Ugrás a kommentre

Lizardking

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    153
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Profil információ

  • Nem
    Férfi
  • Lakhely
    Jászberény

Legutóbbi látogatók

793 profil megtekintés

Lizardking eredményei

Ifjonc

Ifjonc (1/6)

109

Közösségi hírnév

  1. Lizardking

    A The Acolyte sorozat

    Ezt olyan jól letörölték volna,hogy azóta se lehet megtalálni?
  2. Lizardking

    Dawn of the Jedi

    Bizony,ott van az Ahch-To barlangjában a mozaikon is. Azért ez nem gyenge film lesz,illetve kell lennie...Elég nagy teher hiszen-szerintem- egy Luke vagy Anakin nagyságú karaktert kell létrehozni. Nem mondom,hogy nagyobb Erő képességekkel,de akkor is muszáj meghatározó alaknak lennie. Bár láttuk az ősi Jedi könyvekben tárolt tudás mennyit kopott az évezredek alatt,talán az eddigi "legjedibb" Jedit láthatjuk majd.
  3. Én se látom őt hosszú távon köztük. Főleg,mivel csak embereket láttunk mandalóriként,más fajúakat nem. Elég groteszk lenne egy sisakban a nagyon kicsi zöld barátunk Az is lehet,hogy Din élete alatt meg se tanul beszélni,az esküt se tudja letenni. De egy darabig még működhet a dolog,sokat tanulhat tőlük. Azt sem tartom kizártnak,hogy Grogu és Luke még találkoznak,vagy akár Rey veszi pártfogásába.
  4. Lizardking

    Rian Johnson új trilógiája

    Ha megszakadna a szíve a szakítástól,akkor miért nem helyezi kicsit előbbre a Star Wars-t a listáján? Rá se fognak örökké várni,bármennyire is király lett a The Last Jedi...
  5. Lizardking

    Az Obi-Wan Kenobi sorozat

    Pedig hagyta el a száját pár "karakteridegen" mondat. Furcsa mód mégse fikázza a sok pitypang,hogy tönkretették a gyerekkorát mert Kenobi azt mondja,hogy a jediknek vége,hagyja hogy megöljék a tőle segítséget kérő jedit,nem segít az orra előtt megszégyenített rászorulón. Hogy van ez? Miért egyértelmű most neked,hogy Obi Wan karaktere tart valahonnan valahová? Mert az ST-s Luke is hasonlón megy keresztül. Szerintem meg pont,hogy a párbeszédek nagyon rendben vannak. Kenobi minden mondata Kenobis,van mögöttes tartalma,üt és persze többféle módon értelmezhető. Vader most dolgozik meg azért amiért fostunk tőle és ki tudja még mit kapunk.
  6. Lizardking

    Part II

    Azért necces lett volna,ha ezekben az időkben találja meg Maul... Jó lenne látni majd azt az utat is ami során Obi-Wan arra a szintre jut ahogyan a Rebelsben is bemutatták. Egy csoda egyébként ez a két rész eddig. És az is ahogyan úgy ülök a fiam mellett mintha én is 10 éves lennék És amikor majdnem bekapcsolta a fénykardot..úú Remélem sok ilyen pillanatom lesz még. Bár gyanítom,minden részben fülig fog érni a szám Kenobi láttán.
  7. Igen,jól mondjátok! Tényleg mesélt Han Finnéknek erről,nem volt eszemben. Az épületek közti hasonlóság akkor is egyértelmű. Lehet.Nem tudom,hogy képregény vagy könyvrészlet amire emlékszek,de valami köze volt az öregnek Lukehoz és a bolygó újrafelfedezéséhez.
  8. Reggel már harmadjára is megnéztem,most is olyan felvillanyozó volt látni Luke-ot mint a Manadalorianban vagy a folytatás trilógiában vagy mint gyerekkoromban. Ezekért az érzésekért nem lehet elég hálás az ember! És mennyire királyul volt megvalósítva...ebben a formában már egy sorozat is jöhetne Luke Skywalkerrel Legtöbb kérdésemre mindig választ kapok a kommentekből,ezért inkább csak olvasó vagyok. Viszont most érdekelne,hogy ugye az épülő akadémia szinte egy az egyben az Ahch-to szigetén látottakat idézi.Ekkor már járt Luke a bolygón,látta az első jedi épületeket vagy csak később találták meg Lor San Tekkával? (ha jól emlékszek együtt találták meg)
  9. Lizardking

    Chapter 16: The Rescue

    Nem hiányoltátok,hogy elhangozzon a Luke Skywalker név? Negyedik nézésre feltűnt és furcsának találtam,hogy Djarin a nevét,és azt sem kérdezi meg hogyan találja majd meg őket.
  10. Lizardking

    Chapter 16: The Rescue

    Szerintem jobbnál jobb verzióik vannak a fejeseknek,hogyan állja meg a helyét a The Last Jedi kifejezés annak ellenére is,hogy Grogu még életben van a nyolcadik epizód ideje alatt. Éppen ugyanúgy elmenekülhetett Ben mészárlása elől a kicsi,mint anno Anakiné elől. Luke pedig halottnak hiszi. Ha meg még akkor is tanonc volt akkor nem helytálló a Jedi elnevezés sem,szóval már meg is van. A lényeg,hogy megint gyereknek érezhettem magam.Szerintem nagyon értékesek már felnőttkorban ezek a pillanatok és a Star Wars újra és újra kihozza ezt az érzést,gondolom nem csak belőlem
  11. Lizardking

    Chapter 16: The Rescue

    Legjobb karácsonyi ajándék! Viszont szerintetek így,hogy egy Mark Hamill által alakított,visszafiatalított Luke-ot kaptunk és nem egy 'Hamillesített' Sebastian Stan-t kisebb az esélye annak,hogy az érában játszódó sorozatokban többször is feltűnjön Luke? (ne csak cameozzon?) Végülis ebben a formában elgondolásom szerint nehezebb megvalósítani komplexebb arckifejezéseket,hosszabb haj vagy szakáll és teljesen szabad akciózás...nem?
  12. Ezra már annál inkább hasonlít rá...volt is ilyen agymenés,hogy ő az.
  13. Lizardking

    Rey és Ben

    Most Snoke-ot és Sidious-t külön személyként kezeljük?
  14. Lizardking

    A The Mandalorian sorozat

    Írok egy jó nagy hülyeséget Baby Yoda igazából Yoda mester lesz,csak Ezra elviszi a Világok közötti Világba és ott elhelyezni a régi időkben... elnézést Egyszerűen nem tudok elképzelni egy bolygót tele Yodákkal. Vagy marad a gyerek a Djarinnal,esetleg Ahsokáék vigyáznak rá (mindkét esetben kérdés,hogy mi lett vele a 7-8-9 idejére) vagy rossz kezekbe kerül és végeznek vele.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.