Hozzászólás ideje: 2018. Július 1.7 éve Szerző A film azt sugallta, hogy végkép megszakadt a kapcsolat. Nekem legalábbis ez jött le belőle.
Hozzászólás ideje: 2018. Július 2.7 éve Én is így vélem. Az, ahogy Rey rácsukja a Falcon ajtaját, az szerintem egyértelműen annak a szimbóluma, hogy elvágta a kapcsolatot. Kylo Ren számára már nem Ben Solo, a fickó most már Rey számára is menthetetlen. Nem úgy végződött a dolog, ahogy gondolta, ahogy arra Luke figyelmeztette. Nem mindenki menthető, és ezt szerintem Rey is belátta.
Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 29.6 éve Szerző Rey és Kylo beszélgetései mind úgy visszhangoznak mint a nexus hangjai a WBW-ben.
Hozzászólás ideje: 2018. December 21.6 éve Vicces, amikor az ember ráeszmél, hogy ez a mitológiai megfelelője annak, amikor a tinédzsereket megzavarják szex közben a rosszalló szülők.
Hozzászólás ideje: 2018. December 22.6 éve 21 órával ezelőtt, LordGravon írta: Vicces, amikor az ember ráeszmél, hogy ez a mitológiai megfelelője annak, amikor a tinédzsereket megzavarják szex közben a rosszalló szülők. Már megijedtem, hogy másféle képpel fogod illusztrálni...
Hozzászólás ideje: 2021. Július 23.4 éve Szerző A víz köztudottan a megtisztulást jelképezi. Ez az elem Kylo visszatérésében is jelképes szerepet játszik. A második Erő-kapcsolódáskor megkezdődik a folyamat.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.