Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  kudar írta:
Most csakazért is visszanézem azt a jelenetet amikor elkapja a szöszit a sárotban. :P
Jó nő ott a kis barna is. :D De a szöszi belépője tényleg hatásosabb :)

Amúgy tényleg nem kell sokat foglalkozni a kinézettel. Ez egy tv sorozat, és ahhoz képest szerintem még jól is műkődik ez az egész CGI háttér. Olykor elégé képregényes beütés is tetten érhető :D

Ha minden igaz már a második évadot is berendelték :D Remélem ezzel a vérrel kezdenek valamit. :P

Hozzászólás ideje:
  Oldfighter írta:
Jó nő ott a kis barna is. :P De a szöszi belépője tényleg hatásosabb :D

Amúgy tényleg nem kell sokat foglalkozni a kinézettel. Ez egy tv sorozat, és ahhoz képest szerintem még jól is műkődik ez az egész CGI háttér. Olykor elégé képregényes beütés is tetten érhető :)

Ha minden igaz már a második évadot is berendelték :D Remélem ezzel a vérrel kezdenek valamit. :D

Igen én is úgy hallottam, hogy lesz 2. évad. Hát ez alapján nem bánom.

A CGI vérrel pedig kezdenek valamit...még több lesz és patakokban fog folyni. :P

Azt hiszem ezt kell majd meginkább megszokni.

Hozzászólás ideje:

Az előbb én is lecsekkoltam Spartacust. Nem rossz, nem rossz. A vérmennyiség láttán a vámpapírok 100 hogy vernék a nyálukat. Vannak azért túlzások azt meg kell hagyni.

A vér kinézete úgy ahogy rendben van. A Gladitorba ramatyabb CGI vért kreáltak. Azt akár lekvárnak is lehetne nevezni.

Hozzászólás ideje:
  Dzséjt írta:
Nicholas Podbrey: (AoT: Hírnök/franc tudja :lol:)

Én csak kíváncsiságból mindenütt kerestem, hogy kit játszhatott ez a színész a Sanctuaryben, de semmit sem találtam. :P

Hozzászólás ideje:
  Rog írta:
Az előbb én is lecsekkoltam Spartacust. Nem rossz, nem rossz. A vérmennyiség láttán a vámpapírok 100 hogy vernék a nyálukat. Vannak azért túlzások azt meg kell hagyni.

A vér kinézete úgy ahogy rendben van. A Gladitorba ramatyabb CGI vért kreáltak. Azt akár lekvárnak is lehetne nevezni.

Nekem meg éppen fordítva, itt nem tetszett a vér színe. Inkább piros volt mint vörös/barnás-vörös. A mennyiséggel nincs gond. Valahogy az az érzésem ezen nem is fognak változtatni. Ez egyfajta stílus-szerű megjelenítés lesz mindvégig, hogy elnagyolják a kaszabolást. A trágár beszédből viszont egy fokkal visszavehetnének. A cici és a fazonra borotvált p**ci nem zavar :P Reggeltől estig elnézném annak a szőkének a testét. Mondjuk a feje az nem tetszik. De lesznek itt még jobb nők is. :lol:
Hozzászólás ideje:
  Oldfighter írta:
Nekem meg éppen fordítva, itt nem tetszett a vér színe. Inkább piros volt mint vörös/barnás-vörös. A mennyiséggel nincs gond. Valahogy az az érzésem ezen nem is fognak változtatni. Ez egyfajta stílus-szerű megjelenítés lesz mindvégig, hogy elnagyolják a kaszabolást. A trágár beszédből viszont egy fokkal visszavehetnének. A cici és a fazonra borotvált p**ci nem zavar :P Reggeltől estig elnézném annak a szőkének a testét. Mondjuk a feje az nem tetszik. De lesznek itt még jobb nők is. :lol:

nekem is eszembe jut mindig ez a dolog is, hogy mennyire ápolt egy trák nő, és tökéletes fogsora van. :P :P

De a fazon nekem is feltűnt...naná h feltűnt és egyetértek szép teste volt, nekem arcra sem rossz, de remélem lesz itt még jobb is. Amúgy nekem a trágársággal ITT nincs gondom, látszik mire mennek rá a sorozatban. Sex, vér, és káromkodás. :P Néha kell ilyen is. :P

Karrde, holnap lesz új 24?

Hozzászólás ideje:
  Oldfighter írta:
Nekem meg éppen fordítva, itt nem tetszett a vér színe. Inkább piros volt mint vörös/barnás-vörös. A mennyiséggel nincs gond.
Nekem a mennyiséggel csak annyi bajom van hogy ott is csak úgy száll szétfelé ahol nem is kéne neki.
Hozzászólás ideje:
  Rog írta:
Nekem a mennyiséggel csak annyi bajom van hogy ott is csak úgy száll szétfelé ahol nem is kéne neki.
Én akkor döbbentem le egy pillanatra amikor az egész háttér tocsogott a vértől :) De ezt betudom a sorozat stílusának :yeah:
Hozzászólás ideje:
  Oldfighter írta:
Én akkor döbbentem le egy pillanatra amikor az egész háttér tocsogott a vértől :yeah: De ezt betudom a sorozat stílusának :)

Arra gondolsz amikor az egész háttér véres lett a végén a harcnál? :) Igen az kicsit képregényes volt. :)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  MissKarrde írta:
Úgy tudom, hogy lesz :) Megint megnézem angol felirattal :yeah: Mire hazaérek, az meglesz :)

Én nekem holnap még csak a 4. rész jön majd. :) ez így eddig jó mert minden részhez volt magyar feliratom. :)

Persze a héten "beérem" és onnan szívás lesz...

Kíváncsi leszek, hogy a 24. órában emlékezni fogunk e hogy hogy is kezdődött. Mert még akkor is nehéz volt nekem, amikor daráltam. :D

Szerkesztve: - kudar
Hozzászólás ideje:
  Oldfighter írta:
Én akkor döbbentem le egy pillanatra amikor az egész háttér tocsogott a vértől :yeah:
Az az egyik. A másik meg az amikor az egyik haver a bárdjának a nyelével tarkón nyomja a csákót és attól száll szerteszét a juharszirup. :)

Szénát és a múmiás Dzsonatánt felismetétek?

24:

Tényleg szívás lesz, tesók is frászt kapnak attól, hogy nem volt eddig 5. rész :yeah: Mi már családilag nézzük :)

Remélem, fogunk emlékezni az elejére is. Nekem ezzel nem volt problémám akkor, mikor egymás után néztem a részeket, most is nagyjából rémlik, melyik évadban mi volt. Valószínűleg azért is, mert a húgommal többször dumáltunk róla, így aztán sok minden megmaradt :)

Szerkesztve: - MissKarrde
Hozzászólás ideje:
  Rog írta:
Az az egyik. A másik meg az amikor az egyik haver a bárdjának a nyelével tarkón nyomja a csákót és attól száll szerteszét a juharszirup. :)

Jaja, és még egy pár is. :yeah:

Karrde: Te legalább meg tudtad valakivel beszélni. Az én környezetemben senki sem nézte. Egyedül daráltam és izgultam végig. :)

Hozzászólás ideje:
  Rog írta:

Ezekben a gladiátorokban tíz liter vér van. Ezt kell elfogadni :yeah:

Jaja, felismertem őket. :) Hannah jól megöregedett. :)

Hozzászólás ideje:
  kudar írta:
Karrde: Te legalább meg tudtad valakivel beszélni. Az én környezetemben senki sem nézte. Egyedül daráltam és izgultam végig. :)

Sajnos csak utólag, mert tesók jóval később kezdték el nézni, de akkor is jó volt :yeah: Folyton vigyorogtam magamban, mikor húgi jött a teóriáival, és én már tudtam, hogy mi történt :)

Hozzászólás ideje:
  MissKarrde írta:
Sajnos csak utólag, mert tesók jóval később kezdték el nézni, de akkor is jó volt :) Folyton vigyorogtam magamban, mikor húgi jött a teóriáival, és én már tudtam, hogy mi történt :)

Legjobb mikor mondhatod: Most jön a legjobb rész. :o

Hozzászólás ideje:
  kudar írta:
Legjobb mikor mondhatod: Most jön a legjobb rész. :)

Á, ilyenekkel nem zaklattam, mert mindig veszekedett velem, ha bármit előre elárultam :o Szóval semmi ki hal meg és hasonlók, pedig olyan jó lett volna lelőni a poént :)

Hozzászólás ideje:
  MissKarrde írta:
Á, ilyenekkel nem zaklattam, mert mindig veszekedett velem, ha bármit előre elárultam :o Szóval semmi ki hal meg és hasonlók, pedig olyan jó lett volna lelőni a poént :)

Amúgy csak holnap lesz új rész. Szóval kedd a 24 napja. :) Most már ezt is megjegyeztem.

Hozzászólás ideje:
  kudar írta:
Amúgy csak holnap lesz új rész. Szóval kedd a 24 napja. :) Most már ezt is megjegyeztem.

A fene, ezt jól elnéztem, sebaj, majd holnap :) Mondjuk ez a kedd nem igazán jó, majdnem minden sorozat kedden van, amit nézek :o

Hozzászólás ideje:
  MissKarrde írta:
A fene, ezt jól elnéztem, sebaj, majd holnap :) Mondjuk ez a kedd nem igazán jó, majdnem minden sorozat kedden van, amit nézek :)

Hát akkor nézzél még Chuckot is, mert az meg hétfőn van. :o

Chuck 3x5

Spoileres tartalom megtekintése

24 8x4

Spoileres tartalom megtekintése

Chuck 3x6 promo

http://www.youtube.com/watch?v=fsl3dqRxgkg

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.