Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Rey, az Erő veled lesz, mindig. - Luke A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Luke, The force will be with you, always A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. (szerkesztve) Iqvit elvesztettük fiúk? Nolám, Donát beköszönt egy helyes válasszal, ezzel padawanná lépve elő. Gratulálok hozzá, figyelemmel kísérjük pályafutásodat. Darth Sky: Jedi lovag Donát: Ifjonc Yoda József: Ifjonc Iqvi: Ifjonc Donát, kérlek, válassz topikot! TUDD VAGY NE TUDD MI A NEVE? AZ ERŐ LEGYEN VELED ANTOLÓGIA ÚJ ÉRA Szerkesztve: 2020. Június 13. - Bence1997 1 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. (szerkesztve) A látomásnál a 7. részre gondoltam. Közben látom, Iqvi is itt van. Szerkesztve: 2020. Június 13. - Bence1997 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. 1 perccel korábban, Bence1997 írta: A látomásnál a 7. részre gondoltam. 1 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Ha a látomásnál a 7. részre gondoltál akkor Donát rossz választ adott. A helyes válasz: Obi-Wan: These are your FIRST steps! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Ja, hogy én találtam el? Azt hittem, totál homályban vagyok. Legyen Antológia. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Éppen most , Yoda József írta: Ha a látomásnál a 7. részre gondoltál akkor Donát rossz választ adott. A helyes válasz: Obi-Wan: These are your FIRST steps! Ez jogos. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Éppen most , Donát írta: Ja, hogy én találtam el? Azt hittem, totál homályban vagyok. Legyen Antológia. Last steps-et írtál, de a 7. részben FIRST steps-et mond Obi-Wan A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. (szerkesztve) @Bence1997 mi legyen? Szerintem legyen új kérdés! Amúgy se volt egyértelműen feltéve Szerkesztve: 2020. Június 13. - Yoda József 2 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. 1 perccel korábban, Yoda József írta: Last steps-et írtál, de a 7. részben FIRST steps-et mond Obi-Wan Igen, elírtam sajna. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. 1 perccel korábban, Yoda József írta: A helyes válasz: Obi-Wan: These are your FIRST steps! Igen látom hogy FIRST helyett LAST -ot írt. Jogos észrevétel, akkor Donátnak nem jár az előléptetés. Azonban most senki sem találta el - csak Donát írt félre. De a kategóriát elfogadom attól még. 1 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Akkor az előző kérdést mellőzve jöjjön egy kis antológiai tudás. Egy kis TCW. Hova kellett leszállítania Cad Bane -nek az erőhasználó gyermekeket? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Mustafar 1 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Mustafar 1 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Sky újra lecsapott az égből. Egy helyes válasza már van, még egy kell neki és mesterré válik... amelyet ugye egy bizonyos SKYwalker nem kapott meg. Darth Sky: Jedi lovag - 1 helyes válasz Donát: Ifjonc Yoda József: Ifjonc Iqvi: Ifjonc Sky, kérlek válassz kategóriát: TUDD VAGY NE TUDD MI A NEVE? AZ ERŐ LEGYEN VELED ANTOLÓGIA ÚJ ÉRA 1 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Próbáljuk meg az új érát! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. A topikhoz tartozó kérdés: Ki volt a kém az Első Rendben? Mi lett a sorsa? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Hux, megölte Pryde A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Hux tábornok Lelőtte Pryde A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Valaki nagyon gyors ma... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Épp szerencsém volt. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. 1 perccel korábban, Yoda József írta: Valaki nagyon gyors ma... Ne aggódj Yoda, mivel a 2 -es opciót választottátok, így két ember között fog eldőlni a vége. Ha Sky gyorsan eléri a tanácstagi szintet, akkor addig pihen, míg hármótok közül valaki nem éri el ugyancsak a tanácstagi szintet. Lehet addig túlságosan lepihen Sky. Gratulálok ismét Sky -nak, aki az Internet sebességét meghazudtolva söpri be a Jedi Mesteri rangot, hiszen 2 helyes választ összeszerzett lovagi karrierje során.Darth Sky: Jedi mester Donát: Ifjonc Yoda József: Ifjonc Iqvi: Ifjonc Sky, kérlek válassz kategóriát. TUDD VAGY NE TUDD MI A NEVE? AZ ERŐ LEGYEN VELED ANTOLÓGIA ÚJ ÉRA 1 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Mi a neve? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Nos, egy olyan kérdés fog következni, ami kicsit kutakodásra biztat benneteket. Lássuk melyikőtök a gyorsabb? Mi volt a neve annak a színésznek, aki az ANH eredeti '77 -es verziójában alakította Jabbát, a gengsztert? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Declan Mulholland A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Declan Mulholland A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Declan Mulholland A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Declan Mulholland A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Ismét Skyé a leggyorsabb helyes válasz. Már csak egy kérdés választja el őt attól, hogy a döntő egyik résztvevője legyen és a tanácstagi titulusból szemlélje a játék további eseményeit. Darth Sky: Jedi mester - 1 helyes válasz Donát: Ifjonc Yoda József: Ifjonc Iqvi: Ifjonc Sky, újból válassz, kérlek. TEDD VAGY NE TEDD MI A NEVE? AZ ERŐ LEGYEN VELED ANTOLÓGIA ÚJ ÉRA A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás