Ody Mandrell Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Rick McCallum a TV-sorozatról beszélt Érdekes riport jelent meg a Tosche Station nevű holland rajongói oldalon, melyet Rick McCallum -mal készített az oldal szerkesztője. A terjedelmes interjúban sokféle téma terítékre kerül, többek között a majdani TV-sorozat is. Az előzményfilmek producere sok újdonságot nem árult el, ám mégis érdemes szemezgetni az elmondottakból. Rick állítása szerint, Lucas sokkal személyesebb hangvételűre tervezi a sorozatot, melynek főbb vonalain hét-nyolc hónapja dolgozik. A jól ismert blu-screen technika ismét szerephez jut, mert rengeteg effektre lehet majd számítani, és a költségeket így szeretnék minél alacsonyabban tartani (10-15 millió dollár). Nagyrészt karakter orientált lesz a sorozat, és Rick izgalmasnak tartja, hogy hetente új résszel találkozhatnak majd a Star Wars szerelmesei, akiknek eddig három évet kellett várni egy új filmre. Megerősítette továbbá azt is, hogy a történet kb. száz rész ből áll majd, és az Episode III és Episode IV közötti időben fog játszódni. A karaktereket illetően viszont úgy fogalmazott, hogy csupa új szereplőt ismerhetünk majd meg, régi kedvencekre ne számítsunk. Sajnos az is megerősítésre került, hogy az első részt valamikor 2009-ben fogják bemutatni, ám ami öröm az ürömben, az az, hogy mindezt világpremier keretében tervezi megtenni a Lucasfilm! Vajon kis hazánkban melyik TV-csatorna fogja megvenni az első szériát? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Az nagyon megnyugtató, hogy Lucas ott van a project közelében, s jöhet Indiana Jones vagy akármi, azért ezen is rajta van. Egyébként nálunk valszeg a két kereskedelmi Tv-ből az egyik fogja megvenni... ha egy sorozatnak nagy nézőszámra van esélye akkor lecsapnak rá... az RTL Klub meg egyébként is birja a film-vetitési jogokat, szal elég sanszos (bár két év elég sok idő... lehet hogy már nem is lesz akkor RTL Klub ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 25, 2007 Author Share Posted April 25, 2007 Nekem a költségvetés az, ami imponáló. Ha valóban 10-15 millióból csinálnak egy részt, akkor nem kell aggódni. Szerintem is az RTL lehet majd a befutó....már most parázok a szinkrontól. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Én annak mondjuk nem örülök hogy régi szereplők nem fognak feltűnni a sorozatban, legalább egy cameo erejéig szerepeljenek. Bomarr: Ez az avatar..Mindig Plok-nak hiszlek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Szerintem is az RTL lehet majd a befutó....már most parázok a szinkrontól. Úgyis az RTL szokott rá nagyon az SW-témára. Ami a szinkront illeti majd meglátjuk milyen lesz. Hátha addig fejlődik valamit. Vagy romlik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Bomarr: Ez az avatar..Mindig Plok-nak hiszlek. OFF Pedig ezt én használtam elöszőr itt Direkt nosztalgiából szedtem elő... de lehet, hogy hamarosan visszamászik az avataromba egy agy-tároló Bomarr szerzetes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Érdekesen hangzik, remélem jól csinálják meg. Minden esetre Lucas személye ad egy bizonyos garanciát. Én inkább a TV2-nek szurkolok, hogy vegye meg. A két kereskedelmi csatornából azt kevésbé utálom. Ráadásul, újabban egész kis sci-fi arzenállal rendelkezik (BSG, SG, SGA, Eureka, Heroes, 4400), így a sok sci-fi közé illene egy SW is. Bár, ahogy Bomarr mondta, két év nagy idő. De az AXN Sci-fi is megvehetné, vagy, nemrég olvastam, hogy a Sci-Fi Chanell is beteszi a lábát Mo-ra, szóval ha bejutnak, az a csati is lehetséges pályázó lesz, és hozzá képest az RTLKlub meg a TV2 semmi. 10-15 millió dodo/rész, ha arra gondolok, hogy a Stargate egy-egy részére átlagban 2-2.5 millió dollár jut, és egy évadban van 20 rész, akkor ez nem is annyira alacsony. Sőt... de ez még a sokkal látványosabb és nagyobb háttérrel rendelkező Enterprise-hoz mérten is jelentős pénz (ez 3-3.5-5 milliót kapott részenként). Mit fognak ebből kihozni, te atya úr isten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts