Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

V

No immár a negyedik rész után ki lehet jelenteni, hogy minden következő epizódra tartogatnak valami hatalmas dobást a kövi részre. :D Ha nem tv-film lenne és tudva, hogy ezeknek mennyi a költségük még azt mondanám, hogy egy Függetlenség Napját alázó látványban is lehet majd részünk. Főleg az utcsó jelenetet látva :rock:

Hozzászólás ideje:
Phobos ááá nincs SupNat... Nem tudom, hogy bírjuk ki addig...

Beraktok egy régebbi kedvenc részt. Vagy néztek mást. Vagy látványosan szenvedtek! :(:) :)

Hozzászólás ideje:

Heroes

Spoiler:

Nézhető rész volt, főleg azért, mert Sylar végre egy kicsit önmaga volt :D Bennett meg nagyon mokás volt ebben a részben, be fog csajozni :D

Holnap nézek House-t is végre :)

Hozzászólás ideje:

Az előbb végeztem ki a negyedik Vé-t. Bejövős sori.

Spoiler:

Nem lepne meg ha az öreg papról kiderülne hogy ő is Vé méghozzá a rosszabbik fajtából. A szeme se áll jól neki.

Hozzászólás ideje:
Beraktok egy régebbi kedvenc részt. Vagy néztek mást. Vagy látványosan szenvedtek! :):D :D

Én a látványos szenvedésre szavazok. Minden pénteken be fogom írni hogy jajj nincs SupNat... :P Neem.

Karrde: Hát azt még én sem tudom. A 24 az a sorozat, amin azt hiszem a legjobban fogok szenvedni, még ha minden héten lesz is. :P

Hozzászólás ideje:

V

Spoiler:

Az agyturkászcsaj állapota miatt a párja még nagy szószban lehet ha félig gyíkos lesz a gyerek. A manusz csak úgy tudná megúszni ha a csaj elpatkolna vagy elvetélne.

Hozzászólás ideje:

House

Spoiler:

Nekem is bejött ez a rész, érdekes volt a beteg is és a dokik kavarása is :) House kapott ám többfelől is, de hát egy dög tud lenni, szóval :D Chase és Taub húzása se volt semmi :D

Hozzászólás ideje:

Mit szólnátok ha "játszanánk" egy olyat hogy valaki feltesz egy általános kérdést sorozatokról és a többiek válaszolnak. :D

Ez most csak úgy eszembe jutott. :P

Melyik sorozat (hányadik évadja) hatott rád a legjobban? (max 3)

Tudom nehéz, de akkor kezdem én, hátha meghozom hozzá a kedvet. :P

1, Prison Break, első évad - mindent visz, emiatt kezdtem el nézni a sorozatokat. A többi évad is jó, de felejtősebb.

2, Friends - azt hiszem ezt bármikor és bárhol. Emiatt szerettem meg a szitkomokat.

3, és számomra egy anime: Naruto - volt egy nagyon depis nyaram, és mondjuk úgy ez is átsegített. Persze innen már nem volt megállás.

Amúgy ma este Dex! :D

Hozzászólás ideje:

1) House 1. évad - ez után fertőzödtem meg és kedztem el TV sorozatokat nézni

2) Supernatural 4. évad - elkezdett jobban érdekelni a teológia

3) CSI ?. évad (sajnos nem tudom melyik évad melyik része volt az, de kémia faktos kislány volt a gyilkos) - a kémia iránti szemvedélyem kezdete

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:
1) House 1. évad - ez után fertőzödtem meg és kedztem el TV sorozatokat nézni

2) Supernatural 4. évad - elkezdett jobban érdekelni a teológia

3) CSI ?. évad (sajnos nem tudom melyik évad melyik része volt az, de kémia faktos kislány volt a gyilkos) - a kémia iránti szemvedélyem kezdete

Húú ez király. CSI-ból csak az alap sorit nézed, vagy a spinoffokat is? Én pl Horatio fan vagyok! :D

Ody: De az ám. Az sem érdekel, ha angollal nézem, de ezt most látni kell! :D

Hozzászólás ideje:

Rendszeresen csak az alapot nézem azaz a Las Vegasiakat, csak alkalomadtán nézem és csak a magyaron a másik 2-t. Illetve a trilógiát pár hete megnéztem.

Horatiot ismerem, ezért ütött nálam is akkorát a SupNat rész :D

Hozzászólás ideje:
Illetve a trilógiát pár hete megnéztem.

Ja, amiben mind3an benne voltak? és jó volt legalább? Én most kicsit leálltam vele, de majd folytatni akarom.

Hozzászólás ideje:

Inkább érdekes volt, mint jó :D

Bár amióta

Spoiler:

Warrick és Grisson elhagyta a csapatot, már nem annyira jó a sorozat, de még nézem, érdekelnek az ilyen bünügyi dolgok :D

Hozzászólás ideje:

Hát azért lehet majd megnézem!

Dexter!

Spoiler:

Nagyon jó volt ez a rész is. Hányszor írhattam ezt már le...de hát így van. Maga a cliffhanger ami ütni szokott most annyira nem volt meg, de az egész rész annyira feszült volt, rohanás egyik háztól a másikig, közben mindent rendben tartani és a végén persze sikerült megmenteni a gyereket. Poén szinte egyáltalán nem volt benne, mint ahogy szokott, de nem is éreztem hogy illene oda.

Hát még nem linkelem be az köv 2 rész bemutatóját, talán ti is látjátok majd a rész végén, de azt hiszem az egyik legjobb finálé lesz, amit láttunk! :D

Hozzászólás ideje:
Húú ez király. CSI-ból csak az alap sorit nézed, vagy a spinoffokat is? Én pl Horatio fan vagyok! :D

Húgom csípi nagyon :D Barátnőnkkel jól ki tudják dumálni, bár többnyire gőzöm sincs, mi fán terem :P

Hozzászólás ideje:

24 S7

Spoiler:

Mi a bánat folyik itt? :lol: Tonyból hogy a fenébe lett terrorista??? Nyugi, költői a kérdés, úgyis meg tudok mindent, de ez most így első részre kicsit sok(k) volt. Amúgy nagyon csípem a manuszt.

Hozzászólás ideje:

Heroes

Spoiler:

Úgy vélem most láttuk a sorozatban utoljára Nathan Petrellit... :lol: Doyle megjelenésére végképp nem számítottam. Samuel viszont nagyon mesteri szónok. Engem tuti meggyőzne. :lol:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.