Jump to content

Dawn of the Jedi

Ody Mandrell

Recommended Posts

10 minutes ago, Ody Mandrell said:

Vajon látjuk majd Ahch-To -n az első Jedit letelepedni? :) Szép is lenne ha azzal végződne a film. 

Ezt nagyon adnám. Evidens is lenne az Ahch-To feltűnése a filmben. 

1 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

2025 decemberében ez jön? Egyik helyen írták, hogy ezzel indítanak.

Szerintem nem. Már több hónapja a TROS utáni filmről beszélnek és úgy sejtem, az is fog jönni 2 év múlva.

Ez szerintem a Star Wars 50. évfordulójára érkezhet, vagy '29-re.

• Like 1
  • Tetszik 2

3 perccel korábban, Bence1997 írta:

Szerintem nem. Már több hónapja a TROS utáni filmről beszélnek és úgy sejtem, az is fog jönni 2 év múlva.

Ez szerintem a Star Wars 50. évfordulójára érkezhet, vagy '29-re.

Pedig talán az Új Jedi Rend film lehet, hogy 2027-re az 50 éves évfordulóra jobb lenne. Yavin után 50-ben játszódik.

James Mangold elárult a The Wrap-nak pár információt a filmjéről:

- ő fogja írni a filmet, tele lesz új karakterekkel.

- már hónapok óta ezen dolgozik "Star Wars Zero" kódnéven

- a film az Erő eredete és az első jedi története lesz!

- Mangold azt is hozzátette, hogy a rajongóknak nem szabad azt várniuk, hogy ez egy "kőkorszaki" Star Wars-film lesz, annak ellenére, hogy messze a múltban fog jászódni.

Továbbá az is kiderült, hogy ő fogja írni majd a DC-s Swamp Thinget és mivel ott évi két filmet szeretnének majd, most azt mondom, hogy ez a film 2029-ben érkezhet... talán? :?

Edited by Bence1997
  • Like 3
  • Tetszik 1

A filmet a Ben Hur és a Tízparancsolat (The Ten Commandments - 1956-os film) inspirálta.

"Ez egy lehetőség, hogy elmeséljem a teljes történetet, az erő születését... Honnan jött? Hogyan találták meg? Ki volt az első Jedi?"

14 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Hát az éra logója nem más, mint a Prime Jedi ;) 

image.png

Bizony,ott van az Ahch-To barlangjában a mozaikon is. Azért ez nem gyenge film lesz,illetve kell lennie...Elég nagy teher hiszen-szerintem- egy Luke vagy Anakin nagyságú karaktert kell létrehozni. Nem mondom,hogy nagyobb Erő képességekkel,de akkor is muszáj meghatározó alaknak lennie. Bár láttuk az ősi Jedi könyvekben tárolt tudás mennyit kopott az évezredek alatt,talán az eddigi "legjedibb" Jedit láthatjuk majd.

• Like 1
  • Tetszik 1

Egy olyan ötletet olvastam redditen, amivel engem instant megvennének, ha valami ilyesmi lenne a sztori.

"Egy csoport erőérzékeny ember az Erő útján rátalálna az Ach-To-i fára, ahol aztán megalapítják a Jedi rendet, megépítik a tenplomot, elkezdik írni az ősi Jedi kódexeket.

Aztán egyikük rábukkanna a sötét barlangra a sziget másik felén, és ő lenne az első sötét oldali erőhasználó, és ez megalapozná a filmben lévő és az egész idővonalon átívelő konfliktust, a fény és a sötétség harcát."

Egy ilyesmi roppant menő lenne szerintem :D

Edited by Yoda József
  • Like 1
  • Tetszik 3

• 3 weeks later...

Bár még nagyon korai a film szereplőiről beszélni, de talán feltűnhet egy régi ismerős ebben Mangold filmjében?

A héten megjelent Timelines c. könyvben Huyang-nál ez a szöveg szerepel.

"c. 25,020 BBY: Professor Huyang powered up

The architect droid Professor Huyang begins training Jedi younglings in the delicate art of lightsaber construction."

Edited by Bence1997
  • Meglepő 1
  • Tetszik 3

Ne legyen! Eszükbe se jusson! Ha valaki felveti a megbeszéléseken, akkor mint a mémben, repítsék ki az ablakon. Ezt a kalapos f*szságot át ne vegyék. Iszonyú hülye volt, aki kitalálta. Egyrészt, hülyeség, hiszen, azok a kis akkumulátorok, amik az övre volt tűzve, lazán ráilleszthetőek lettek volna a kard markolatára is. Másrészt, a vezeték baromi nagy támadási felület, amit képtelenség lenne védeni, szóval elég a párbajban kezdésből átvágni, aztán győztél is. Harmadrészt: kikötni egy kardot, amit szabadon kell tudni mozgatni?

the naked gun facepalm GIF

• Vicces 1
  • Tetszik 1

• 1 month later...
  • 7 months later...

“We wanted to do The First Jedi,” Benioff says. “Basically how the Jedi Order came to be, why it came to be, the first lightsaber …” 

Tán a Benioff - Weiss páros elkaszált projektjét élesztik fel ezzel?

https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-features/3-body-problem-benioff-weiss-netflix-thrones-interview-1235783117/