enni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hmm... tényleg Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Pildi írta: Ha máshol nem jön össze, most épp ideális helyszín lehet a Katica pincéje. Ígértem, hogy a következő talira túrós rétest fogok sütni, így olyan hely lenne jó, ahol gond nélkül meg is lehetne enni. A Katica pincéjében el lehet fogyasztani, nem látja senki Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Végül is eddig nem igazán jött le senki, italokért is mindig felmentünk, talán kivitelezhető. Vagy hátha van valakinek még ötlete Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Pildi például süssön mákos rétest is, és akkor nem lesz feltűnő, hogy (csak) túrósat eszik mindenki. :) Másrészről, mint garázda fotós, a pincehelyiség nem túl megfelelő a leleplező fotók készítésére. :D Túl sötét van Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Az a jó,ha fotókészülék van a kezedben Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Oldfighter írta: Másrészről, mint garázda fotós, a pincehelyiség nem túl megfelelő a leleplező fotók készítésére. Túl sötét van Hozz magaddal zseblámpát... vagy vakus telefont... vagy még jobb a vakus fényképezőgép Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Dzséjt írta: Hozz magaddal zseblámpát... vagy vakus telefont... vagy még jobb a vakus fényképezőgép Nekem csórinak csak telefonos fényképezőm van Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Oldfighter írta: Nekem csórinak csak telefonos fényképezőm van Hát akkor ez van, megússzuk a kompromittáló képeket Vagy mivel nekem van vakus fotoaparatom, összefogok Phobossal és rólad készítünk pár kényes képet Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Dzséjt írta: Hát akkor ez van, megússzuk a kompromittáló képeket Vagy mivel nekem van vakus fotoaparatom, összefogok Phobossal és rólad készítünk pár kényes képet Ezzel mennyire egyet tudok érteni Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Dzséjt írta: Hát akkor ez van, megússzuk a kompromittáló képeket Vagy mivel nekem van vakus fotoaparatom, összefogok Phobossal és rólad készítünk pár kényes képet Hát elég durva lesz egy józanképű, sármos, értelmes, intelektuel arcból a te általad említett színvonalat kihozni. Bezzeg nekem veletek nincs ilyen gondom. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Oldfighter írta: Hát elég durva lesz egy józanképű, sármos, értelmes, intelektuel arcból a te általad említett színvonalat kihozni. Bezzeg nekem veletek nincs ilyen gondom. Majd összegyűjtük a sörösüvegeket és majd eléd rakjuk, mint ahogyan te szoktad. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Darth_Phobos írta: Majd összegyűjtük a sörösüvegeket és majd eléd rakjuk, mint ahogyan te szoktad. De csak tele fogadom el őket és nem ér visszakövetelni őket. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Darth_Phobos írta: A Katica pincéjében el lehet fogyasztani, nem látja senki MissKarrde írta: Végül is eddig nem igazán jött le senki, italokért is mindig felmentünk, talán kivitelezhető. Vagy hátha van valakinek még ötlete Tényleg nem lenne rossz a Katica pincéje, már ezért sem a hűvössége mellett, de talán lesz másik lehetőség, ami még jobb lehet. Oldfighter írta: Pildi például süssön mákos rétest is, és akkor nem lesz feltűnő, hogy (csak) túrósat eszik mindenki. Kétfélét nem vállalok. És ráadásul a túrós sokkal jobb. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Oldfighter írta: Hát elég durva lesz egy józanképű, sármos, értelmes, intelektuel arcból a te általad említett színvonalat kihozni. Ez tény, de én téged akarlak lefényképezni Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Dzséjt írta: Ez tény, de én téged akarlak lefényképezni Igazad van, a szerény tekintetű jelzőt kihagytam. Megfelelő így vagy még érzel némi ellenvetést? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Pildi írta: Kétfélét nem vállalok. És ráadásul a túrós sokkal jobb. Az utóbbival nem értek egyet. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Oldfighter írta: Az utóbbival nem értek egyet. Ezzel én is egyetértek Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Oldfighter írta: Igazad van, a szerény tekintetű jelzőt kihagytam. Megfelelő így vagy még érzel némi ellenvetést? Karrde kedves, légy szíves ennek a kedves, bájos embernek egy serpenyővel átadni az ellenvetésem Darth_Phobos írta: Ezzel én is egyetértek Én meg nem értek egyet. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Irígység, az beszél belőled. De nem baj, eddig egy-két oldalas képregényt szerettem volna szerkeszteni, de most csak ÖT, rólad fog szólni. :P Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Rétes ügyben csak annyit mondok, hogy nem a levegőbe beszélek: jobb túrós rétest csinálok, mint mákost, az empírikus tapasztalatok alapján. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Oldfighter írta: De nem baj, eddig egy-két oldalas képregényt szerettem volna szerkeszteni, de most csak ÖT, rólad fog szólni. :P Ha azt akarod, hogy sikere legyen, minimum ennyinek mindenképpen rólam kell szólnia. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Pildi írta: Rétes ügyben csak annyit mondok, hogy nem a levegőbe beszélek: jobb túrós rétest csinálok, mint mákost, az empírikus tapasztalatok alapján. Nem azt vitattam, hogy nem jó túróst csinálsz, hanem általánosan megjegyeztem, hogy a mákos jobb. Dzséjt írta: Ha azt akarod, hogy sikere legyen, minimum ennyinek mindenképpen rólam kell szólnia. De még mennyire! És az is lesz! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Viszont túros sütit nem ehetek Elvileg tejallergiám van, bár a tejnél csak nagy fogyasztásnál, de a túrónál már minimális szinten kijönnek rajtam a tünetek: láz, bőrpír, fulladás, vérnyomásesés. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Bomarr talija után valahogy nem fűlik a fogam a Katicához. A rétes jó ötlet, mákoson kívül minden jöhet. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Oldfighter írta: Nem azt vitattam, hogy nem jó túróst csinálsz, hanem általánosan megjegyeztem, hogy a mákos jobb. Én értettem, hogy értetted. Viszont ahogy olvasom, nem egyszerű olyan sütit vinni, ami mindenkinek megfelel. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Dzséjt írta: Vagy mivel nekem van vakus fotoaparatom, összefogok Phobossal és rólad készítünk pár kényes képet Hehe, ez remek ötlet, társulok Dzséjt írta: Karrde kedves, légy szíves ennek a kedves, bájos embernek egy serpenyővel átadni az ellenvetésem Átadom én, de azt hiszem, én bújok némi fedezék mögé aztán Pildi írta: Rétes ügyben csak annyit mondok, hogy nem a levegőbe beszélek: jobb túrós rétest csinálok, mint mákost, az empírikus tapasztalatok alapján. Nagyon jó az a túrós Mazsolával vagy nélkül? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.