Hozzászólás ideje: 2007. November 1.17 éve de emlékszem ré. Akkor majd máskor olyat adok fel amire nem emléxel.
Hozzászólás ideje: 2007. November 1.17 éve Tényleg jó film, de ez még jobb: "Túz vaan, tűűz van.Tűz van...Macska?"
Hozzászólás ideje: 2007. November 2.17 éve Tényleg jó film, de ez még jobb: "Túz vaan, tűűz van.Tűz van...Macska?" öööö.................... Kismenő?
Hozzászólás ideje: 2007. November 3.17 éve Az "Most már tudom miért vagy szakács. Úgy ütsz mint egy buzi." Hatalmas.
Hozzászólás ideje: 2007. November 3.17 éve "Hogy lehet nemtudni?Tudnia kell hogy mit tett..Tudnia kell!"
Hozzászólás ideje: 2007. November 3.17 éve - Ez hatósági személy sértegetése! Na kérem a személyi igazolványokat! - Mit kérsz? Te bakasz*r!
Hozzászólás ideje: 2007. November 3.17 éve Obi1 feladványáról nekem a Prestige jutott eszembe. És milyen jól!
Hozzászólás ideje: 2007. November 4.17 éve Tényleg... amikor az egyik bűvész számonkéri a másikat... emlékszem! Tudtam, hogy ismerős (De azt nem, hogy ennyire... )
Hozzászólás ideje: 2007. November 5.17 éve - Ez hatósági személy sértegetése! Na kérem a személyi igazolványokat!- Mit kérsz? Te bakasz*r! Kaphatnánk egy újabb szösszenetet?
Hozzászólás ideje: 2007. November 5.17 éve "- Ráröffentél a feleségemre? Te nyálcsorgató bakaszar! - De hogy számolok el a golyóimmal? - Majd elszámolok én a golyóiddal!!!"
Hozzászólás ideje: 2007. November 5.17 éve Az. Jesszum pepi, ezek abban voltak? Kiskoromba vagy ezerszer láttam, mert apám egyik kedvence, és majdnem heti rendszereséggel ment ez vagy az Indul a bakterház. De egyikre sem emlékszem már...
Hozzászólás ideje: 2007. November 5.17 éve Jesszum pepi, ezek abban voltak? Kiskoromba vagy ezerszer láttam, mert apám egyik kedvence, és majdnem heti rendszereséggel ment ez vagy az Indul a bakterház. De egyikre sem emlékszem már... Érdemes felfrissíteni az emlékeket Dzséjt! A legnagyobb vígjátékok egyike amit valaha láttam! Egyszerűen minden perce maga a felhőtlen röhögés.
Hozzászólás ideje: 2007. November 5.17 éve - Mitől van a nyakán az a sebhely? - Autóbaleset. - Ivott előtte? - Igen, de nem én vezettem.
Hozzászólás ideje: 2007. November 5.17 éve És milyen jól! Köszi Végre valami, amit tudtam hosszú idő után Egyébként per pillanat egy filmötlet sem jut eszembe, amit berakhatnék, de látom, megy tovább a játék rendben
Hozzászólás ideje: 2007. November 7.17 éve "Békével jöttünk! Végre elmondhattam." Szerkesztve: 2007. November 7.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. November 7.17 éve Stargate SG-1 Legalábbis Mitchell abban örömködve elmondta ezt
Hozzászólás ideje: 2007. November 7.17 éve Legalábbis Mitchell abban örömködve elmondta ezt Hát elég elterjedt mondat. "Ak-ak ak-ak-ak = Ne fussatok! Békével jöttünk!"
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.