Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 5. Hozzászólás ideje: 2006. December 5. Köszi cocó! Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. December 5. Hozzászólás ideje: 2006. December 5. Köszi cocó! Nagyon tetszett neki az NFS poén Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 5. Hozzászólás ideje: 2006. December 5. De remélem nem egy Carbon screenshotot rak be az EA honlapjáról, mert ott szúrom magam tökön! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 5. Hozzászólás ideje: 2006. December 5. Nem. Az egyik kedvenc filmemből van. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Vazze Ody írtam hogy a halálcsillag. Egyébként nem szerepel a kép a IV. részben. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Nincs alku Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Nincs alku Akkor majd sort kerítünk rá. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Nincs alku Azaz. Állat az a film. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Vazze Ody írtam hogy a halálcsillag. Nem. Ta azt írtad elsőre arra gondoltál, de nem az. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Azaz. Állat az a film. Én is imádom Sam Jackson és K. Spacey egyik legjobb filmje. Felvettem videóra, eltűnt. Megint felvettem, anyám letörölte. Elkezdtem rá vadászni a neten, nagy nehezen megszereztem, erre megjelenik DVD-n és már meg is vehetem. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Megfejtheti, ha tudja valaki... Csak úgy műsoron kívül, mert egy darabig nem leszek netközelben Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Én is imádom Sam Jackson és K. Spacey egyik legjobb filmje. Felvettem videóra, eltűnt. Megint felvettem, anyám letörölte. Elkezdtem rá vadászni a neten, nagy nehezen megszereztem, erre megjelenik DVD-n és már meg is vehetem. Legalább négy éve, hogy kiadták DVD-n (nálunk is). Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Jaja, feliratosan. Én azt vettem meg úgy egy éve. De most a Kerülj SZinkronba szériába kiadták ezt a filmet is magyar hanggal, de még szinkronosan nem láttam. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Legalább négy éve, hogy kiadták DVD-n (nálunk is). Egen, tudom, de nekem szinkronosan kell, mivel anyám is szeretei ezt a filmet, ő viszont rosszúl lát, így a csak feliratos DVD szóba se jöhet (kivétel SW és Alien, mert azokat már annyiszor látta/hallotta életében, hogy ő is kívülről fújja már a szöveget). Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Sejtettem, de azt mondtam magamnak, kizárt, hogy megjátszaná, ennyire nem gonosz. DE, AZ! Ody is the evil! Nézzük a jó oldalát. Ody annyira szereti a csillagászatot hogy megtalálta egy kivilágított Los Angeles-szerű város éjszakai felülnézeti látképét a Halálcsillagon. Van ott akkor már minden: Jedi Templom, Koldus Kanyon, és még ki tudja hogy mi. Én is megnézem tüzetesebben, hátha találok rajta valamit. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Nem. Ta azt írtad elsőre arra gondoltál, de nem az. De nem filmből van a kép szerintem. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 8. Hozzászólás ideje: 2006. December 8. Miben emlegetik Vecchio-t, aki imádott kézen járni? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 8. Hozzászólás ideje: 2006. December 8. Ryan közlegény megmentése Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 8. Hozzászólás ideje: 2006. December 8. Ryan közlegény megmentése Nyert. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 8. Hozzászólás ideje: 2006. December 8. Támadás a Krull bolygó ellen Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 8. Hozzászólás ideje: 2006. December 8. Talált, süllyedt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 8. Hozzászólás ideje: 2006. December 8. Baywatch. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 8. Hozzászólás ideje: 2006. December 8. (szerkesztve) Nagyon hideg. Sci-fi -ről van szó, és ez valakinek egy emléket idéz fel. Szerkesztve: 2007. November 6. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 8. Hozzászólás ideje: 2006. December 8. Robotzsaru. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.