Donát Hozzászólás ideje: 2018. Február 25. Hozzászólás ideje: 2018. Február 25. Ez nekem is bejövős. Válasz
Lizardking Hozzászólás ideje: 2018. Február 25. Hozzászólás ideje: 2018. Február 25. 2 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Kanan szelleme tehát beolvadt a Kozmikus Erőbe, így az Erő felhasználta azt ilyen kezelhető farkasformában, hogy képes legyen Ezrával közvetlenebb módon kommunikálni. Valahogy így magyarázta Filoni is pár napja egy interjúban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 26. 2018. 02. 20. - 14:30, Dzséjt írta: Eleve azzal kezdte Vader anno, hogy az Uralkodót nagyon érdekelni fogja a Jedi templom titkai. De mit rejt az a templom? Szerintem egy kaput Mortisba. Ha oda be tudna hatolni Sidious... Biztos olvasta a jelentéseket róla. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Február 26. Hozzászólás ideje: 2018. Február 26. Meg akár Anakintól is hallhatta a beszámolót róla. Elvégre a tanítványa járt ott, és ha mesélt arról, mekkora hatalomra tett ott szert, Palpatine epekedhet a hely után. Ráadásul remek búvóhely lenne a számára. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 26. Elvileg üres is... Bár még mindig bántóan keveset tudunk arról a helyről. Na majd talán most! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 26. 2018. 02. 20. - 14:30, Dzséjt írta: Bár Dume által lehet valamilyen módon ez is lehetségessé vált? Kíváncsi vagyok, milyen jelentősége lesz annak a kőnek. Érdekesek a kézjelek rajta, vajon mit jelenthetnek? Ezra szavai alapján az egységet, de hogyan? Megvan a megoldás! 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 26. Úgy érzem végre Mortis ki fog teljesedni. Ráadásul egy Convor ül a Leány vállán. Eddig Ahsokának tulajdonították ezt a madarat, de mi van ha a Leányt jelképezi? Vagy kettejüket? Ugye a Mortison a Leány feltámasztotta Ahsokát, akkor létrejöhetett kapcsolat közöttük. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Február 26. Hozzászólás ideje: 2018. Február 26. Spoiler Szinte biztos, hogy az valamilyen formában a Leány, ugyanolyan zöld "haja" van, mint a Leánynak volt. És ugyanaz a convor látható a képen, illetve a trailerben, ami ott volt Atollonon és később Malachoron, amikor utoljára láttuk Ahsokát. Biztos van itt valamilyen kapcsolat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 26. (szerkesztve) A Rebels történetében nem vártam még ennyire epizódot mint most. Egyébként igazad van. Zöld! Amúgy nem is lehetett volna Ahoska, hisz nem halt meg. Viszont ha ez tényleg a Leány, akkor az ezer kérdést vet fel! [/spoiler} Szerkesztve: 2018. Február 26. - Ody Mandrell Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Április 19. Hozzászólás ideje: 2018. Április 19. Egy olyan rész volt ez, amely legfőképpen a gyászt és az érzelmeket helyezte előtérbe. Minden karakter máshogyan kezelte a gyászt. A farkasokat továbbra sem tudom megbocsátani a készítőknek, habár most már végre volt egy olyan jelenetük, amely izgalmas lett, és tetszett - ez az a bizonyos üldözős jelenet volt. Rukh bármennyire is az egyik kedvenc karakterem, nem bántam volna, ha kinyírják végre. Úgy veszem észre, itt, a fórumon többen is így vélekedtek. Ha szerepeltem volna a sorozatban, és ott lettem volna Zeb meg Sabine mellett, tuti, hogy adtam volna egy tockost Sabine-nak. Amúgy ha már Rukh: csak nekem jutott eszembe a Predator annál a bizonyos résznél, amikor a fejvadász bekapcsolja a láthatatlanná tevő kütyüjét, Sabine pedig infravörös szemüveggel nézi őt? Egyébként meglepően misztikus, érdekes és néhol elég félelmetes epizód lett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Április 19. 20 perccel korábban, caseyjones írta: csak nekem jutott eszembe a Predator annál a bizonyos résznél, amikor a fejvadász bekapcsolja a láthatatlanná tevő kütyüjét, Sabine pedig infravörös szemüveggel nézi őt? Többeknek eszébe jutott, ahogy fentebb is olvasható. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.