Jump to content

Rick McCallum a TV-sorozatról beszélt


Recommended Posts

Rick McCallum a TV-sorozatról beszélt

 

rmc1fs7.jpg

 

Érdekes riport jelent meg a Tosche Station nevű holland rajongói oldalon, melyet Rick McCallum -mal készített az oldal szerkesztője. A terjedelmes interjúban sokféle téma terítékre kerül, többek között a majdani TV-sorozat is. Az előzményfilmek producere sok újdonságot nem árult el, ám mégis érdemes szemezgetni az elmondottakból.

 

Rick állítása szerint, Lucas sokkal személyesebb hangvételűre tervezi a sorozatot, melynek főbb vonalain hét-nyolc hónapja dolgozik. A jól ismert blu-screen technika ismét szerephez jut, mert rengeteg effektre lehet majd számítani, és a költségeket így szeretnék minél alacsonyabban tartani (10-15 millió dollár). Nagyrészt karakter orientált lesz a sorozat, és Rick izgalmasnak tartja, hogy hetente új résszel találkozhatnak majd a Star Wars szerelmesei, akiknek eddig három évet kellett várni egy új filmre. Megerősítette továbbá azt is, hogy a történet kb. száz rész ből áll majd, és az Episode III és Episode IV közötti időben fog játszódni. A karaktereket illetően viszont úgy fogalmazott, hogy csupa új szereplőt ismerhetünk majd meg, régi kedvencekre ne számítsunk. Sajnos az is megerősítésre került, hogy az első részt valamikor 2009-ben fogják bemutatni, ám ami öröm az ürömben, az az, hogy mindezt világpremier keretében tervezi megtenni a Lucasfilm! Vajon kis hazánkban melyik TV-csatorna fogja megvenni az első szériát?

Link to comment
Share on other sites

Az nagyon megnyugtató, hogy Lucas ott van a project közelében, s jöhet Indiana Jones vagy akármi, azért ezen is rajta van. Egyébként nálunk valszeg a két kereskedelmi Tv-ből az egyik fogja megvenni... ha egy sorozatnak nagy nézőszámra van esélye akkor lecsapnak rá... az RTL Klub meg egyébként is birja a film-vetitési jogokat, szal elég sanszos (bár két év elég sok idő... lehet hogy már nem is lesz akkor RTL Klub :D).

Link to comment
Share on other sites

Én annak mondjuk nem örülök hogy régi szereplők nem fognak feltűnni a sorozatban, legalább egy cameo erejéig szerepeljenek.

 

Bomarr: Ez az avatar..Mindig Plok-nak hiszlek. :D

Link to comment
Share on other sites

Szerintem is az RTL lehet majd a befutó....már most parázok a szinkrontól. :D

Úgyis az RTL szokott rá nagyon az SW-témára.

Ami a szinkront illeti majd meglátjuk milyen lesz. Hátha addig fejlődik valamit. Vagy romlik.

Link to comment
Share on other sites

Bomarr: Ez az avatar..Mindig Plok-nak hiszlek. :D

OFF

 

Pedig ezt én használtam elöszőr itt :? Direkt nosztalgiából szedtem elő... de lehet, hogy hamarosan visszamászik az avataromba egy agy-tároló Bomarr szerzetes :D

Link to comment
Share on other sites

Érdekesen hangzik, remélem jól csinálják meg. Minden esetre Lucas személye ad egy bizonyos garanciát.

Én inkább a TV2-nek szurkolok, hogy vegye meg. A két kereskedelmi csatornából azt kevésbé utálom. Ráadásul, újabban egész kis sci-fi arzenállal rendelkezik (BSG, SG, SGA, Eureka, Heroes, 4400), így a sok sci-fi közé illene egy SW is. Bár, ahogy Bomarr mondta, két év nagy idő. De az AXN Sci-fi is megvehetné, vagy, nemrég olvastam, hogy a Sci-Fi Chanell is beteszi a lábát Mo-ra, szóval ha bejutnak, az a csati is lehetséges pályázó lesz, és hozzá képest az RTLKlub meg a TV2 semmi.

10-15 millió dodo/rész, ha arra gondolok, hogy a Stargate egy-egy részére átlagban 2-2.5 millió dollár jut, és egy évadban van 20 rész, akkor ez nem is annyira alacsony. Sőt... de ez még a sokkal látványosabb és nagyobb háttérrel rendelkező Enterprise-hoz mérten is jelentős pénz (ez 3-3.5-5 milliót kapott részenként). Mit fognak ebből kihozni, te atya úr isten.

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information