Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 1. de emlékszem ré. Akkor majd máskor olyat adok fel amire nem emléxel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 1. Tényleg jó film, de ez még jobb: "Túz vaan, tűűz van.Tűz van...Macska?" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 2. Tényleg jó film, de ez még jobb: "Túz vaan, tűűz van.Tűz van...Macska?" öööö.................... Kismenő? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 2. öööö.................... Kismenő? Nem talált. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 3. Kaphatnánk egy újabb szösszenetet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 3. Persze: "Hol van a vacsorám?Hol van a vacsorám?" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 3. Pleasantville Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 3. Pleasantville Talált, süllyedt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 3. "Újabb hideg nap a pokolban." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 3. Úszó erőd? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 3. Az "Most már tudom miért vagy szakács. Úgy ütsz mint egy buzi." Hatalmas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 3. "Hogy lehet nemtudni?Tudnia kell hogy mit tett..Tudnia kell!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 3. Ez de ismerős!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 3. - Ez hatósági személy sértegetése! Na kérem a személyi igazolványokat! - Mit kérsz? Te bakasz*r! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 3. Obi1 feladványáról nekem a Prestige jutott eszembe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 3. Obi1 feladványáról nekem a Prestige jutott eszembe. És milyen jól! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Tényleg... amikor az egyik bűvész számonkéri a másikat... emlékszem! Tudtam, hogy ismerős (De azt nem, hogy ennyire... ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. - Ez hatósági személy sértegetése! Na kérem a személyi igazolványokat!- Mit kérsz? Te bakasz*r! Kaphatnánk egy újabb szösszenetet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. "- Ráröffentél a feleségemre? Te nyálcsorgató bakaszar! - De hogy számolok el a golyóimmal? - Majd elszámolok én a golyóiddal!!!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Tűzvonalban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Tűzvonalban? Nem, de magyar filmről van szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Csapd le csacsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Csapd le csacsi Az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Az. Jesszum pepi, ezek abban voltak? Kiskoromba vagy ezerszer láttam, mert apám egyik kedvence, és majdnem heti rendszereséggel ment ez vagy az Indul a bakterház. De egyikre sem emlékszem már... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Jesszum pepi, ezek abban voltak? Kiskoromba vagy ezerszer láttam, mert apám egyik kedvence, és majdnem heti rendszereséggel ment ez vagy az Indul a bakterház. De egyikre sem emlékszem már... Érdemes felfrissíteni az emlékeket Dzséjt! A legnagyobb vígjátékok egyike amit valaha láttam! Egyszerűen minden perce maga a felhőtlen röhögés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. - Mitől van a nyakán az a sebhely? - Autóbaleset. - Ivott előtte? - Igen, de nem én vezettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. És milyen jól! Köszi Végre valami, amit tudtam hosszú idő után Egyébként per pillanat egy filmötlet sem jut eszembe, amit berakhatnék, de látom, megy tovább a játék rendben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 7. (szerkesztve) "Békével jöttünk! Végre elmondhattam." Szerkesztve: 2007. November 7. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 7. Stargate SG-1 Legalábbis Mitchell abban örömködve elmondta ezt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 7. Legalábbis Mitchell abban örömködve elmondta ezt Hát elég elterjedt mondat. "Ak-ak ak-ak-ak = Ne fussatok! Békével jöttünk!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.