KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. (szerkesztve) Viszont a tvsubtitles.net honlapján már van fenn felirat a House-hoz. Most fogom majd megnézni. Szerkesztve: 2009. November 19. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. House felirat http://www.megaupload.com/?d=Q3CTPJF5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. V Nagyon szuper volt a mostani rész. Remélem lesznek majd csaták is lassan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Köszi a feliratot Amúgy a szokott helyen az előző részhez belinkelték a múltkorihoz hasonlóan, most láttam. Onnan van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Nem, innen van, csak átkonvertáltam és feldobtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. House Spoiler: Lelkesen vártam a hatodik évadot. Az ígéretek szerint az eddigi legjobb House évad. Hát, az évadnyitó, az biztos, hogy a sorozat legjobb két része. Viszont az nem tetszik, hogy az új részekben gyakorlatilag értelmetlenné tették House emberré formálását, mert ugyanolyan bunkó és embertelen szemétláda, mint amilyen volt, mikor betette a lábát a Mayfieldbe. Azt vártam, hogy a diliház után egy sokkal emberibb House-t ismerhetünk meg, ehelyett ugyanolyan mint volt. És megint jönnek a töltelékepizódok. Azért azt tegyük hozzá, hogy most azért zajlanak az események az orvosok életében. Viszont nekem valahogy nem jött be ez a "régi csapat újra összeáll néhány rész erejéig" dolog. De itt persze bennem van a hiba, mert a House a magyar csatornákon szinte már napi sorozattá vált, és ott folyton csak az első három évadot adják, és hogy is mondjam... Már unom őket. Meg különben is Taub az egyik kedvencem, szóval... Örülök, hogy mindketten visszajöttek. Cameron távozása pedig nagyon szomorú. Mármint az, hogy mennyire kiábrándult belőlük. Félig meddig úgy éreztem, hogy túl nagy dobra veri a dolgot, de jobban átgondolva teljesen jogos. Egyébként úgy hallottam, hogy Lucas kapott volna egy saját spin-off sorozatot, ha bejön a nézőknek. Hát, nem kapott... Nekem egyáltalán nem szimpatikus. Oké, hogy magánnyomozó, meg minden, de számomra egy kicsit akkor is túlzás ez a "fél másodperc alatt rájövök mindenre, és hajszál pontosan felvázolom nektek, sőt úgy, hogy még néhány f*sza metaforát is beletűzök" dolog. House-nál még oké, mert hát ő a zseni, de azért van egy határ. Meg idegesít egy kicsit Lucas szófosása. És hogy pont ő legyen együtt Cuddy-val? Sokszor egyáltalán nem viselkednek egy párként, szóval fura az egész. Ettől még szeretem ezt a sorozatot, és biztosan végig fogom nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. House Spoiler: Nem értek egyet House-sal. Még nem teljesítette az összes küldetést. A nő megszerezve nevű küldetést még nem hajtotta végre, ha végrehajtja akkor lesz Mission Completed Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. (szerkesztve) Halo Legends felirat: Spoiler: http://www.opensubtitles.org/en/subtitles/...halo-legends-hu Szerkesztve: 2009. November 20. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Nem, innen van, csak átkonvertáltam és feldobtam Köszi, én is ezt találtam meg Ma meg is nézem a részt, tegnap még gyorsan befejeztem a 24S4-et, így már nem fért bele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Barnez, kösz szépen Most mehetek megkeresni, hogy maga a film hol van feltöltve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. kudar, ma koncertezik seth, így holnapra várható a felirat a következő rész pedig... 2010. január 21-ére Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Jókora szünetet tartanak, ahhoz képest a többi sorozat nem is tart hosszút, csak pár hetet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Jókora szünetet tartanak, ahhoz képest a többi sorozat nem is tart hosszút, csak pár hetet. Azért emlékezzünk vissza a Szökés évadközi szüneteire! Aki nézte, az biztosan tudja, miről beszélek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. House Spoiler: Nekem nagyon tetszett ez a rész, és nem kicsit vagyok kiakadva Cameronra. Olyan monológot adott elő, mintha nem ő ölte volna meg Ezra Powellt a harmadik évad második részében...A csapat új összetételének meg örülök, azért 13-as és Taub eléggé lógtak a levegőben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. (szerkesztve) Barnez, kösz szépen Most mehetek megkeresni, hogy maga a film hol van feltöltve Szívesen! Dobtam a javított változathoz linket, a spoiler gomb alatt találhatód. Szerkesztve: 2009. November 20. