Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. (szerkesztve) 9. rész - Akakiri Írta: Yuichiro Kido Rendezte: Eunyoung Choi Szereplők: Kamahachi - Wataru Takagi / Keone Young Masago - Yukari Nozawa / Lorraine Toussaint Misa - Lynn / Jamie Chung Senshu - Chō / George Takei Tsubaki - Yū Miyazaki / Henry Golding Érdekességek - "Eunyoung Choi szándéka az volt, hogy visszavezesse a Star Warst a Rejtett erőd c. filmig, és elmesélni azt a történetet." - James Waugh (executive producer, Lucasfilm Ltd.) - "A karakterek dinamikája a Jedi, a hercegnő és a droid hármasán alapszik. Ez valójában R2-D2 és C-3PO eredeti inspirációja, emberek, komikus kicsengéssel." - Josh Rimes (executive producer, Lucasfilm Ltd.) - "Ezen történet alkotói igazán be szerettek volna vezetni minket az Akakiri rejtelmeibe." - Josh Rimes (executive producer, Lucasfilm Ltd.) Concept Art galéria View post on imgur.com Szerkesztve: 2023. Május 2. - Ody Mandrell Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 23. Egynek elment. Hasonlított a vége Anakin történetéhez, ahogy a sötét oldalt választja. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 24. (szerkesztve) Ez szerintem folytatásért kiált engem nem nyűgözött le teljesen, és az animáció se volt a szívem csücske, de a rész végi történések megleptek. 7/10 Szerkesztve: 2021. Szeptember 24. - Yoda József 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. Október 1. Hozzászólás ideje: 2021. Október 1. Érdekes rész volt, persze a végén történt párhuzam miatt főleg. Nagyon tetszett a ciánkék fénykard, Luke első ismerkedését juttatja eszembe mindig a pengével, Obi-wan házában, imádom azt az effektet és a színét, akkor is, ha hivatalosan elfuseráltnak számít. A Fallen Orderben is ilyen kardot használtam végig miután elérhető lett! Szóval a fent használt érdekes szó a maximum dicséret ami magára a sorozatra is ráillik. Ebből ne legyen szavazás! Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. Október 3. Hozzászólás ideje: 2021. Október 3. Nem volt rossz ez az epizód, a rajzsítlust az elején elég nehéz volt megszokni, de azért volt néhány kép, ami baromi jól sikerült (például mikor mennek azokon az állatokon ott négyen és oldalról látjuk őket a naplementében). A történetben volt némi meglepetés és kellően felcsigázott a folytatást illetően, azonban itt sem tudtam eléggé kapcsolódni egyik karakterrel sem, ami furcsa is lett volna, tekintve, hogy itt is csak felvillantottak nekünk néhány szereplőt, de nem volt idő és tér igazán megismerni őket. A konfliktus kontúrjai persze kirajzolódtak, de az igazi érzelmi belehelyezkedéshez ennél több kellett volna, egy folytatást azért én is megnéznék, meg tényleg érdekesen lett vége, de voltak ennél jóval kerekebb epizódok ebben a sorozatban! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. A szokásos se füle se farka és sith-jedi párharcra épülő rész. A vége valóban hajazott Anakin átállására, a gyógyítás pedig a TROS végére. De kb. ennyi mondható el róla. 10/3 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.