Jump to content

Lizardking

Fórumtag
 • Content count

  153
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lizardking

 1. Ezt olyan jól letörölték volna,hogy azóta se lehet megtalálni?
 2. Bizony,ott van az Ahch-To barlangjában a mozaikon is. Azért ez nem gyenge film lesz,illetve kell lennie...Elég nagy teher hiszen-szerintem- egy Luke vagy Anakin nagyságú karaktert kell létrehozni. Nem mondom,hogy nagyobb Erő képességekkel,de akkor is muszáj meghatározó alaknak lennie. Bár láttuk az ősi Jedi könyvekben tárolt tudás mennyit kopott az évezredek alatt,talán az eddigi "legjedibb" Jedit láthatjuk majd.
 3. Én se látom őt hosszú távon köztük. Főleg,mivel csak embereket láttunk mandalóriként,más fajúakat nem. Elég groteszk lenne egy sisakban a nagyon kicsi zöld barátunk Az is lehet,hogy Din élete alatt meg se tanul beszélni,az esküt se tudja letenni. De egy darabig még működhet a dolog,sokat tanulhat tőlük. Azt sem tartom kizártnak,hogy Grogu és Luke még találkoznak,vagy akár Rey veszi pártfogásába.
 4. Ha megszakadna a szíve a szakítástól,akkor miért nem helyezi kicsit előbbre a Star Wars-t a listáján? Rá se fognak örökké várni,bármennyire is király lett a The Last Jedi...
 5. Pedig hagyta el a száját pár "karakteridegen" mondat. Furcsa mód mégse fikázza a sok pitypang,hogy tönkretették a gyerekkorát mert Kenobi azt mondja,hogy a jediknek vége,hagyja hogy megöljék a tőle segítséget kérő jedit,nem segít az orra előtt megszégyenített rászorulón. Hogy van ez? Miért egyértelmű most neked,hogy Obi Wan karaktere tart valahonnan valahová? Mert az ST-s Luke is hasonlón megy keresztül. Szerintem meg pont,hogy a párbeszédek nagyon rendben vannak. Kenobi minden mondata Kenobis,van mögöttes tartalma,üt és persze többféle módon értelmezhető. Vader most dolgozik meg azért amiért fostunk tőle és ki tudja még mit kapunk.
 6. Azért necces lett volna,ha ezekben az időkben találja meg Maul... Jó lenne látni majd azt az utat is ami során Obi-Wan arra a szintre jut ahogyan a Rebelsben is bemutatták. Egy csoda egyébként ez a két rész eddig. És az is ahogyan úgy ülök a fiam mellett mintha én is 10 éves lennék És amikor majdnem bekapcsolta a fénykardot..úú Remélem sok ilyen pillanatom lesz még. Bár gyanítom,minden részben fülig fog érni a szám Kenobi láttán.
 7. Igen,jól mondjátok! Tényleg mesélt Han Finnéknek erről,nem volt eszemben. Az épületek közti hasonlóság akkor is egyértelmű. Lehet.Nem tudom,hogy képregény vagy könyvrészlet amire emlékszek,de valami köze volt az öregnek Lukehoz és a bolygó újrafelfedezéséhez.
 8. Reggel már harmadjára is megnéztem,most is olyan felvillanyozó volt látni Luke-ot mint a Manadalorianban vagy a folytatás trilógiában vagy mint gyerekkoromban. Ezekért az érzésekért nem lehet elég hálás az ember! És mennyire királyul volt megvalósítva...ebben a formában már egy sorozat is jöhetne Luke Skywalkerrel Legtöbb kérdésemre mindig választ kapok a kommentekből,ezért inkább csak olvasó vagyok. Viszont most érdekelne,hogy ugye az épülő akadémia szinte egy az egyben az Ahch-to szigetén látottakat idézi.Ekkor már járt Luke a bolygón,látta az első jedi épületeket vagy csak később találták meg Lor San Tekkával? (ha jól emlékszek együtt találták meg)
 9. Nem hiányoltátok,hogy elhangozzon a Luke Skywalker név? Negyedik nézésre feltűnt és furcsának találtam,hogy Djarin a nevét,és azt sem kérdezi meg hogyan találja majd meg őket.
