Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

1x02 - The Triple Dark

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nem volt rossz ez sem. Mondjuk az sem semmi hogy berakják Kazudát szerelőnek mikor nem ért hozzá. A szerencsétlenkedés is folyik, hihetetlen a csávó. Jar-jar hozzképest az ügyesség bajnoka.

Viszont a kalózokat jól elintézte.

Viszont nektek nem tünt fel hogy ez egy üzemanyagtöltő állomás, de egy hajót nem látni hogy tankol? Olyasmi mint a benzinkút. Itt folyamatosan kéne jönnie a hajóknak "tankolni".

A kis féreg meg nem semmi. Ő adott Kazudának rossz darts nyilat, azaz csalt és még ő követelőzik. Hát shotgun a nyakába.

Hozzászólás ideje:
2018. 10. 12. - 19:00, Ody Mandrell írta:

Jó folytatás, bár néhol Kaz túl infantilis volt, pl. amikor kémeset játszott kicsit soknak éreztem. Utána viszont beindult a sztori, a kalózok feltűnésétől pedig izgalmas. Kaz javára legyen mondva, hogy nem hencegett a tettével (amit lehet, hogy el se hittek volna), el se árulta. Yeager a rés zvégén tartotta magát ahhoz amit Poe-nak mondott, azaz nem fog belefolyni a kémkedős sztoriba. Ahogy Kaz elkezdett erről beszélni, le is lépett szépen.

A kalózok és az Első Rend kapcsolata logikus, hisz a TFA-ban is pont ezt láttuk: bűnszövetkezetekkel dolgoztatnak, akár jutalmat kitűzve egyes akciókra illetve emberekre. Ennek ez a szitu jól megágyaz. Azt viszont nem értem miért is kellene az állomás az ER-nek? Üzemanyag miatt? Épp azokat a tartályokat akarták szétlőni a kalózok...vagy csak egy bázist látnak benne? Plusz akkor a neimoidiai fickó volt a kém? 

Na igen, én is így éreztem a rész kapcsán. Az első 7-8 percben arra gondoltam, hogy "I am too old for this ...", de aztán szerencsére a kalózos vonallal jelentőse felgyorsultak az események. A túlzott gesztikuláció viszont sajnos elég gyerekes.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.