Jump to content

Lizardking

Tag
 • Content count

  145
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

96

About Lizardking

 • Rank
  Youngling

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Jászberény

Recent Profile Visitors

632 profile views
 1. Nem hiányoltátok,hogy elhangozzon a Luke Skywalker név? Negyedik nézésre feltűnt és furcsának találtam,hogy Djarin a nevét,és azt sem kérdezi meg hogyan találja majd meg őket.
 2. Szerintem jobbnál jobb verzióik vannak a fejeseknek,hogyan állja meg a helyét a The Last Jedi kifejezés annak ellenére is,hogy Grogu még életben van a nyolcadik epizód ideje alatt. Éppen ugyanúgy elmenekülhetett Ben mészárlása elől a kicsi,mint anno Anakiné elől. Luke pedig halottnak hiszi. Ha meg még akkor is tanonc volt akkor nem helytálló a Jedi elnevezés sem,szóval már meg is van. A lényeg,hogy megint gyereknek érezhettem magam.Szerintem nagyon értékesek már felnőttkorban ezek a pillanatok és a Star Wars újra és újra kihozza ezt az érzést,gondolom nem csak belőlem
 3. Legjobb karácsonyi ajándék! Viszont szerintetek így,hogy egy Mark Hamill által alakított,visszafiatalított Luke-ot kaptunk és nem egy 'Hamillesített' Sebastian Stan-t kisebb az esélye annak,hogy az érában játszódó sorozatokban többször is feltűnjön Luke? (ne csak cameozzon?) Végülis ebben a formában elgondolásom szerint nehezebb megvalósítani komplexebb arckifejezéseket,hosszabb haj vagy szakáll és teljesen szabad akciózás...nem?
 4. Ezra már annál inkább hasonlít rá...volt is ilyen agymenés,hogy ő az.
 5. Most Snoke-ot és Sidious-t külön személyként kezeljük?
 6. Írok egy jó nagy hülyeséget Baby Yoda igazából Yoda mester lesz,csak Ezra elviszi a Világok közötti Világba és ott elhelyezni a régi időkben... elnézést Egyszerűen nem tudok elképzelni egy bolygót tele Yodákkal. Vagy marad a gyerek a Djarinnal,esetleg Ahsokáék vigyáznak rá (mindkét esetben kérdés,hogy mi lett vele a 7-8-9 idejére) vagy rossz kezekbe kerül és végeznek vele.
 7. Nem azokra gondol akik utána mentek most? Luke úgy hitte,hogy elvitte őket.
 8. Itt.Most átfutottam és ez hirtelen nem volt tiszta. Film nézése közben nem is jutott eszembe.
 9. Ha Sidious megérezte Snoke jelenlétét az Erőben akkor,hogy jön ehhez a sok Snoke klón és,hogy bábként használta Ben/Kylo megszédítésére? Mert a TLJ,plusz a képregények alapján tényleg egy önálló valaki volt Snoke de a TROS nekem az ellenkezőjét sejteti...(tehát egy báb volt,akit az öreg irányított)
 10. Én ott egy pillanatra azt is hittem,hogy valamilyen módon belépünk oda...mikor Rey látta az aláhulló flottáját és próbálta elérni a Jediket,akkor csak a sötét univerzumot mutatják a csillagokkal.
 11. A tőr alakja meg a roncsok körívét követte,de az a kihúzható ki mutató meg a wayfinder helyét mutatta...tehát valaki tudta,hogy pontosan ott van de nem vette el onnan?
 12. A számomra kiemelkedő jeleneteket már kiemeltétek.De volt egy pillanat amin jót nevettem,mikor Kylo megkapja a háta mögött Reytől a fénykardot...előrántja és tesz a Ren lovagok felé a másik kezével egy "hát akkor most rábasztatok" mozdulatot. Zseniális volt,már ott és a későbbi egyetlen Star Warsos Adam Driver mosolynál tudtam,hogy brutál jól működne ő Jediként is...ezért is nagyon sajnálom,hogy így alakult. Háromszor láttam és minden alkalommal jobb és jobb lett a film,de ezt az egyet még mindig így gondolom, Ben Solot kellett volna látnunk a végén a Tatooine-on. Viszont még így is 4ről 5re
 13. Már ezzel a pillantással letaglózott és ismét bizonyította,hogy a legjobb színész a sagaban. Extra nagyban kell a falra. Utoljára ilyen érzésem Anthony Perkinsnél volt mikor a Psycho végén felnéz.
 14. Ha meg kiderül,hogy a fiatal kis zöld barátunk is lány,akkor ugyanezek fogják ajnározni a Disney-t.
×
×
 • Create New...

Important Information