Ugrás a kommentre

Ethan Sacks: Bounty Hunters

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
2023. 03. 02. - 18:22, Darth Revan9 írta:

Valance most futó kalandjai közül melyik az, amelyik viszonylag lezárt?

Úgy néz ki, hogy a legutóbbi füzet (31) összehozta a szálakat, de a következő 3 szám ezt fogja folytatni (jön az Inferno osztag) szóval csakúgy, mint az Aphránál, itt sincs lezárás egyelőre.

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Ethan Sacks: Fejvadászok 3. kötet

No, ez meglepően jó lett. A Fejvadászok háborúja eseménysor egyik legjobb gyűjteményes kötete. A Fejvadászok sorozat 12-17. számait foglalja magába. Az előző két kötet egy olyan viszonylag jó, kellemes kis olvasmány lett, de ezt a hat füzetet sokkal jobbnak éreztem. Valance és Dengar párosa irtó jó, számtalan remek beszólásuk van, mely mosolyt csal az olvasó arcára. Ezeken a poénokon nagyon tudtam derülni. Rendkívül akciódús a történet. Olyan szép kaotikusnak mondanám, mely talán minden eddiginél jobban megragadja a fejvadászok és alvilág hangulatát. Senkiben se bízhatunk. Bárki elárulhat. Aki ellenség volt az szövetséges lehet. És ezekben a füzetekben Valance valahogy sokkal jobban a szívemhez nőtt. Pedig nem Erő-használó karakter. Több olyan pillanat is volt, amikor sajnáltam, és aggódtam érte. Beilet sorozata ezzel a kötettel beért. Véleményem szerint kihagyhatatlan. Fel fog kerülni a személyes best of Star Wars listámra.

• 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
  • 7 hónappal később...
  • 7 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

A héten sikerült utolérnem magam és eljutni a Dark Droids fináléjáig, valamint ha már elértem azt, végeztem ezzel (és az Aphrával is).

Összességében nem volt rossz széria, voltak benne jó momentumok és kevésbé jók is. Valance érdekes utat járt be, valamint a többi fejvadászról is megtudtunk néhány érdekességet, valamint természetesen az újak is kiteljesedtek. A crossoverek mondhatni elvitték az egész széria 75%-át, így elég érdekes sorsa lett a történetnek.

Mindenképpen a Qi'ra trilógia előtt volt ereje teljében a széria, utána fellángolások voltak. Látok esélyt egy folytatásra, de azt nagyon meg kéne indokolniuk, hogy hova is szeretnék vezetni majd.

Spoiler

a kiscsapat szétszéledt, Valance összetalálkozott a birodalmi csajával, így ketten menekülnek majd a Birodalom elől. Ez ilyen nyitott befejezésnek is tekinthető, hiszen simán letelepedhetnek a Birodalom bukása után. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.