Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. (szerkesztve) A YA könyv 2022. július 26-án fog megérkezni Amerikában. A történet a Mester és tanítványa előtt játszódik. Obi-wan Kenobi jó padawan akar lenni. Méginkább a legjobb padawan. De ez egyre inkább lehetetlennek tűnik az új mesterével, Qui-Gon Jinnel. Obi-wan összes barátja kint van hogy igazi jedikké váljanak, küldetéseket kapnak amelynek következtében tapasztalatokat szereznek, addig ő még mindig a Coruscanton van, gyakorolja a vívási formákat és csendben meditál. Mióta Qui-gon régi mestere, Dooku elhagyta a Rendet, úgy érzi Qui-gon túl elfoglalt lett azzal, hogy újrakapcsolódjon az Erővel vagy vitába szálljon a Jedi Tanáccsal, ahelyett, hogy megfelelően kiképezze a padawanját. Amikor Obi-wan végre valahára meggyőzi Qui-gont hogy vigye magával egy küldetésre, amely egy távoli bolygóra szól - amit egy régi Jedi fedezett fel - a mestere nem jelenik meg az indulásuk reggelén. Ezért Obi-wan impulzív viselkedést mutatva elindul saját maga. Megérkezvén a titokzatos, buja bolygóra, szembekerül egy csapat tinédzserrel, akik felügyelet nélkül téblábolnak - és mindegyikük kapcsolatban áll az Erővel. A Rend korlátaitól távol szabadon, Obi-wan csatlakozik a tinédzserekhez egy merész kalandra, de a padawan része megkérdőjelezi a tinédzserek Erőhöz való furcsa kapcsolatát, a körülöttük lévő bolygót és hogy mindez mit takar a jövőjére nézve. Obi-wan próbára teszi a Jedikhez és az Erőhöz való kapcsolatát ebben az izgalmas, mégis lelkes felfedezésben. Szerkesztve: 2021. Október 7. - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. Egy kicsit elfelejtett darabnak tűnik a többi cím mellett, de ez is nagyon várós. Imádom Qui-gon és Obi-van párosát, már a Mester és tanítványa óta várom, hogy legyen róluk új regény. Ha már egyszer átemelték Sirit a kánonba, akkor remélem itt fel fog bukkanni. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. 4 hours ago, Darth Revan9 said: Egy kicsit elfelejtett darabnak tűnik a többi cím mellett, de ez is nagyon várós. Imádom Qui-gon és Obi-van párosát, már a Mester és tanítványa óta várom, hogy legyen róluk új regény. Ha már egyszer átemelték Sirit a kánonba, akkor remélem itt fel fog bukkanni. Viszont ez magyarul csak a Kolibri által jöhetne, mert ez Disney Lucasfilm Press-es regény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. 17 perccel korábban, Iqvi írta: Viszont ez magyarul csak a Kolibri által jöhetne, mert ez Disney Lucasfilm Press-es regény. Nem, ez Young Adult könyv, amely a Szukits pályája. Ne keverd össze az ifjúsági (YA) és a gyermek (MG) jelöléseket. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. 34 minutes ago, Bence1997 said: Nem, ez Young Adult könyv, amely a Szukits pályája. Ne keverd össze az ifjúsági (YA) és a gyermek (MG) jelöléseket. Köszi, ezt nem tudtam. Akkor mégis jöhet majd. Jó kis átkötő regény lesz majd ez is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. Ez YA lesz? Valamiért azt hitten eddig, hogy ez young readers. De akkor ez is nagyon várós. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. 4 órával ezelőtt, Iqvi írta: Viszont ez magyarul csak a Kolibri által jöhetne, mert ez Disney Lucasfilm Press-es regény. Nem, mert YA kategória. Az összes eddigi YA Disney Lucasfilm Press-es. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 9. 10 hours ago, Darth Revan9 said: Nem, mert YA kategória. Az összes eddigi YA Disney Lucasfilm Press-es. Én ezt eddig nem is tudtam, azt hittem hogy mind az Adult-ot és a YA-t a Del Rey adja ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 9. 9 órával ezelőtt, Iqvi írta: Én ezt eddig nem is tudtam, azt hittem hogy mind az Adult-ot és a YA-t a Del Rey adja ki. A Del Rey csak Adult Star Wars regényt ad ki. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 26. A Mester és Tanítványa megjelenése környékén többekben felmerült, hogy érdekes lenne egy olyan könyv, ami a fiatal jedik szemszögéből mutatja be a Jedi-Templomban zajló életet, a Harry Potter stílusához hasonlóan. Szerintem ez a könyv valami hasonlóval fog próbálkozni. Qui-Gon és Obi-Wan párosa sok izgalmas konfliktust tartogat, örülök, hogy ezt a Lucasfilmnél is felismerték. A leírás engem kicsit a Fenyegető Sötétségre emlékeztet, ami szintén nagyon tetszett. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 26. Amolyan Jedi-növendék könyv lesz. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2022. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 25. Megjött a borító. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 25. Szép borító lett. Kár, hogy ez csak később jön nálunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2022. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 25. Nagyon jó borító. Akkor most már csak a Shadows of the Sith borítóját nem fedték fel. Nagyon várom ezt a könyvet, remélem azért még idén jön magyarul is. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 25. 1 órával korábban, Whill írta: Nagyon jó borító. Akkor most már csak a Shadows of the Sith borítóját nem fedték fel. Nagyon várom ezt a könyvet, remélem azért még idén jön magyarul is. Az talán még beleférhet. Az anyagnak időben meg kell érkeznie. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 2. https://www.szukits.hu/star-wars-padavan1 Előjegyezhető a könyv. Érdekes, hogy március 2-án már jönne. Pedig még csak előjegyezhető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 17. A Padavant szintén lehet rendelni. Ez is várós darab lesz. https://www.szukits.hu/star-wars-padavan1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: Január 6. Elkezdtem olvasni, és eddig egy kellemes olvasmány, hasonlóan az A megtévesztés útjához. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: Január 23. Már 200 oldal környékén járok, és nagyon tetszik a Lehnara rejtélye, meg az egész konfliktus a gyerekekkel meg a telepesekkel. De arra jó értelemben nem számítottam, hogy itt fog Dexter és Kenobi találkozni 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: Január 30. Végeztem a regénnyel, kellemes olvasmány volt. Jó hogy beleláttunk a vívódó Obi-vanba, kezdeti kapcsolatába Qui-gonnal. Tetszett a Lehnara is. Talán annyi negatívumot tudok mondani, hogy a sok lehnaraival nem igazán tudott mit kezdeni a regény. De alapvetően egy jó olvasmány. 4/5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.