Hozzászólás ideje: 2007. Június 12.18 éve Hú de vicces itt vmi. Nem tetszik ez az SW-szám? Hogyne tetszene. Csak mindig az az 1mp-es hangeffekt jut róla eszembe ami a gépemen van. /ezzel a hanggal jelentkeznek be hozzám MSNre az emberkék/ Na az aztán jó gyorsan felkerülne a "most played" számok közé, ha repeat-re tenném. Nem kell egyből felkapni a vizet Rog
Hozzászólás ideje: 2007. Június 12.18 éve Nem kell egyből felkapni a vizet Rog Ezt nem azért írtam mert felkaptam a vizet. Egyszerűen csak nem értettem a szitut. Szerkesztve: 2007. Június 12.18 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. Június 12.18 éve Ezt nem azért írtam mert felkaptam a vizet. Egyszerűen csak nem értettem a szitut. Akkor így most már minden ok!
Hozzászólás ideje: 2007. Június 16.18 éve NightWish - Nemo meik verzió? az Onestra szinfónikus verzió?
Hozzászólás ideje: 2007. Július 6.18 éve Yoda(mester) and the Force Szerkesztve: 2007. Július 6.18 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. Július 7.18 éve Pika ventillátorait, és irigylem őt, mert neki van ventillátora, én meg majd megsültem a BKV-n. mindjárt indítok viszont valami filmzenét, asszem karibkalózt.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 9.18 éve Toshiro Masuda - Wind Szerkesztve: 2007. Július 9.18 éve - kudarmubat
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.