Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Akkor az öszi tali helyszín megvan Viszont ez az augusztusi foglalkoztat engem Én is várom, de leginkább a helyszínt. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Ha máshol nem jön össze, most épp ideális helyszín lehet a Katica pincéje. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Ilyenkor elég kellemes ott a hőmérséklet Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Ígértem, hogy a következő talira túrós rétest fogok sütni, így olyan hely lenne jó, ahol gond nélkül meg is lehetne enni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hmm... tényleg Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Ha máshol nem jön össze, most épp ideális helyszín lehet a Katica pincéje. Ígértem, hogy a következő talira túrós rétest fogok sütni, így olyan hely lenne jó, ahol gond nélkül meg is lehetne enni. A Katica pincéjében el lehet fogyasztani, nem látja senki Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Végül is eddig nem igazán jött le senki, italokért is mindig felmentünk, talán kivitelezhető. Vagy hátha van valakinek még ötlete Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Pildi például süssön mákos rétest is, és akkor nem lesz feltűnő, hogy (csak) túrósat eszik mindenki. :) Másrészről, mint garázda fotós, a pincehelyiség nem túl megfelelő a leleplező fotók készítésére. :D Túl sötét van Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Az a jó,ha fotókészülék van a kezedben Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Másrészről, mint garázda fotós, a pincehelyiség nem túl megfelelő a leleplező fotók készítésére. Túl sötét van Hozz magaddal zseblámpát... vagy vakus telefont... vagy még jobb a vakus fényképezőgép Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozz magaddal zseblámpát... vagy vakus telefont... vagy még jobb a vakus fényképezőgép Nekem csórinak csak telefonos fényképezőm van Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Nekem csórinak csak telefonos fényképezőm van Hát akkor ez van, megússzuk a kompromittáló képeket Vagy mivel nekem van vakus fotoaparatom, összefogok Phobossal és rólad készítünk pár kényes képet Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hát akkor ez van, megússzuk a kompromittáló képeket Vagy mivel nekem van vakus fotoaparatom, összefogok Phobossal és rólad készítünk pár kényes képet Ezzel mennyire egyet tudok érteni Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hát akkor ez van, megússzuk a kompromittáló képeket Vagy mivel nekem van vakus fotoaparatom, összefogok Phobossal és rólad készítünk pár kényes képet Hát elég durva lesz egy józanképű, sármos, értelmes, intelektuel arcból a te általad említett színvonalat kihozni. Bezzeg nekem veletek nincs ilyen gondom. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hát elég durva lesz egy józanképű, sármos, értelmes, intelektuel arcból a te általad említett színvonalat kihozni. Bezzeg nekem veletek nincs ilyen gondom. Majd összegyűjtük a sörösüvegeket és majd eléd rakjuk, mint ahogyan te szoktad. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Majd összegyűjtük a sörösüvegeket és majd eléd rakjuk, mint ahogyan te szoktad. De csak tele fogadom el őket és nem ér visszakövetelni őket. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. A Katica pincéjében el lehet fogyasztani, nem látja senki Végül is eddig nem igazán jött le senki, italokért is mindig felmentünk, talán kivitelezhető. Vagy hátha van valakinek még ötlete Tényleg nem lenne rossz a Katica pincéje, már ezért sem a hűvössége mellett, de talán lesz másik lehetőség, ami még jobb lehet. Pildi például süssön mákos rétest is, és akkor nem lesz feltűnő, hogy (csak) túrósat eszik mindenki. Kétfélét nem vállalok. És ráadásul a túrós sokkal jobb. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hát elég durva lesz egy józanképű, sármos, értelmes, intelektuel arcból a te általad említett színvonalat kihozni. Ez tény, de én téged akarlak lefényképezni Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Ez tény, de én téged akarlak lefényképezni Igazad van, a szerény tekintetű jelzőt kihagytam. Megfelelő így vagy még érzel némi ellenvetést? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Kétfélét nem vállalok. És ráadásul a túrós sokkal jobb. Az utóbbival nem értek egyet. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Az utóbbival nem értek egyet. Ezzel én is egyetértek Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Igazad van, a szerény tekintetű jelzőt kihagytam. Megfelelő így vagy még érzel némi ellenvetést? Karrde kedves, légy szíves ennek a kedves, bájos embernek egy serpenyővel átadni az ellenvetésem Ezzel én is egyetértek Én meg nem értek egyet. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Irígység, az beszél belőled. De nem baj, eddig egy-két oldalas képregényt szerettem volna szerkeszteni, de most csak ÖT, rólad fog szólni. :P Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Rétes ügyben csak annyit mondok, hogy nem a levegőbe beszélek: jobb túrós rétest csinálok, mint mákost, az empírikus tapasztalatok alapján. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. De nem baj, eddig egy-két oldalas képregényt szerettem volna szerkeszteni, de most csak ÖT, rólad fog szólni. :P Ha azt akarod, hogy sikere legyen, minimum ennyinek mindenképpen rólam kell szólnia. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Rétes ügyben csak annyit mondok, hogy nem a levegőbe beszélek: jobb túrós rétest csinálok, mint mákost, az empírikus tapasztalatok alapján. Nem azt vitattam, hogy nem jó túróst csinálsz, hanem általánosan megjegyeztem, hogy a mákos jobb. Ha azt akarod, hogy sikere legyen, minimum ennyinek mindenképpen rólam kell szólnia. De még mennyire! És az is lesz! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Viszont túros sütit nem ehetek Elvileg tejallergiám van, bár a tejnél csak nagy fogyasztásnál, de a túrónál már minimális szinten kijönnek rajtam a tünetek: láz, bőrpír, fulladás, vérnyomásesés. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Bomarr talija után valahogy nem fűlik a fogam a Katicához. A rétes jó ötlet, mákoson kívül minden jöhet. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Nem azt vitattam, hogy nem jó túróst csinálsz, hanem általánosan megjegyeztem, hogy a mákos jobb. Én értettem, hogy értetted. Viszont ahogy olvasom, nem egyszerű olyan sütit vinni, ami mindenkinek megfelel. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Vagy mivel nekem van vakus fotoaparatom, összefogok Phobossal és rólad készítünk pár kényes képet Hehe, ez remek ötlet, társulok Karrde kedves, légy szíves ennek a kedves, bájos embernek egy serpenyővel átadni az ellenvetésem Átadom én, de azt hiszem, én bújok némi fedezék mögé aztán Rétes ügyben csak annyit mondok, hogy nem a levegőbe beszélek: jobb túrós rétest csinálok, mint mákost, az empírikus tapasztalatok alapján. Nagyon jó az a túrós Mazsolával vagy nélkül? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.