Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars: Force Unleashed - kiegészítve!

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A rossz az hogy ha kell újítani akkor nem elég videokártyát venni, mivel annak új alaplap kell sokszor, ami nem kompatibilis a processzorral, és így a fogyasztása is növekedni fog, tehát kell egy új táp.Mondom, egy komplett gépet kell venni hozzá.. :D

A modellezéshez meg teljesen más konfigurációjú számítógép kell, mivel egy 40ezer forintos erre való vidkari beszaggat játékokban, de egy high-end nvidia-nál a modellezés lesz lassú.

Még jó hogy nem sokat szoktam játszani..

Hozzászólás ideje:

Annyira azért nem kell cserélni az alaplapot a videókareszok váltásakor. Persze egy g8-as videókártya alá ildomos lesz újat venni, de az egy teljesen új generáció, így nem csoda. Viszont tudom, hogy a régi, elfüstölt alaplapomban simán elvolt a G4-es, a G5-ös, sőt, egyszer még egy G6-os kártya is járt benne (de az sajnos csak próbára). Persze megfelelően nagy táp kell, dehát alapból érdemes nagyra beruházni.

Hogy más kell a modellezéshez, egyebekhez, az nem csoda, minden ágnak megvan a megfelelő konfigja. Szerverre sem állít be az ember egy átlag otthoni gépet. De ez már egy teljesen más sztori.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Nekem végülis mindegy hogy melyiket kell cserélgetni, egyiket se tudom megfizetni ( Ha a márka is számit és a teljesitmény) :D

Szerkesztve: - Darth Fuge

• 4 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

"Ne büszkélkedjék a technológia szörnyszülöttjével! Egy bolygó elpusztítása semmiség

az Erő hatalmához képest. " - Vader nagyúr SWE4

Ezen a videón látszik, hogy tényleg semmiség. Igaz itt még csak lightos verzió van, "csak" lehozz a levegőböl egy Sötét Jedi egy birodalmi csillagrombolót. Ami ha jól emlékszem 1600 méteres a hosszuk :)

Remélem majd valamikor megmutatkozik a hardosabb verzió is :D

Ezért a játékért lehet, hogy megváltoztatom az elhatározásomat és nem Wii-t hanem Xbox 360-at veszek. (Az is jó lenne ha Wii-n vagy Pc-n megjelenne)

Hozzászólás ideje:

Napokban tettem szert egy X360-ra, bár sokba került jobban megérte mint egy Pc-felújítás dupla annyiért.60 ezerért megérte..

És már alig várom ezt a játékot. :)

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.