Ugrás a kommentre

Lizardking

Tag
 • Összes hozzászólás

  115
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

65 Nagyon kedvelt

Lizardking tevékenysége

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Jászberény

Legutóbbi látogatók

206 profil megtekintés
 1. Premier megtekintés

  Én 23-ra vettem. Még jobb is mert én két nappal később vártam,de így legalább nem kell módosítani a programom.
 2. A Mortis világa

  Utóbbi két TLJ megtekintésem szinkronos volt. Ez a "...it's so much bigger" elhangzik egyáltalán a filmben vagy kivágták? Ha igen akkor ez a rész nem került a 14 jelenet közé,ha jól emlékszem.
 3. Luke Skywalker

  Kicsit off lesz,de nekem a napokban is eszembe jutott ez a jelenet egy vita kapcsán. Illetve pont,hogy nem lett az mert épp vettem volna a levegőt,hogy na most akkor beszólok és lesz ami lesz csak akkor bevillant a kép. Ahogy Luke nézi a fénykardot a kezében,közben megfordul Ben és utána indul a lavina. Persze semmi komolyra ne gondoljatok. Csak hasznosak néha ezek a hétköznapi Jediségek.
 4. Luke Skywalker

  Ennek ellenére mégis ezt javasolja Reynek. Hogy egy Birodalom visszavág béli Luke jellemű vezető kell az ellenállásnak,aki cselekszik,nem ő.
 5. Főleg,hogy közvetlen folytatása egy erős jelenetnek aminek a végén Rey gyakorlatilag esküt tesz Luke-nak,hogy bízhat benne. Mark itt is zseniális,érezni mintha kicsit kezdené beismerni,hogy nem folytathatja tovább a remeteséget. Na és erre jön egyből ez a számító tekintet mikor meghallja a hangokat a falu felől...hogy most akkor egy átverésbe burkolt lecke jön. Szerintem is jobb,hogy kimaradt,még ha amit mond Luke az elég jó: Only act when you can maintain balance... meg kiderül,hogy csak olvasott valamit a könyvekből. A futás gondolom még félkész,bár nem lett volna természetellenesebb mint helyből 10méter magasra ugrani.
 6. Az megrendítő erejű... Először egy pillanatra vártam,hogy Rian fűz hozzá valami vagy esetleg Mark,de rájöttem nincs rá szükség. Egyszerre tudod,hogy mit élhet át Mark/Luke,ugyanakkor fogalmunk se lehet róla mi járhatott a fejében,ami ezt a hatást váltotta ki. Sajnos a filmet szarozókhoz már nem jut el ez a film,jelenet.
 7. EPIX spoileres topik

  Persze értem. Mondjuk ezek alatt az évek alatt a csőlátása a vesztét is okozta a rendnek.Rendesen torzultak az eszmék. Lehet,hogy ez változott miután meghalt és tanult...mert ugye Lukenak is képes volt olyasmit mondani amit talán ő se tett volna korábban. Luke már csak azért is kézenfekvő mert ő rátapintott a hibákra,tud adni olyan útmutatókat Reynek amikkel egy csaknem kikezdhetetlen Jediség alapjai lerakhatók. De ha már nem feltétlenül kell múltbéli ismeretség egy ilyen találkozáshoz, szerintem Qui Gon leckéi lehet hatásosabbak lennének,ő már életében nyitottabb elméjű volt Yodánál.
 8. EPIX spoileres topik

  Tudom,hogy nem törvényszerű,de mi köze van Yodának Reyhez?? Itt egyedül Luke jöhet szóba.Ugye nem is úgy váltak el ahogy a film legvégi énjeik szerették volna szerintem.
 9. A Jedi és a Sith rend

  Az én olvasatomban választ is adtál,hogy pont jobb mint Kenobi vagy Yoda. Utóbbiaknak a teljes rend pusztulása se volt elég,hogy alapjaiban kérdőjelezzék meg amit csinálnak/tak. Luke nélkül nem lenne majd új Jedi rend. Jó nyilván ha nincs kihez mennie Reynek nem lenne történet,átvitt értelemben gondoltam. A szenvedés amin végigment és ami miatt kikristályosodtak a gondolatai ágyaztak meg Reynek és remélhetőleg egy új és egyben nagyon régi Jedi rend újjászületésének.
 10. Lehet nem feltétlen kell egyenlőségjelet tenni a Ren lovagok száma és az életben maradt padawanok közt. Talán csak 3-4 tartott vele és később még csatlakoztak hozzá,mint Ren Lovagok. Nem is feltétlen Erő használók ők,úgy gondolom.
 11. Forces of Destiny

  Én meg abban bízok,hogy a következő animációs sorozatban lesz alkalma saját karakterének adni a hangját,évadokon keresztül.
 12. Azt éppen kihagyhatták volna előtte,hogy bezárja az ajtót... de ez a jelenet nagyon megható. Viszont gondolom fejben összeállt Riannek a film már jó korán.Lehet az én tudatlanságom miatt van,de akkor miért forgat le egy olyan jelenetet amiről tudja,hogy valószínűleg kimarad,mert lesz egy hasonló és komplexebb megfelelője...? Mert az oké,hogy bizonyos szekvenciákat többféleképpen képzel el és lesznek alternatív verziók amiket visszajátszva eldönti melyik a jó. De ez a Falconos jelenet tuti fix volt,a kocka miatt főleg(Solo spinoff miatt)
 13. Azt a jelenetet nagy hiba volt kihagyni,a Luke has a moment-et... ennyire még a filmen se érzékenyültem el,pedig ott is voltak nálam ilyen hatást kiváltó pillanatok. Tudom,hogy Rian szerint volt egy másik hasonló momentum a Falconon Luke-al Han kapcsán de egyrészt mégiscsak Han Soloról van szó,megérdemelt volna még egy ilyet. Plusz sokan a mozis megtekintésem során nem tudták mi az a kocka amit ott levett,ergo nem is mindenkinek esett le,hogy az egy közös pillanata lenne Lukenak Hannal. Ezt nagyon sajnálom,annyi fájdalmat átadott Hamill,kár érte.
 14. Nálam is a legteteje a dolgoknak ez az alkotás,de szerintem 5-10 év múlva fog beérni igazán és válik a rajongókon kívüli vakok számára is láthatóvá a szépsége. Megvan benne a potenciál,hogy idővel az OT filmekkel egyszerre jusson eszébe az embereknek,ha meghallja,Star Wars. Nekem egy kis hidegrázós érzés máig megvan ha meghallom The Last Jedi/Az utolsó Jedik, a cím nyilvánosságra hozásától kezdve, a bemutató óta még inkább.
×

Fontos információ