Jump to content

2x16 - No Place Safe


Ody Mandrell

Recommended Posts

16. rész - No Place Safe

 

epguidere216.jpg

 

Írta: 

Rendezte: 

 

Helyszín: 

 

Szereplők:

 

Történet

 

 

Érdekességek

 

 

Concept Art galéria

 

 

Pár kitétel.

 

1. A letöltéssel kapcsolatban itt, a felirattal kapcsolatban pedig itt találsz információt. Ezt a topikot ne ezekre használd.

2. Amennyire az lehetséges próbálj meg az adott rész keretei között maradni.

3. A történet elemeit ne rakd spoiler gomb mögé. Itt az epizód konkrét történéseit tárgyaljuk ki.

4. Csak akkor szólj hozzá a témához, ha már láttad az aktuális részt.

5. Tartsd be a fórumszabályzatban leírtakat.

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Sokáig nem voltunk az Aeloson... Kaz egy csapásra komoly lett. :o Lehetett ezt volna előbb is építgetni. Na mindegy, az a lényeg, hogy változott. A csata nagyon jó volt és Tam szerepe is. Leszedhette volna Kaz-t, de inkább megmentette Prye-ék életét amiért előlépetették. Nem vagyok benne biztos, hogy a következő alkalommal is hezitálni fog-e a kisasszony. 

Link to comment
Share on other sites

Kár hogy Kaz komolyodását ennyire elhúzták a készítők. Egy talpraesettebb és komolyabb főszereplővel talán jobban is élveztem volna ezt az évadot. Amúgy ami a legfályóbb pontja volt nekem a résznek, hogy Kaz nem tudott csatlakozni az Ellenálláshoz.

Link to comment
Share on other sites

9 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Azt én is sajnáltam, de éreztem, hogy nem fog sikerülni neki. :( 

Ezután már a záró dupla lesz? Mert azért remélem hogy ott jobban összejön az Ellenállás és láthatjuk a Battu-i csatát.

Link to comment
Share on other sites

1 órával korábban, Iqvi írta:

Ezután már a záró dupla lesz? Mert azért remélem hogy ott jobban összejön az Ellenállás és láthatjuk a Battu-i csatát.

Nem dupla lesz, legalábbis dátum szerint nem. 

1 órával korábban, Darth Cupsy írta:

Hát azon felröhögtem amikor Yeager azt mondja Kaznek, hogy már nem az az esetlen kölyök aki volt, jah... tényleg az előző részben még ugyanúgy balf*szkodott.

Az nekem is feltűnt. :D

 

Fura volt, hogy nincs hiperűr követés az Első Rend rombolón. Ez csak most tűnt fel. 

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jó volt, hogy tovább vitték Kaz dilemmáját, hogy most akkor maradjon itt a Colossuson, ő is állapodjon meg, vagy pedig csatlakozzon az Ellenálláshoz. Aztán persze az egészből nem lett semmi, de arra kíváncsi lettem volna, hogy az ER kutaszdroid lement volna a bolygóra is szétnézni, vagy így kvázi Kaz vonzotta oda őket azzal, hogy pont akkor szállt fel (az a kép azért szép volt amit Kazről lőttek azzal a csodálkozó fejjel). :D A csata mindenesetre jó volt, tetszett az is, hogy beszálltak az aosiak is küzdelembe. Ahogy a levegőből rátámadtak a vadászgépekre az őslakosok, az nekem kicsit az Avatart juttatta eszembe. Annak is örültem, hogy Tam megint képbe került és ezúttal abszolút pozitívan csalódtam abban, hogy mintha csavartak volna egyet a történetén. Amikor még a csillagrombolón voltak (apropó baromi jól nézett ki a felhőből előbukkanó romboló) azt gondoltam, hogy Tam biztosan át fog állni az ő oldalukra és ez a csata is egy olyan tapasztalat lesz csak, ami közelebb löki a jó oldal irányában. Ezzel szemben most itt a vége után, főleg ahogy mosolygott azt kell mondjam, hogy már nem vagyok 100%-ig meggyőződve, hogy ő vissza fog térni a Colossusra. Az mindenképpen nagyon tökös húzás lenne a készítőktől, ha meghúznák, hogy ő végleg elkötelezi magát a rossz oldalon. Most persze ez még nem történt meg, de ezúttal megint egy olyan tapasztalatot szerzett, az előléptetése, az elismerése árán, ami hízeleghet neki és azt jelezheti számára, hogy itt megbecsülik őt. Ennél is érdekesebb volt Yeager reakciója, aki pusztán Tam említésére is nagyon végletesen reagált és ő már mintha elkönyvelte volna, hogy Tam gonosz lett, pedig szerintem Tam inkább benne bízott és elsősorban Kaz miatt volt dühös, hogy ő átverte. A csatában is máshogy reagált, mikor megtudta, hogy nem Yeager, hanem Kaz vezeti azt a vadászgépet, az elején olyan izgatott volt a hangja, de az is sokatmondó, hogy meglett volna a lehetősége, hogy likvidálja Kazudát, de nem tette meg. Érdekes lesz innen hová viszik tovább az ő viszonyukat, meg kire utalhatott Pyre akinek jelentést tesz… Klyo esetleg? :hmm:
Amúgy az hogy van, hogy Tamnek mindig beszólnak, hogy miért nincs rajta sisak, közben meg Rucklin is sisak nélkül rohangál… jó persze értem, hogy sokkal kevésbé lenne kifejező, ha sisak lenne rajta és nem jönne le egyből, hogy Rucklin az, de ha már ő amúgy is ilyen minta ER katona akar lenni, akkor lehetne már igazán ő állandóan sisakban. Arra is kíváncsi volnék mi lett a sorsa az őslakosoknak, visszamentek utánuk megtorolni a részvételüket az ER-esek, vagy békén hagyták őket…
 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information