Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Robbie Thompson: Star Wars - A célpont: Vader

Ajánlott hozzászólás

• Ody Mandrell megváltoztatta a címet erre: Robbie Thompson: Star Wars - A célpont: Vader
  • 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Pörgős szépen rajzol akciódús kis minisorozat. A vége felé kicsit megváltozott az art style, illetve lehettek volna egy kicsit hosszabbak a füzetek mert néhok sokat ugrált, de összességében remek. 4/5

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

A célpont: Vader

Bár a címben ott a Sötét nagyúr neve, de ez inkább egy Beilert Valance-ra és fejvadász társaira fókuszáló történet. Azt is mondhatnám, hogy ez a sztori volt a Fejvadászok képregénysorozat bevezetője. (Idén, 2021-ben remélhetőleg nálunk is elindul.) Nem kell semmi nagy durranásra számítani. Azt hiszem egyértelmű mindenki számára, hogy Vader túléli. Ez egyszerű akció sztori, mely inkább Beilert Valance-t mutatja be elsősorban. Az akciójelenetek szépek és látványosak. A történet nem túl csavaros, bár az író, Robbie Thompson próbálkozott pár fordulattal, de valahogy olyan kiszámíthatóak voltak. Sajnos érezhető a képregényen, hogy ez a történet azért is született meg, hogy a „kötelező” mennyiségű Vader füzet, vagy sztori meglegyen. Gondolom ki kellett elégíteni a Sötét nagyurat fetisizáló rétege is. Ez főleg azokban a jelenetekben érhető tetten, amikor Vader harcol, vagy éppen őt mutatják. Ezen képsorok többsége felesleges érzetet keltett bennem. Valance múltjába szép bepillantást nyerhetünk, megértjük miért olyan összetört a lelki világa. Beilert szíve sincs kőből, amit a sztori végső fordulata is jelez. Egy viszonylag jó szórakozást nyújt. Valance múltjának bemutatása miatt megkapja a négy csillagot tőlem. Egyébként nem túl nagy durranás.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én is hasonlóna érzek, a Bounty Hunters nagyban erre épül. A Sötét Látomásoknál valamivel jobb, talán amiatt is mert Valance karaktere van a középpontban, viszont egyik képregény se különleges alkotás. Lehet azért is került bele Vader a címbe, hogy jobban boostolja az eladást, hiszen Valance neve nem annyira ismert mint Vader-é. Mindenesetre egyszer olvasható, és a rajzok szépek benne.

Hozzászólás ideje:

Én biztosra veszem, hogy A célpont Vader cím csak és kizárólag azért született meg, hogy a Vader fanatikusokat megcélozzák. Ebben igazad van.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nekem mindig is egy szimpatikus eleme volt az új kánonnak, hogy még a mellékágak kevésbé fontos szereplőinek is igyekeznek kialakítani háttértörténetet. Itt is ilyesmiről volt szó Valance csapata kapcsán, viszont szerintem itt vissza is ütött a dolog. Elég lassan kezdett beindulni a történet, viszont félúton mintha a szerző rádöbbent volna, hogy mindjárt vége, és elkezdte felpörgetni az eseményeket. Így viszont nem lett minden világos, lehet, hogy csak én siklottam át felette, de akkor most a Rejtett Kéz volt a felelős Valance bolygójának a lerablásáért?

Ettől függetlenül egyébként egy korrekt képregény, 5-ből 4 csillag. Különösen tetszett az első fejezet, már korábban is beszéltem róla, hogy milyen jónak tartom Marc Laming Star Wars-os rajzait, remélem még viszontláthatjuk.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
3 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

Ezt a történetet amolyan bevezetőnek éreztem a Fejvadászok képregény sorozathoz.

Igen, kvázi a back-door pilotja volt ez a mini annak a sorozatnak.

3 órával ezelőtt, Whill írta:

Nekem mindig is egy szimpatikus eleme volt az új kánonnak, hogy még a mellékágak kevésbé fontos szereplőinek is igyekeznek kialakítani háttértörténetet. Itt is ilyesmiről volt szó Valance csapata kapcsán, viszont szerintem itt vissza is ütött a dolog. Elég lassan kezdett beindulni a történet, viszont félúton mintha a szerző rádöbbent volna, hogy mindjárt vége, és elkezdte felpörgetni az eseményeket. Így viszont nem lett minden világos, lehet, hogy csak én siklottam át felette, de akkor most a Rejtett Kéz volt a felelős Valance bolygójának a lerablásáért?

Ettől függetlenül egyébként egy korrekt képregény, 5-ből 4 csillag. Különösen tetszett az első fejezet, már korábban is beszéltem róla, hogy milyen jónak tartom Marc Laming Star Wars-os rajzait, remélem még viszontláthatjuk.

Jaja, ráfért volna még pár szám, jobban el tudták volna magyarázni a dolgokat.

Szerkesztve: - Iqvi

• 1 évvel később...
Hozzászólás ideje:

A rajzok tetszettek (főleg az első 3-4 számnál), de a történet kissé kaotikus és elnagyolt volt. Igazából nem túl emlékezetes, de bevezetőként a Fejvadászok szériához jó. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.