Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Február 16. Hozzászólás ideje: 2007. Február 16. A rossz az hogy ha kell újítani akkor nem elég videokártyát venni, mivel annak új alaplap kell sokszor, ami nem kompatibilis a processzorral, és így a fogyasztása is növekedni fog, tehát kell egy új táp.Mondom, egy komplett gépet kell venni hozzá.. A modellezéshez meg teljesen más konfigurációjú számítógép kell, mivel egy 40ezer forintos erre való vidkari beszaggat játékokban, de egy high-end nvidia-nál a modellezés lesz lassú. Még jó hogy nem sokat szoktam játszani..
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 16. Hozzászólás ideje: 2007. Február 16. (szerkesztve) Annyira azért nem kell cserélni az alaplapot a videókareszok váltásakor. Persze egy g8-as videókártya alá ildomos lesz újat venni, de az egy teljesen új generáció, így nem csoda. Viszont tudom, hogy a régi, elfüstölt alaplapomban simán elvolt a G4-es, a G5-ös, sőt, egyszer még egy G6-os kártya is járt benne (de az sajnos csak próbára). Persze megfelelően nagy táp kell, dehát alapból érdemes nagyra beruházni. Hogy más kell a modellezéshez, egyebekhez, az nem csoda, minden ágnak megvan a megfelelő konfigja. Szerverre sem állít be az ember egy átlag otthoni gépet. De ez már egy teljesen más sztori. Szerkesztve: 2007. Február 16. - Dzséjt
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Február 16. Hozzászólás ideje: 2007. Február 16. (szerkesztve) Nekem végülis mindegy hogy melyiket kell cserélgetni, egyiket se tudom megfizetni ( Ha a márka is számit és a teljesitmény) Szerkesztve: 2007. Február 16. - Darth Fuge
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. No komment. http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=2785&news
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Várod Te is oldi?
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Várod Te is oldi? Aha és a gépet is hozzá
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2007. Július 14. Hozzászólás ideje: 2007. Július 14. "Ne büszkélkedjék a technológia szörnyszülöttjével! Egy bolygó elpusztítása semmiség az Erő hatalmához képest. " - Vader nagyúr SWE4 Ezen a videón látszik, hogy tényleg semmiség. Igaz itt még csak lightos verzió van, "csak" lehozz a levegőböl egy Sötét Jedi egy birodalmi csillagrombolót. Ami ha jól emlékszem 1600 méteres a hosszuk Remélem majd valamikor megmutatkozik a hardosabb verzió is Ezért a játékért lehet, hogy megváltoztatom az elhatározásomat és nem Wii-t hanem Xbox 360-at veszek. (Az is jó lenne ha Wii-n vagy Pc-n megjelenne)
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Július 14. Hozzászólás ideje: 2007. Július 14. Napokban tettem szert egy X360-ra, bár sokba került jobban megérte mint egy Pc-felújítás dupla annyiért.60 ezerért megérte.. És már alig várom ezt a játékot.
Ajánlott hozzászólás