Hozzászólás ideje: 2006. December 1.18 éve Szerző Az. Kár volt segíteni. Kiváncsi lennék a másodperc különbségre
Hozzászólás ideje: 2006. December 1.18 éve A feladványomról jól megfeledkezett a banda... Valami segítség jól jönne...
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Szerző Lampshot: Omen Coce a tiéd nem látszik. Szerkesztve: 2006. December 2.18 éve - kudarmubat
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Coce: Ha kell a kép, lementettem: http://img82.imageshack.us/img82/8938/surgosrc3.jpg Kudar: Sajna nem.
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Na akkor a kedvenc filmem a feladvány, rendkívűl sok ismert színész játszik benne, és vígjáték. Az utolsó kép már ad egy támpontot a kutakodásra. 1. kép 2. kép 3. kép
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Gratulálok yodamester! Legalább most már elszántam magam, hogy meg kell néznem ezt a filmet
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Vigyázz vele, ez olyan film, hogy 10 emberből 9nek nem tetszik. Nekem pedig a kedvencem. Szinkronosan ajánlom, nagyon jól sikerült a filmnek.
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Vigyázz vele, ez olyan film, hogy 10 emberből 9nek nem tetszik. Nekem pedig a kedvencem. Szinkronosan ajánlom, nagyon jól sikerült a filmnek. A Life Aquatic nagyon bejön... Gondolom itt is hasonló humorra lehet számítani Wes Andersontól
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve A Life Aquatic nagyon bejön... Gondolom itt is hasonló humorra lehet számítani Wes Andersontól Pontosan!
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve The Royal Tenenbaums? Akkor jóra gondoltam, Bill Murray-t felismertem a képről.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.