Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

SGA

Spoiler:

Szerintem Rodney nem jön vissza a földre, bár az az "idén lejár a szerződésem" dolog kikacsintás volt mind a sorozat végére, mind arra, hogy a színészeknek tényleg idén jár le a szerződésük, mert eredetileg csak öt évadra írták alá (ez is szerepet játszhatott az SGA lelövésében, mivel szerződéshosszabbítás esetén a színészek sokkal többet kérhettek volna, mint amennyit jelenleg kapnak. Az SG-1 a végén már ezért volt baromi drága, mert a régi színészek a sorozatra szánt összeg negyedét elvitték). De Rodney szvsz maradni fog Atlantison. Aztán, hogy Atlantis marad-e... khm.... hát lesz valami az utolsó részben, legalábbis a forgatókönyv borítóján volt egy árulkodó kép... az utolsó rész - amelynek cselekményét amúgyhadititokként őrzik - nagyot fog szólni.

Hozzászólás ideje:
A fringehungaryn fent van a képkocka a filmből. Tényleg ott van, de nem rendőr. :nana:
Majdnem meglett a kopri. Nem sok híja volt. :D
Hozzászólás ideje:

Dzséjt el ne áruld mi lesz a vége az SGAnak...jajj ezt még leírni is rossz volt. :D

Heroes

Spoiler:

Nem is volt oan rossz ez a rész mint gondoltam. Olyan szinten volt mint az eddigi részek. Sőt volt benne pár elég szép csavar is. Na most kéne megölni a sok rossz hirót. Petrelli papát, meg az ieneket, de gyorsan. Tetszett, mármint jó ötlet volt h daphne nem jut még járni sem a képessége nélkül. PArkman nézhetett egyet. ÉS HIro emlékezet vesztése sem vészes, sőt tetszett h a végére betették Seth Greent meg a másik csávót akinek nem jut a neve az eszembe. HRG meg azzal a puskával ngyon kemény. :D Remélem nem lövi le őket.

Estére tartogatom a PBt! :D

Hozzászólás ideje:

Szökés

Nah b*szdmeg, alagút, fehér fény, láthatatlan hang megvolt. Jól jött volna a kiállításon lévő kanapé, mert két órára tuti elfoglaltam volna újraélesztés gyanánt. :D

Node....

Spoiler:

Ezt a Selfes dolgot erőltettetnek érzem. Szép lezárást kaphatott volna most a sorozat. Kíváncsi vagyok tudnak e ennél nagyobbat ütni még, mint tették azt a tábornok esetével.

Ámen.

Hozzászólás ideje:
Dzséjt el ne áruld mi lesz a vége az SGAnak...jajj ezt még leírni is rossz volt. :D

Dehogy árulom, nem is tudnám, nem tudok rüla semmit. Mint írtam, a történetét hadititokként őrzik. Csak annyit tudni, hogy nagy dolog lesz benne.

Hozzászólás ideje:

Nem tudom melyik mondat illik jobban az epizódra...

PB

Spoiler:

Suck it GEneral...vagy Self!!! Hát igen, mikor néztem h még 7-8 perc visszavan, és mindenki happy, akkor egyszerre örültem és elszorult a gyomorom, hogy mikor lesz a geb*sz...hát sajna meglett, és most nem lennék Self helyében. Egyetértek Oldival, szép lezárás lett volna, és remélem feltudnak ennél nagyobbat is még mutatni, bár én már ezt éreztem a 2. végén is, és sikerült szal...

Azért szegény csajt nem kellett volna megölni... :D Hüpphüpp

Hozzászólás ideje:
A kopasz biztonsági főnökről, aki a Scofield után menesztett csapatot vezeti. :D Nos Oldie???

Meg nem tudom mondani mely filmekben szerepelt. Amúgy ismerős karakterszínész. :D

Hozzászólás ideje:
A kopasz biztonsági főnökről, aki a Scofield után menesztett csapatot vezeti. :D Nos Oldie???

A nép képet követel. :D

Hozzászólás ideje:

TSCC

Nem lesz ez így jó, hogy majd minden napra lassan jut egy-egy szívleállás. :D

Piszok érdekesen alakulnak az események, de most már illő lenne ezt-azt a nézőnek is dekódolni a készítőktől, hogy ki, mit akar. :D

Hozzászólás ideje:
A nép képet követel. :D

Megnéztem a részt, de MissKarrde-nak is igaza volt. A Lost-ban is feltűnt egyszer.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Alig látni valamit ebből a BSG trailerből, úgy kapkodják el a képeket egymás után. Jaj, sokára fog még kezdődni :D

Sajnálom. Pedig szezonról szezonra egyre rosszabb. Az előző vége ütött, de ami előtte volt az valami borzalom.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Sajnálom. Pedig szezonról szezonra egyre rosszabb. Az előző vége ütött, de ami előtte valami borzalom volt.

Egyetértek. Szerintem kevesebb hitbéli dolog kéne bele, mert ebből a pepecselésből már sok van.

Akció, akció, akció. Az első évad olyan jó volt ezekkel. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Egyetértek. Szerintem kevesebb hitbéli dolog kéne bele, mert ebből a pepecselésből már sok van.

Akció, akció, akció. Az első évad olyan jó volt ezekkel. :D

Amikor részeken keresztül csak Baltar szektáját néztük, meg hogy miként húzza meg a fiatal naív csajokat, akkor majdnem adtam a sorozatnak egy cancelt...

Hozzászólás ideje:

Én az egyik PB részben egy szereplő hangjára lettem figyelmes, és utána rájöttem hogy a TDK-ban alakított egy rendőrt.

Ody: A BSG-nél már az első évadnál elakadtam, valahogy nem néztem tovább, hiába tetszett. De ha tényleg romlik a színvonal, akkor nem hiszem hogy valaha is folytatom.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Én az egyik PB részben egy szereplő hangjára lettem figyelmes, és utána rájöttem hogy a TDK-ban alakított egy rendőrt.

Ody: A BSG-nél már az első évadnál elakadtam, valahogy nem néztem tovább, hiába tetszett. De ha tényleg romlik a színvonal, akkor nem hiszem hogy valaha is folytatom.

Azért tehetnél vele egy próbát.

Paul Dini írta a soron következő CW epizódot. Gondolom neked nem kell bemutatni. :D

Hozzászólás ideje:

Rohadtul kemény az eheti Frindzs. Bonyolódnak a dolgok ezerrel.

Peti felkötheti a liberót.

Wal meg valami hatalmasat poénozik. Hát azon kész voltam. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.