Hozzászólás ideje: 2007. Április 16.18 éve Az enyémnek "balszerencsés" a címe úgy értve hogy van benne valami ami balszerencsét is jelent. Szerkesztve: 2007. November 6.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. Április 16.18 éve A bal oldali jól ismert színész az egyik rosszfiú. Assault on Precinct 13 Szerkesztve: 2007. Április 16.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Április 16.18 éve Most jön 1 tőlem : Időtlen időkig. Szerkesztve: 2007. Április 16.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Április 16.18 éve Rog: az elözö elöttire nekem a féktelenül jutott eszembe de biztos nem az Szerkesztve: 2007. Április 16.18 éve - Darth Fuge
Hozzászólás ideje: 2007. Április 16.18 éve Rog: az elözöre nekem a féktelenül jutott eszembe de biztos nem az Úgy van, biztos nem az, hogy harapnád el a nyelved.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 16.18 éve Az a különbség, hogy az a címe. Nem tom mi a fene bajod van.De próbálj légyszi kicsit jó kedvübb lenni. Én kezdek túl lenni mindenen és kezdek boldog lenni de a te nagatívitásod lelohasztó. Nem gúnyosan mondtam ezt hanem vidáman.poénosan. Amúgy meg úgy is tudta mire gondlok a címhez képest. Apropó Dzséjtnéla pont. És íme egy uj feladvány remélem ez azért nehezebb lesz nektek.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 16.18 éve Légy. Nem nem.. De közel. Amúgy nekem ez egy régi kedvenc. Ugyhogy aki ismer az talán tudja. Kicsit régi a film. De szerintem írtó ari. Star wars-os vicc beszólással. 4 zseniális színészel eből 3 fiú. És az egyik az akit Grincs-ként is megismerhettünk. Szerkesztve: 2007. Április 16.18 éve - Derb
Hozzászólás ideje: 2007. Április 16.18 éve Nem tom mi a fene bajod van.De próbálj légyszi kicsit jó kedvübb lenni. Én kezdek túl lenni mindenen és kezdek boldog lenni de a te nagatívitásod lelohasztó. Nekem semmi bajom nincs, max. neked, ha ilyen dolgon ennyire felszívod magad. Szerintem ne velem foglalkozzál, hanem saját magaddal. Egyébként meg örülnék neki, ha nem kellene folyton a hozzászólásaidat szerkesztenem. Légyszi amikor idézel, akkor ne szúrd be a már bent lévő képet. Semmi értelme. Nahhh szóval..."nem gúnyosan mondtam ezt hanem vidáman.poénosan."
Hozzászólás ideje: 2007. Április 16.18 éve Nekem semmi bajom nincs, max. neked, ha ilyen dolgon ennyire felszívod magad. Szerintem ne velem foglalkozzál, hanem saját magaddal. Egyébként meg örülnék neki, ha nem kellene folyton a hozzászólásaidat szerkesztenem. Légyszi amikor idézel, akkor ne szúrd be a már bent lévő képet. Semmi értelme. Nahhh szóval..."nem gúnyosan mondtam ezt hanem vidáman.poénosan." Értettem Mon Capitan.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 16.18 éve Földi lányok csábitók Igen és Bomarr-nál a pont. Itt egy ujjab. Kezdek belejönni. Ez a legkedvesebb rajzfilmem.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 16.18 éve Olivér és társai Igen. De ez csak azért tudtad mert megnézted a főoldalát a képnek igaz.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 16.18 éve Igen. De ez csak azért tudtad mert megnézted a főoldalát a képnek igaz. :D Pontosan
Hozzászólás ideje: 2007. Április 23.18 éve Segitségnek annyit, hogy a képen látható uriembert nem Szilveszter Sztálóne játsza a film pedig 2004 -ben jelent meg.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.