Jump to content

Lizardking

Tag
 • Content count

  132
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

83

About Lizardking

 • Rank
  Youngling

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Jászberény

Recent Profile Visitors

418 profile views
 1. Már ezzel a pillantással letaglózott és ismét bizonyította,hogy a legjobb színész a sagaban. Extra nagyban kell a falra. Utoljára ilyen érzésem Anthony Perkinsnél volt mikor a Psycho végén felnéz.
 2. Ha meg kiderül,hogy a fiatal kis zöld barátunk is lány,akkor ugyanezek fogják ajnározni a Disney-t.
 3. Amit fentebb ajánlottatok oldalt,oda már felkerült!
 4. Én ezt úgy emlékszek már Orlando-ban is láttam. Twitteren kedvelte Mark,úgy akadtam rá.
 5. Volt már szó erről a képről? Mert itt azért egyértelműen fiatalabb vonásokat 'alkottak' neki. Valami fel nem használt és be nem mutatott flashback részhez készült vagy csak szimplán egy kép amit utólag retusáltak kicsit?
 6. Azt jól tudom,hogy az Ahch-To -n Luke és Rey összecsapását is nappal vették fel? Már az is sokat dob rajta,az éjjel,mondjuk az égen pár közeli hold vagy egy gamma sugárzást okádó supernova szerűséggel. Így most tényleg akár gombászó cserkészek is lehetnének,de olyan sokszor bebizonyosodott már,hogy kár előre szívni a szánkat.
 7. Ez most elég elvont érdekesség,de ha realisztikusabban akarjátok átélni a Thala szirén-fejést és kóstolást, pattintsatok fel egy kókusz-pisztáciás ízű Müllermilch-et. egy az egyben olyan színű
 8. ... valamint Luke és Rey táncoltak is. elnézést a hatalmas spoilerért.
 9. Ha ismeritek Mark politikai állásfoglalásait,akkor még jobb poén...
 10. Ugye néhány sarokpontja a jelenlegi folytatás trilógiának már Lucas fejében is megvolt. Ezek az új infók a Whillekről ebben a folytatásban lettek volna elmesélve vagy még egy ezt követő hármasban?
 11. A napokban olvastam Howarddal egy interjút és szerinte így volt igazi a jelenet és így volt igazán jelenléte is Maulnak...merthogy első verzióban nem suhogtatott még semmit.
 12. Meg amúgy is,most 1-1 van. Sikeres és kevésbé sikeres spin-off között. Még 2 úgy gondolom,hogy összejön,aztán meglátják.
 13. Jó,csak átlag Bélát lehet semmi ezt követő Skywalker mentes történet nem fogja érdekelni... Legyen az Johnson féle Prime Jedi story vagy akármi.
 14. Egy ember már mindenképp rá lett véve.Ugye mondtam,hogy tesómmal néztem aki csak a filmeket látta és a hétvégén egyik este megnéztük a TCW-t attól az évadtól amiben feltűnik Maul. Meg külön azt az egyet ami a Tatooine-on ér véget,csak hogy kisebb kitérővel de helyreállítsam benne a tényt,hogy Kenobi ölte meg Darth Mault.
 15. Elég sajátos megoldás lenne,de mi lenne ha a filmben is látnánk a Rebelsben megtörtént Kenobi-Maul 'harcot'...? Mondjuk Maul szemszögéből,hogy hogyan jut el hozzá,viszont kihagyva a holocronos,Twin-Suns részt. Persze az az 5mp ami alatt lerendezi az öreg kevés lenne fő harcnak,de nekem pl ez a rövid csata esszenciálisabb volt mint a Naboo-n történt első felvonás.
×
×
 • Create New...

Important Information