Hozzászólás ideje: 2009. Május 30.16 éve Gettómilliomosból egy dal, ma már másodszor megy a rádióban.
Hozzászólás ideje: 2009. Június 1.16 éve rákaptam a Kiss számokra nagyon. Régebben nem szerettem vagyis nem is nagyon ismertem...de wow de jó kis számaik vannak!
Hozzászólás ideje: 2009. Július 6.16 éve Stílszerúen az önnepre való tekintettel Szécsi Pál - Egy szál harangvirág Szerkesztve: 2009. Július 6.16 éve - Mina
Hozzászólás ideje: 2009. Július 21.16 éve Star Wars A Musical Journey Szerkesztve: 2009. Július 21.16 éve - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje: 2009. Július 22.16 éve Fekete Sereg: Isten ostora Elötte meg System of a Down tól a Prison
Hozzászólás ideje: 2009. Július 22.16 éve Ákos-dalt, a címét nem tudom, és a rádióban megy, de viszonylag egy kellemesebb dala Szerkesztve: 2009. Július 22.16 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2009. Július 24.16 éve Off: Most még nem is zavaró, de szoktak estefelé lenni gyorsulási versenyek is. Na azok hangosabbak, mint az F1 kocsik.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 26.16 éve Szerző John Williams - Palpatine's Teachings. Szerkesztve: 2009. Július 26.16 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2009. Július 26.16 éve The moon and the nightspirit: Rögből élet Sehol nemtalálok hozzá dalszöveget és vagy 14 google oldalt átnéztem. Ennyire réteg zenét hallgatnék?!
Hozzászólás ideje: 2009. Július 26.16 éve The moon and the nightspirit: Rögből életSehol nemtalálok hozzá dalszöveget és vagy 14 google oldalt átnéztem. Ennyire réteg zenét hallgatnék?! Ez nem az? Spoiler: Egy vagyunk mind, rögből Élet,Maggyermek Föld-bölcsőben, Fény vagyunk mind, tüzes Lélek, mely izzik, lüktet, újul szület. Egy vagyunk mind, rögből Élet, Mélyből törünk magos égbe, Fény vagyunk mind, tüzes Lélek, Vágy hajt minket új ösvényre. Napagancsos Öregisten, Erőd zúgjon ereinkben, Holddal ékes Istenanya, Vezess vissza csillaghonba! Mutass utat égi ösvényt, Lélekben megbúvó fényt, Hulljon világ árnyfala, Nyíljon öröklét ajtaja.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 26.16 éve Köszi! Honnét találtad meg?Bemásoltam a Google-ba a "The moon and the nightspirit: Rögből élet"-t és az első youtube-os link részleteiben volt beleírva
Hozzászólás ideje: 2009. Július 26.16 éve Szerző Köszi! Honnét találtad meg? A keresők segítségével a neten mindent meg lehet találni fél perc alatt.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 27.16 éve Off Csak jól kell tudni keresni Lásd tapasztalatim a tavalyi EDCL-ről a kollégák részéről
Hozzászólás ideje: 2009. Július 27.16 éve System of a down: Attack Alga vagyok a gépekhez bár az angol fordításokat megtaláltam a többi számhoz.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.