Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Gyerekek, nincs mitől félnetek, itt a negyediken nem látunk ki a hó alól, tegnap a BKV-s sofőrök spontán hósztrájkba kezdtek, szóval nincs mitől félni. :P:D

Ez így utólagosan igazán biztató volt :P

Na igen, a fő kérdés, hol volt Jake Sully???? :) :)

Remekül sikerült a mai nap, bár annyi holmit cipeltem, hogy kész voltam már, köszönet a srácoknak, akik besegítettek a cipelésbe :) Mártinak köszönet a kókuszgolyóért és a könyvekért, amikért már az utcáról fordultam vissza a mozihoz, de szerintem megéri majd :clap2:

Elnézést, amiért a mozi után elszaladtam könyvet venni, és várni kellett rám :) Ott virított a naptáramban felírva, hogy megjelent a kiadvány, amiben benne van Dzséjt írása, de itthon nem tudtam megnézni, ott pedig a film előtt sajnos Pildivel nem tudtam bemenni a könyveshez, mivel tegnap kevés zsével indultam el otthonról, ezért sürgősen találnom kellett egy bankautomatát még a film előtt :)

A Katicába már csak fél tucatnyian jutottunk el, de jól volt egy kicsit elbeszélgetni :D Jellemzően a MÁV ilyenkor szórakozik, így aztán órás késéssel értünk haza :) Ody, köszi, hogy jöttél velem :)

Remélem, mindenki rendben hazaért, az idő nem kedvezett nekünk :D

Most már húzok aludni, majd holnap megnézem a többi topikot is :) A film remek volt :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Örülök, hogy azért épségben hazaértél.Remélem Karrde is.Szegény azzal a sok csomaggal.

Köszi, hazaértem rendben, elmentem fürödni, családdal pici duma, most még írtam ide, de alvás. Húgom végül kijött kocsival az állomásra, szóval így megúsztam a sok cipekedést :clap2:

Hozzászólás ideje:

Örülök, hogy mindenki épségben hazaért, mégha késéssel is. :clap2: Hihetetlen, hogy éppen ezen a hétvégén volt megint ítéletidő, épp mint akkor, amikor Bomarr-nál voltunk nyáron talin. Aznap legalább 20 fokott esett a hőmérséklet 1-2 óra alatt hatalmas vihar keretében, és szintén megakadt a vonatközlekedés. Pedig egy élményteli és fárasztó nap után nem ilyenekre vágyik az ember. :)

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Emlegettem én is, hogy idén már megjártuk az időjárással. Lassan az összes talira készülhetünk vésztervvel is :clap2:

Hozzászólás ideje:
Bocsi Ortis én csak a régi képeidről ismerlek, akkor egy más ember voltál. :clap2:

Nekem ez egy annyira új Ortis volt, hogy még be is mutatkoztam neki :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Kár, hogy nem mentem talira, látom izgalmas volt. :clap2:

Na majd legközelebb remélem már ott leszek és megismerkedhetek Ortis-ékkal is :)

Sajnos a talira a mozi után a Katicába már csak kevesen mentünk, a többieknek ezért vagy azért menniük kellett :) Hatan voltunk össz-vissz (Pildi, Ody, Dzséjt, Dzséjt haverja, akinek sose tudom a nevét, pedig már párszor jött :), frenkie meg én) , Ortiséktól is el kellett válnunk a mozinál, mert az ismerősük cuccait eláztatták Fantával, ami pont a mi sorunkban dőlt ki :) , így aztán ott maradtak az Arénában, hogy ne totál nedves kabátban induljanak el. Pildi táskája is üdítős lett.

Hozzászólás ideje:
eláztatták Fantával, ami pont a mi sorunkban dőlt ki :clap2:
Még egy ok, amiért nem szeretek moziba járni, nem figyelnek egymásra és a dolgaikra az emberek és ilyen kellemetlenségek leszenk :)

A Katicában nem volt lent hideg? :)

Hozzászólás ideje:
Még egy ok, amiért nem szeretek moziba járni, nem figyelnek egymásra és a dolgaikra az emberek és ilyen kellemetlenségek leszenk :)

A Katicában nem volt lent hideg? :)

Azért ez csak egyetlen eset. Én elég gyakran járok moziba, de most először történt ilyen elázósdi. És nem azt a következtetést vontam le, hogy nem megyek többet, hanem azt, hogy legközelebb a kabátomat inkább leadom a ruhatárban, ha van, a táskámat meg nem teszem le a földre. :)

A Katicában fent nem csak boxok vannak (most realizáltuk :D), hanem a pincelejáratnál van egy külön terem, ahol össze lehet tolni az asztalokat, így akár többen is elfértünk volna, és jó meleg volt. :D

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
És nem azt a következtetést vontam le, hogy nem megyek többet, hanem azt, hogy legközelebb a kabátomat inkább leadom a ruhatárban, ha van, a táskámat meg nem teszem le a földre. :)

Marha vagyok, hogy legalább a kabátot nem adtam le ruhatárban. Westendben gyakran leadom így télen, de ott legalább a mozinál van ruhatár, itt viszont meg sem néztem, hátha ott van. Pedig mondtad is, hogy akár berakhatnám a cuccaim :)

Hozzászólás ideje:

Ígéretem ellenére kicsit késve, de itt vannak a talis képek, főleg a nézőtérről, de kedvenc törzshelyünkön is készült két kép. ;) Mivel csak 6 db, most tényleg nem foglalkoztam képfeltöltéssel, remélem, nem gond.

A_meglepetés_erejével.jpg

Vidám_várakozás.jpg

Jók_ezek_a_szemüvegek_.jpg

Mindjárt_kezd__337_dik....jpg

A_Katicában.jpg

A_Katicában_2.jpg

Hozzászólás ideje:
Úristen hogy nézek a Katicában. ;) Ha tekintettel ölni lehetne, Karrde már nem élne. A moziban is elég új hullámos a kinézetem. :) No de a többiek is jól mutatnak. :P
Én is csak néztem, hogy mi lett veled :) Más talis képeken csak árad belőled a boldogság, itt meg... :D
Hozzászólás ideje:
Úristen hogy nézek a Katicában. ;) Ha tekintettel ölni lehetne, Karrde már nem élne. A moziban is elég új hullámos a kinézetem. :) No de a többiek is jól mutatnak. :P

Úgy feszülsz ott a székben mint Bono. :)

A zombis tekintetről nem is beszélve :D

Hozzászólás ideje:

Kiből mit hoz ki a forralt bor nagyobb mennyiségben... :)

De tény, hogy fárasztó nap volt, és eléggé elnyomott mindenkit a jó meleg ital. ;)

Hozzászólás ideje:
Melyiken vagy rajta? ;)

Lehet keresgélni... :) Rám se lehet ismerni. Amúgy Eszter jobb oldalán ültem(ami itt persze balra)...

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:
Atomvillanás az IMAXban ;)
Kb. úgy pislogtatok az első kép után. :) De muszáj volt fényképeznem, ha már a mozi előtti csoportképről mindenki elfeledkezett. :)
Hozzászólás ideje:
Nagyobb mennyiség? Három pohárral ittam csak. ;)
Akkor lehet, hogy az volt a gond, hogy kevés volt. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.