Yoda József Hozzászólás ideje: Április 22. Hozzászólás ideje: Április 22. Látom nagyon beakadt ez a Created By dolog neked Hemlock emlékeim szerint csak annyit mondott Omegáról, hogy a vére képes megtartani a midiklorián-számot, nem volt szó arról, hogy az átlagosnál magasabb lenne neki. Ventress tesztjeinél se mutatott különösebb fogékonyságot az Erőre 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 22. Hozzászólás ideje: Április 22. Ilyesmire emlékeztem én is. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Április 22. Hozzászólás ideje: Április 22. 1 órával korábban, Cpt. Rex írta: Milyen célból teremtett egy női klón-t, magas M-számmal!? Nincs magas m-száma, ilyet soha, sehol, senki sem mondott. Még jó, hogy alig pár órával előtted tárgyaltuk ki, hogy miért nem is lehet neki magasabb m-száma... 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Április 22. Hozzászólás ideje: Április 22. Néha rohanva olvasok, igy akkor elsiklottam fölötte. Sorry. Attól függetlenül remélem lesz rá magyarázat, miért is lett létrehozva, Omega. Nala Se szájából természetesen. Az biztos, hogy nagyon védi, az "asszisztensét". Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.