Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 1. A film azt sugallta, hogy végkép megszakadt a kapcsolat. Nekem legalábbis ez jött le belőle. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Július 2. Hozzászólás ideje: 2018. Július 2. Én is így vélem. Az, ahogy Rey rácsukja a Falcon ajtaját, az szerintem egyértelműen annak a szimbóluma, hogy elvágta a kapcsolatot. Kylo Ren számára már nem Ben Solo, a fickó most már Rey számára is menthetetlen. Nem úgy végződött a dolog, ahogy gondolta, ahogy arra Luke figyelmeztette. Nem mindenki menthető, és ezt szerintem Rey is belátta. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 29. Rey és Kylo beszélgetései mind úgy visszhangoznak mint a nexus hangjai a WBW-ben. Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2018. December 21. Hozzászólás ideje: 2018. December 21. Vicces, amikor az ember ráeszmél, hogy ez a mitológiai megfelelője annak, amikor a tinédzsereket megzavarják szex közben a rosszalló szülők. 5 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. December 22. Hozzászólás ideje: 2018. December 22. 21 órával ezelőtt, LordGravon írta: Vicces, amikor az ember ráeszmél, hogy ez a mitológiai megfelelője annak, amikor a tinédzsereket megzavarják szex közben a rosszalló szülők. Már megijedtem, hogy másféle képpel fogod illusztrálni... 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Július 23. A víz köztudottan a megtisztulást jelképezi. Ez az elem Kylo visszatérésében is jelképes szerepet játszik. A második Erő-kapcsolódáskor megkezdődik a folyamat. 3 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.