barnez Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. (szerkesztve) SGU 1x06 Összességében jó rész volt. Tetszett. Spoiler: Azok az idegen lények rendesen lelopták a vizet. Most volt egy kis akció is, velük kapcsolatban, de az is inkább mérsékelten. Viszont jól elintézték szegény srácot, bár ő lövöldözött rájuk. A bolygó szép volt ahhoz képest, hogy csupa jég volt. Főleg este volt szép, amikor felnézett Young. Ez a szerelmi háromszög (vagy négyszög?) egyre keményebb lesz. Vajon mi lesz a következő részben? Remélem majd többet bütykölnek a hajón, berendezkednek, stb... De annak is örülnék, ha kiderülne, hogy miért van annyira megtépázva a hajó. Szerkesztve: 2009. Október 31. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Ami jövő héten lesz a Destiny-n: Mostani rész: Spoiler: Hát én komolyan mondom, drukkoltam, hogy Scott megdögöljön a jégben. Ott vannak egy dögrováson lévő hajón, ez meg inkább majdhogynem szó szerint elb*ssza az idejét lekapcsolt rádióval. Ráadásul marha jó fej, biztos jó érzés volt James-nek, ahogy ott smárol Scott Chloe-val, holott alig több, mint egy hete a srác még őt tömködte (mi a fenéért adtak ennek a csajnak férfi vezetéknevet? Olyan másképpen hangzik így a mondat )Amúgy tényleg jó rész volt, tetszett, de nem annyira, mint az előzőek. Pozitívum volt a homoklény újra elővétele, a "Hoth", és még az Atlantisból kölcsönzött robotruhák is bejöttek ezzel a kis módosítással. Érdekes volt Eli és Rush között a konfrontáció is. Egyedül az nem tetszett, hogy Gorman - hm... vajon a név utalás akar lenni egy bizonyos hadnagyra? - lőni kezdte a bogarakat. Könyörgöm, pisztollyal centinyi bogárra? Idióta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Kösz, Dzséjt! Ez már elég izgalmas résznek ígérkezik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Francért nézitek meg előttem. Én azt hiszem holnap estére tartogatom. XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Ha jól láttam, már valaki elkészítette a magyar feliratot. Ha szeretnéd megnézni, akkor ajánlom, hogy a tvsubtitles.net-en tekints körül, ott találsz hozzá. Minőségét nem tudom, hogy milyen, de egy próbát megér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Ha jól láttam, már valaki elkészítette a magyar feliratot. Ha szeretnéd megnézni, akkor ajánlom, hogy a tvsubtitles.net-en tekints körül, ott találsz hozzá. Minőségét nem tudom, hogy milyen, de egy próbát megér. Köszi de azt hiszem már kicsit kómás vagyok hozzá, ezt pedig 100%osan kell nézni. Szegény Cicmax, suliban van, erre valaki beelőzi... nem szép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. SGU Spoiler: Nagyon jó rész ahogy az szokott lenni. Tetszett, hogy visszahozták a kis homoklényt. Kis kapcsolat az előző részekkel. Scott én nagyon nem bírom, na jó nem nagyon, de ha ottmaradt volna a Hothon én nem sajnáltam volna. Eli most is hozta a formáját, ahogy Rush is, bár ők ebben a részben valahogy háttérben szorultak. Már nézem is a kösz rész bemutatóját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Nem volt rossz az SGU, bár remélem lassan tényleg mernek nagyobbat vállalni a készítők. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Szerintem az évad felénél előbb ne nagyon számítsunk semmi extrára. Ott úgyis mindig duplarész van, talán más irányt vesz majd a sztori. Ha meg előbb, az csak jobb! De amúgy nekem ezzel sincs bajom, ráérünk még harcolni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 2. No Dex today... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Biztos a nov. 1 miatt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Biztos a nov. 1 miatt Bocsi valamit félrenéztem, ma mégis van új Dex. Komolyan annyi sorozat van már és annyiban tartanak szünetet, hogy nem lehet követni, mikor mi lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 2. (szerkesztve) A múltkor a Dex hozzászólások között volt két cucc is, amin követni lehet a sorozatokat, jópofa volt mindkettő. Azt én sem tudom követni, mikor melyik nincs, pedig csak néhányat nézek (plusz húginak Nip/tuck meg öcsémnek SGU-t szedek le). Max. abból látom én is, hogy nem került fel a netre Remélem, 9-ig meg lesz a felirat. Szerkesztve: 2009. November 2. