Jump to content

Lizardking

Tag
 • Content count

  138
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

90

About Lizardking

 • Rank
  Youngling

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Jászberény

Recent Profile Visitors

468 profile views
 1. Nem azokra gondol akik utána mentek most? Luke úgy hitte,hogy elvitte őket.
 2. Itt.Most átfutottam és ez hirtelen nem volt tiszta. Film nézése közben nem is jutott eszembe.
 3. Ha Sidious megérezte Snoke jelenlétét az Erőben akkor,hogy jön ehhez a sok Snoke klón és,hogy bábként használta Ben/Kylo megszédítésére? Mert a TLJ,plusz a képregények alapján tényleg egy önálló valaki volt Snoke de a TROS nekem az ellenkezőjét sejteti...(tehát egy báb volt,akit az öreg irányított)
 4. Én ott egy pillanatra azt is hittem,hogy valamilyen módon belépünk oda...mikor Rey látta az aláhulló flottáját és próbálta elérni a Jediket,akkor csak a sötét univerzumot mutatják a csillagokkal.
 5. A tőr alakja meg a roncsok körívét követte,de az a kihúzható ki mutató meg a wayfinder helyét mutatta...tehát valaki tudta,hogy pontosan ott van de nem vette el onnan?
 6. A számomra kiemelkedő jeleneteket már kiemeltétek.De volt egy pillanat amin jót nevettem,mikor Kylo megkapja a háta mögött Reytől a fénykardot...előrántja és tesz a Ren lovagok felé a másik kezével egy "hát akkor most rábasztatok" mozdulatot. Zseniális volt,már ott és a későbbi egyetlen Star Warsos Adam Driver mosolynál tudtam,hogy brutál jól működne ő Jediként is...ezért is nagyon sajnálom,hogy így alakult. Háromszor láttam és minden alkalommal jobb és jobb lett a film,de ezt az egyet még mindig így gondolom, Ben Solot kellett volna látnunk a végén a Tatooine-on. Viszont még így is 4ről 5re módosítom az értékelésem
 7. Már ezzel a pillantással letaglózott és ismét bizonyította,hogy a legjobb színész a sagaban. Extra nagyban kell a falra. Utoljára ilyen érzésem Anthony Perkinsnél volt mikor a Psycho végén felnéz.
 8. Ha meg kiderül,hogy a fiatal kis zöld barátunk is lány,akkor ugyanezek fogják ajnározni a Disney-t.
 9. Amit fentebb ajánlottatok oldalt,oda már felkerült!
 10. Én ezt úgy emlékszek már Orlando-ban is láttam. Twitteren kedvelte Mark,úgy akadtam rá.
 11. Volt már szó erről a képről? Mert itt azért egyértelműen fiatalabb vonásokat 'alkottak' neki. Valami fel nem használt és be nem mutatott flashback részhez készült vagy csak szimplán egy kép amit utólag retusáltak kicsit?
 12. Azt jól tudom,hogy az Ahch-To -n Luke és Rey összecsapását is nappal vették fel? Már az is sokat dob rajta,az éjjel,mondjuk az égen pár közeli hold vagy egy gamma sugárzást okádó supernova szerűséggel. Így most tényleg akár gombászó cserkészek is lehetnének,de olyan sokszor bebizonyosodott már,hogy kár előre szívni a szánkat.
 13. Ez most elég elvont érdekesség,de ha realisztikusabban akarjátok átélni a Thala szirén-fejést és kóstolást, pattintsatok fel egy kókusz-pisztáciás ízű Müllermilch-et. egy az egyben olyan színű
 14. ... valamint Luke és Rey táncoltak is. elnézést a hatalmas spoilerért.
 15. Ha ismeritek Mark politikai állásfoglalásait,akkor még jobb poén...
×
×
 • Create New...

Important Information