Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2011. 12. 24. - 22:20, Darth Riddick írta:

Holnap, BBC, Doctor Who, The Doctor, The Widow and The Wardrobe, bő 20 óra múlva! :):D:P

nekem még bő egy hét! :D

Oldie, a 2x1 után írj! :D

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Dexi 6x4

Spoileres tartalom megtekintése

Ui: ha jól láttam ncoreon már fent van a Doki 7x00 720ban. :)

Szerkesztve: - kudar
Hozzászólás ideje:

Fringe 2. évad végéhez csak úgy eszembe jutott:

Hozzászólás ideje:
  2011. 12. 26. - 14:07, MissKarrde írta:

Hozzászólás ideje:

The Doctor, The Widow and The Wardrobe

Moffat tartja a tavaly megkezdett hagyományt: a Doktor karácsonyi különkiadását nem csak a bemutatás időpontja miatt nevezik igy: óriási karácsonyi hangulat van benne (aki teheti nézze meg minél előbb, amig még áll a fa a lakásban/házban... tetézi a feelinget). Akárcsak a 2010-es ez is jó értelemben véve szentimentális. Jaj az a zárójelenet!

Csak egyszer bizonytalanitott el az epizód: a kezdésnél van egy meglepően gyengén szuperáló effekt. Már megijedtem hogy nem jutott pénz a különszámra, de aztán hamar kiderül, hogy erről szó sincs :)

Abszolút bejött a rész. Nem is vártam tőle többet, mint amit adott, sőt... többet adott a vártnál. A történet szép volt, és a záró képsorok pedig... jó volt na! ;):P

Szerkesztve: - Darth Riddick
Hozzászólás ideje:

Chuck - 5x07

Hozzászólás ideje:
  2011. 12. 27. - 11:04, Frenkie írta:

A 300 milliós Usaban? :D

A 62 milliós Egyesült Királyságban a 9 milliós nézettség jónak számít. Az USA nézettség még erre pluszba jön rá, de a Doktor Who az USA-ban még csak a szárnyait bontogatja. A legújabb évadnak sikerült néhol az amerikai nézettségeket egy millió fölé küzdenie (nagyjából annyian nézték az USA-ban a legnézettebb Doktor Who-t, ahányan ugyanitt egy átlagos Clone Wars részt; csak összehasonlitásképp: a legutóbbi Clone Wars résznek (Slaves of the Republicnak) 1,36 milliós volt a nézettsége).

Hozzászólás ideje:

Doktor 6x11

Hozzászólás ideje:
  2011. 12. 28. - 10:45, Frenkie írta:

Gannicus vajon hogyan fog közéjük keveredni szabad emberként?

Gondolom nem nagyon bírta a nagy szabadságot és beállt máshová gladiátorkodni. A nagy kérdés az, hogy mi fogja arra késztetni, hogy "maga ellen harcoljon". Gondolom én.
Hozzászólás ideje:

Közületek ki látta a The Confessiont, vagy magyarul, a Gyónást? Valami elképesztő darab, ajánlom mindenkinek, összesen egy óra az egész, mert ilyen hat perces részei voltak és Kiefer Sutherland a főszereplője.

Hozzászólás ideje:
  2011. 12. 29. - 21:10, MissKarrde írta:

Nagyon tetszett nekem is a The confession, érdemes megnézni.

Nekem az egyik volt osztálytársam ajánlotta, akivel nagy Kiefer Sutherland és 24 fanatikusok vagyunk. Nagyon jó ez a színész, de tényleg. :)

2011. 12. 29. - 20:28, KisKósa írta:

Közületek ki látta a The Confessiont, vagy magyarul, a Gyónást? Valami elképesztő darab, ajánlom mindenkinek, összesen egy óra az egész, mert ilyen hat perces részei voltak és Kiefer Sutherland a főszereplője.

Köszi KisKósa az ajánlást! :)

Hallottam már róla, de nem néztem még meg... úgyhogy ezt a hiányosságomat pótolni fogom!

(Kiefer nagy kedvenc) :)

Szerkesztve: - Darth Riddick

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.