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Több, mint valószínű: a Stargate Universe második felét előre láthatólag csak 2010 áprilisában láthatjuk, csak az angol SkyOne vagy a kanadai Space Chanell le nem adja előbb. Ugyanis a SyFy megint arra készül, hogy a BSG (ezúttal a Caprica) miatt az évad második felét eltolja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 2. A múltkor a Dex hozzászólások között volt két cucc is, amin követni lehet a sorozatokat, jópofa volt mindkettő. Azt én sem tudom követni, mikor melyik nincs, pedig csak néhányat nézek (plusz húginak Nip/tuck meg öcsémnek SGU-t szedek le). Max. abból látom én is, hogy nem került fel a netre Remélem, 9-ig meg lesz a felirat. Én is gondoltam rá, hogy leszedem azt a naptárat, de azért ennyire nem vagyok függő... vagy mégis? Szerintem már most is van, de még nem néztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Már megint remek volt a Dexter. Hiába volt lassabb tempójú, elég sokat haladtak egy rész alatt az írók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Én is gondoltam rá, hogy leszedem azt a naptárat, de azért ennyire nem vagyok függő... vagy mégis? Szerintem már most is van, de még nem néztem. Én nem is gondoltam rá, szép lenne, ha a kobakomba ennyi infó nem férne el Még nincs, a srác szerint az angol is későn jött ki, neki is tovább tart, 9-10 felé ígérte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Már megint remek volt a Dexter. Hiába volt lassabb tempójú, elég sokat haladtak egy rész alatt az írók. Tényleg nagyon jó volt. Tényleg az egyik legjobb évad már most, pedig szinte még semmi se történt, legalábbis gondolom a végéhez képest. Elértünk a feléhez, szóval mostantól úgy érzem durvulnak a részek. Egyre jobbak a megírt szövegek is szóval, hajrá Dexter! Kíváncsi leszek mi lesz ebből. Karrde: ráadásul az is tele van hibával és kihagyásokkal szal... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 2. OMG DEX 4x7 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Karrde: ráadásul az is tele van hibával és kihagyásokkal szal... Már csak holnap lesz ebből valami, szóval majd holnap este nézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Defiyng Gravity... Egy újabb remek sorozat halála az áldott nézettség miatt. Itt a vége... Itt! Végre egy állomás elérve, pár rejtély megoldva, újabb kérdések feltéve, szálak nyitva és vége. Az USA nézőknek (meg mindenki magára veheti, aki úgy érzi, hogy inge), akiknek 120-al teperő akció és az első epizódban mindent megválaszoló cselekmény kell, valamint a sorozatról döntőknek a következő három üzenetem van: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Gondoltam, hogy te is bosszankodni fogsz Dzséjt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Ma nincs House, vagy én látom rosszul? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Hát sajnos ezen a héten sincs De a jövő héten lesz: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Akkor majd jövő héten Jó volt a Dexter Spoiler: Sejtettem, hogy Debra visszatér erre az apámkivel-dologra egyszer. Angeléket meg sajnálom, kár, hogy így a meló ennyire befolyásolja a magánéletüket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Jó volt a Dexter. Szegénynek nem könnyű a családi élet, ámbár ha a szerencse így mellészegődik... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Jó volt a Dexter. Szegénynek nem könnyű a családi élet, ámbár ha a szerencse így mellészegődik... Ez most nyugis rész volt, de így is élvezhető. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 3. (szerkesztve) Ez most nyugis rész volt, de így is élvezhető. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből. NYugis? Hát amikor Spoiler: Trinity hozzávágta a falhoz, az elég kemény volt. Na persze...this is just the beginning! Szerkesztve: 2009. November 3. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 3. (szerkesztve) NYugis? Hát amikor Trinity hozzávágta a falhoz, az elég kemény volt. Na persze...this is just the beginning! Spoiler: Ja igen... Én már vártam, hogy mikor kezd gyanakodni Trinity. No majd a következő részben. De azon se lepődnék meg, ha már nyomozna utána. Szerkesztve: 2009. November 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Dex Spoiler: Amikor a fia körül ólálkodott Dex, akkor a háttérből nagyon gyanúsan nézett. amúgy mit gondoltok elképzelhető, hogy esetleg a család tudja, vagy valahogy benne is van a gyilkosságokban? na az lenne a kemény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.