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. House Spoiler: 3. évad 3. rész,. hogy pontosak legyünk Viszont Ezra amúgy is meghalt volna, Dibala élhetett volna még Meg az se biztos, hogy Cameron ölte meg, lehet hogy csak szomorú volt a halála miatt a végén mikor sírdogált feketébe öltözve a kápolnában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Szívesen! Dobtam a javított változathoz linket, a spoiler gomb alatt találhatód.Sikerült találnom egy nézhető változatot. Ez a rész annyira nem tetszett, főleg a túlmangásítás miatt. Remélem lesznek majd kissé modernebb köntösbe bújtatott részek is, mint pl az Animatrixban. A zenének viszont örülök, meghagyták a gregorián stílust. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. (szerkesztve) A következő rész előzetese. Arbiter is szerepelni fog benne ... valószínűleg a rajz stílusa nem ilyen lesz. Szerkesztve: 2009. November 20. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. kudar, most olvasgatom a véleményeket a tegnapi részből és várom a véleményedet, én még nem nézem meg feliratosan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. House következő része egészen letaglózó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Azért emlékezzünk vissza a Szökés évadközi szüneteire! Aki nézte, az biztosan tudja, miről beszélek. Tényleg. Phobos, jó ez az előzetes, főleg a vége House Spoiler: Tudtuk, hogy Cameron kiszáll, de sajnálom, hogy így. Szerintem nem csak a megölte/kiölte vagy mi volt nála a gond, hanem ez volt a csepp a tengerben, legalább most ilyen érzésem van. Ő mindig kilógott egy picit a srácok közül, ez volt a pont, ahol már megállj mondott. Nem tudom, hogy ez lesz-e a legjobb évad, de eddig még oké. Lucas-szál nekem bejön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. kudar, most olvasgatom a véleményeket a tegnapi részből és várom a véleményedet, én még nem nézem meg feliratosan Én is holnap fogom csak, mivel ma túl zsúfolt az estém, és azt hiszem ezt a részt nyugiban kell megnézni majd! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. (szerkesztve) FF Spoiler: Lassan csordogált a rész. Az orvos srác sztorija nagyon aranyos, kell ilyen is Mark meg egy marha. Ahelyett, hogy próbálná az sms-t nyomozni, meggyanúsít olyan embereket, akiket nem kéne. Szerkesztve: 2009. November 20. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Flash Forward Jó kis rész volt, bár a sztori most kissé állóvizé alakult. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. kudar, most olvasgatom a véleményeket a tegnapi részből és várom a véleményedet, én még nem nézem meg feliratosan Hát azt hiszem Phobos, hogy az utolsó pár részen befogunk tojni. Ha az évadfelező rész ennyire durva volt, hát komolyan nem tudom elképzelni mi lesz itt még a végén. Spoiler: Sajnos amint elkészült a kép sejtettem, hogy valakinek meg kell halnia, és azok nyílván nem lehetnek a fiúk. Sajnáltam Jo-ékat... Itt már tényleg csak Isten v Mihály nyírhatja ki Lucit. Plusz most még itt van a Halál és Háború is...jajj...Mindenkinek össze kéne majd fogni Luci ellen. démonoknak, angyaloknak és akk siker lenne! hát meglátjuk mi lesz még itt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. (szerkesztve) SupNat Még nincs felirat, még nem tudom megnézni, de amiket leírtál... Spoiler: Lucifer tényleg elég erős lett, ha a colt se fog ki rajta. Vajon ki/mi lehet még az a 4 lény akin nem fog a colt? Mert elvileg az mindenkit meg kéne ölnie... Vagy az arkangyalokra (még ha szárnyvesztettek is) nem hat? Ellent meg Jo-t én is sajnálom, már kezdtem örülni, hogy visszatértek a 2. évadi események után, de ez így rossz, hogy most már nem lesznek ők sem Szerkesztve: 2009. November 21. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Supnat Spoiler: Ha esetleg a végén Isten beavatkozna és Deanék nyernének, akkor megjutalmazhatná őket azzal, hogy feléleszti a szeretteiket. :D De szép is lenne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. (szerkesztve) SupNat Spoiler: Szerintem ha Isten előkerülne, tuti, hogy megnyernék a háborút. Vajon hol lehet? Kíváncsi vagyok, hogy a Halál ezek után mit fog művelni, de nem kis dolgot az tuti. Cas hogy bírta a piát, azon behaltam Nagyon kedvelem a karakterét. Hosszú lesz az a 2 hónap Szerkesztve: 2009. November 21. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hát ez a Supnat bemutató nem túl sok...de azért nagyon várós! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Na, a mostani SGU pocsék volt. Aminek nem kellett volna túlsúlyba lennie, túlsúlyba került, amiről meg szólnia kellett volna a résznek, majdhogy nem csak érintve lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.