 10. Szerintem jobbnál jobb verzióik vannak a fejeseknek,hogyan állja meg a helyét a The Last Jedi kifejezés annak ellenére is,hogy Grogu még életben van a nyolcadik epizód ideje alatt. Éppen ugyanúgy elmenekülhetett Ben mészárlása elől a kicsi,mint anno Anakiné elől. Luke pedig halottnak hiszi. Ha meg még akkor is tanonc volt akkor nem helytálló a Jedi elnevezés sem,szóval már meg is van. A lényeg,hogy megint gyereknek érezhettem magam.Szerintem nagyon értékesek már felnőttkorban ezek a pillanatok és a Star Wars újra és újra kihozza ezt az érzést,gondolom nem csak belőlem
 11. Legjobb karácsonyi ajándék! Viszont szerintetek így,hogy egy Mark Hamill által alakított,visszafiatalított Luke-ot kaptunk és nem egy 'Hamillesített' Sebastian Stan-t kisebb az esélye annak,hogy az érában játszódó sorozatokban többször is feltűnjön Luke? (ne csak cameozzon?) Végülis ebben a formában elgondolásom szerint nehezebb megvalósítani komplexebb arckifejezéseket,hosszabb haj vagy szakáll és teljesen szabad akciózás...nem?
 12. Ezra már annál inkább hasonlít rá...volt is ilyen agymenés,hogy ő az.
 13. Most Snoke-ot és Sidious-t külön személyként kezeljük?
 14. Írok egy jó nagy hülyeséget Baby Yoda igazából Yoda mester lesz,csak Ezra elviszi a Világok közötti Világba és ott elhelyezni a régi időkben... elnézést Egyszerűen nem tudok elképzelni egy bolygót tele Yodákkal. Vagy marad a gyerek a Djarinnal,esetleg Ahsokáék vigyáznak rá (mindkét esetben kérdés,hogy mi lett vele a 7-8-9 idejére) vagy rossz kezekbe kerül és végeznek vele.
 15. Nem azokra gondol akik utána mentek most? Luke úgy hitte,hogy elvitte őket.
 16. Itt.Most átfutottam és ez hirtelen nem volt tiszta. Film nézése közben nem is jutott eszembe.
 17. Ha Sidious megérezte Snoke jelenlétét az Erőben akkor,hogy jön ehhez a sok Snoke klón és,hogy bábként használta Ben/Kylo megszédítésére? Mert a TLJ,plusz a képregények alapján tényleg egy önálló valaki volt Snoke de a TROS nekem az ellenkezőjét sejteti...(tehát egy báb volt,akit az öreg irányított)
 18. Én ott egy pillanatra azt is hittem,hogy valamilyen módon belépünk oda...mikor Rey látta az aláhulló flottáját és próbálta elérni a Jediket,akkor csak a sötét univerzumot mutatják a csillagokkal.
 19. A tőr alakja meg a roncsok körívét követte,de az a kihúzható ki mutató meg a wayfinder helyét mutatta...tehát valaki tudta,hogy pontosan ott van de nem vette el onnan?
 20. A számomra kiemelkedő jeleneteket már kiemeltétek.De volt egy pillanat amin jót nevettem,mikor Kylo megkapja a háta mögött Reytől a fénykardot...előrántja és tesz a Ren lovagok felé a másik kezével egy "hát akkor most rábasztatok" mozdulatot. Zseniális volt,már ott és a későbbi egyetlen Star Warsos Adam Driver mosolynál tudtam,hogy brutál jól működne ő Jediként is...ezért is nagyon sajnálom,hogy így alakult. Háromszor láttam és minden alkalommal jobb és jobb lett a film,de ezt az egyet még mindig így gondolom, Ben Solot kellett volna látnunk a végén a Tatooine-on. Viszont még így is 4ről 5re módosítom az értékelésem
 21. Már ezzel a pillantással letaglózott és ismét bizonyította,hogy a legjobb színész a sagaban. Extra nagyban kell a falra. Utoljára ilyen érzésem Anthony Perkinsnél volt mikor a Psycho végén felnéz.
 22. Ha meg kiderül,hogy a fiatal kis zöld barátunk is lány,akkor ugyanezek fogják ajnározni a Disney-t.
 23. Amit fentebb ajánlottatok oldalt,oda már felkerült!
 24. Én ezt úgy emlékszek már Orlando-ban is láttam. Twitteren kedvelte Mark,úgy akadtam rá.
×
×
 • Create New...

Important Information