Ugrás a kommentre

Lizardking

Tag
 • Összes hozzászólás:

  126
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

73 Kedvelt

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Jászberény

Legutóbbi látogatók

241 profil megtekintés
 1. Ez most elég elvont érdekesség,de ha realisztikusabban akarjátok átélni a Thala szirén-fejést és kóstolást, pattintsatok fel egy kókusz-pisztáciás ízű Müllermilch-et. egy az egyben olyan színű
 2. Lizardking

  Jason Fry: The Last Jedi

  ... valamint Luke és Rey táncoltak is. elnézést a hatalmas spoilerért.
 3. Lizardking

  Star Wars viccek

  Ha ismeritek Mark politikai állásfoglalásait,akkor még jobb poén...
 4. Lizardking

  Midichlorianok

  Ugye néhány sarokpontja a jelenlegi folytatás trilógiának már Lucas fejében is megvolt. Ezek az új infók a Whillekről ebben a folytatásban lettek volna elmesélve vagy még egy ezt követő hármasban?
 5. Lizardking

  A nagy visszatérő (SPOILERES!!!!)

  A napokban olvastam Howarddal egy interjút és szerinte így volt igazi a jelenet és így volt igazán jelenléte is Maulnak...merthogy első verzióban nem suhogtatott még semmit.
 6. Lizardking

  A stories filmekről, általában

  Meg amúgy is,most 1-1 van. Sikeres és kevésbé sikeres spin-off között. Még 2 úgy gondolom,hogy összejön,aztán meglátják.
 7. Lizardking

  Obi-Wan film

  Jó,csak átlag Bélát lehet semmi ezt követő Skywalker mentes történet nem fogja érdekelni... Legyen az Johnson féle Prime Jedi story vagy akármi.
 8. Lizardking

  A nagy visszatérő (SPOILERES!!!!)

  Egy ember már mindenképp rá lett véve.Ugye mondtam,hogy tesómmal néztem aki csak a filmeket látta és a hétvégén egyik este megnéztük a TCW-t attól az évadtól amiben feltűnik Maul. Meg külön azt az egyet ami a Tatooine-on ér véget,csak hogy kisebb kitérővel de helyreállítsam benne a tényt,hogy Kenobi ölte meg Darth Mault.
 9. Lizardking

  A nagy visszatérő (SPOILERES!!!!)

  Elég sajátos megoldás lenne,de mi lenne ha a filmben is látnánk a Rebelsben megtörtént Kenobi-Maul 'harcot'...? Mondjuk Maul szemszögéből,hogy hogyan jut el hozzá,viszont kihagyva a holocronos,Twin-Suns részt. Persze az az 5mp ami alatt lerendezi az öreg kevés lenne fő harcnak,de nekem pl ez a rövid csata esszenciálisabb volt mint a Naboo-n történt első felvonás.
 10. Szerintetek Ray Park játszotta Maul-t? én nem voltam biztos benne...
 11. Lizardking

  Értékeld a filmet

  Nyilván másra kalibráltam kissé az agyam mint eddig,de még a Zsivány Egyeshez képest is. De mindent megkaptam amit vártam,sokkal jobban tálalva mint vártam. Az egyértelmű sarokpontok ellenére is voltak benne bőven fordulatok,valamint mindegyik főbb szereplő kiváló alakítást hozott. Tényleg,talán az első SW film nálam ahol minden karakter hozott valami pluszt. Nekem 4/5 ...egyedül az nem tetszett,hogy a csak a filmeken felnőtt és szocializálódott bátyámnak, 10 percig tartott elmagyarázni miért van ott Darth Maul... értem,hogy miért van ott,de mégsem. Nélküle is erős lett volna az a pillanat Qi'ra-val. Sok értetlen hangot hallottam magam mögött is. Én Szolnokon néztem és hát... jó ha a harmada megtelt a nézőtérnek...
 12. Lizardking

  Premier megtekintés

  Én 23-ra vettem. Még jobb is mert én két nappal később vártam,de így legalább nem kell módosítani a programom.
 13. Lizardking

  A Mortis világa

  Utóbbi két TLJ megtekintésem szinkronos volt. Ez a "...it's so much bigger" elhangzik egyáltalán a filmben vagy kivágták? Ha igen akkor ez a rész nem került a 14 jelenet közé,ha jól emlékszem.
 14. Lizardking

  Luke Skywalker

  Kicsit off lesz,de nekem a napokban is eszembe jutott ez a jelenet egy vita kapcsán. Illetve pont,hogy nem lett az mert épp vettem volna a levegőt,hogy na most akkor beszólok és lesz ami lesz csak akkor bevillant a kép. Ahogy Luke nézi a fénykardot a kezében,közben megfordul Ben és utána indul a lavina. Persze semmi komolyra ne gondoljatok. Csak hasznosak néha ezek a hétköznapi Jediségek.
 15. Lizardking

  Luke Skywalker

  Ennek ellenére mégis ezt javasolja Reynek. Hogy egy Birodalom visszavág béli Luke jellemű vezető kell az ellenállásnak,aki cselekszik,nem ő.
×

Fontos információ