kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. dex felirat:http://www.dexterfelirat.atw.hu/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Ody, hogy van az, hogy még tavaly nem jött be neked? Nekem az undorító hype nem jött be amit körülötte kreáltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Nekem az undorító hype nem jött be amit körülötte kreáltak.Pedig ez a sori aztán messze nem is kapott akkorát. A kezdetekben tutti nem. Aztán egyre többen látták és kúltsorozat lett. Még a mozifilm is csak egy kópián ment idehaza, eredeti nyelven, felirat nélkül. Kb ugyanaz lett a sorsa mint az Equilibriumnak. A DVD kiadás tette ismerté. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Pedig ez a sori aztán messze nem is kapott akkorát. A kezdetekben tutti nem. Aztán egyre többen látták és kúltsorozat lett. Még a mozifilm is csak egy kópián ment idehaza, eredeti nyelven, felirat nélkül. Kb ugyanaz lett a sorsa mint az Equilibriumnak. A DVD kiadás tette ismerté. Bukta lett mind a kettő. Persze ennek okait boncolgatni hosszan tartana. A FOX is bűnös volt ebben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Pedig ez a sori aztán messze nem is kapott akkorát. Hát azért a Serenity körül volt bőven nyálveréses hypolás, a másik topicban említett "Új Star Wars" jelzőtől, a "sokkal jobb, mint a Star Wars" megnyilvánuláson át a "minden idők legjobb sci-fije" (ez utóbbi azt hiszem, a traileren is ott vigyorgott) minősítéséig. Ennyire a film nem jó. A sorozat körül valóban nem volt hype-olás, vagyis ami volt, az sose jutott el hozzánk. Én nem is tudtam a Firefly-ról, amíg nem jött a Serenity körüli zsibongás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Bukta lett mind a kettő. Persze ennek okait boncolgatni hosszan tartana. A FOX is bűnös volt ebben.Pontosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Hát azért a Serenity körül volt bőven nyálveréses hypolás, a másik topicban említett "Új Star Wars" jelzőtől, a "sokkal jobb, mint a Star Wars" megnyilvánuláson át a "minden idők legjobb sci-fije" (ez utóbbi azt hiszem, a traileren is ott vigyorgott) minősítéséig. Ennyire a film nem jó.A sorozat körül valóban nem volt hype-olás, vagyis ami volt, az sose jutott el hozzánk. Én nem is tudtam a Firefly-ról, amíg nem jött a Serenity körüli zsibongás. Na jó, de "odakint" ekkor már elégé ismert volt a sorozat, főleg gondolom az ilyen jelzőket aggató kritikusok, szaklapok előtt ( vagy jól rájuk kaccsintott a stúdió ). Idehaza mi nem kaptunk ebből semmit se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. DEx: Spoiler: hát itt már kész...1v1! DeX Artur ellen. Nagyon szépen fel lett vezetve a vége. A mellékágak kilőve, Lundy, Trinity lánya, talán a Ritás szál is (óó istenem de szép volt ebben a részben is) szóval itt már lehet izgulni. Viszont azt nem értem, hogy miért mert csak így bemenni Artur a rendőségre és találkozni Dex-el, hisz simán elmondhatná mindenkinek ott h pedo és kész...szóval ezt nem vágtam, hiszen Artur semmivel se tudja zsarolni Dexet kivéve azzal, hogy esetleg 2ős életet él...Mindenesetre nagyon várom az évadzárót és a cliffhangert amiről beszéltek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Kudar! Jó volt a Dexter? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Igen, kellett elemet cserélni a defiben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. (szerkesztve) És akkor az évadzáró promója!!! nem ugyanaz mint az előző rész végén volt! Szerkesztve: 2009. December 7. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megnézzem azt a promót? Még nem láttam az új részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megnézzem azt a promót? Még nem láttam az új részt. Hát akkor azért inkább ne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Dexter Piszok jó volt Spoiler: Hát gyerekek, le a kalappal Dexter Morgan előtt, de főleg Rita előtt. Nem spilázzák túl azt a csókos dolgot, két szóban simán rendezni tudják a dolgot, de azért Dex bizonyított némiképp a férfiasságából amikor jól fejen vágta a szomszádot Ennél a résznél szakadtam De jó volt még a összeesketés is Szépen kikerülték a bürokráciát Node a Hármas szál mindent vitt, igaz a végén volt egy örömlány nagy baromság azzal, hogy csak úgy besétálhat valaki az eligazítóba, de a nagy találkozás ezt azért feledtette. És igen, Rita egyre jobban kikupálódik Nagyon szép nő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Igen, kellett elemet cserélni a defiben. No akárhogy is, holnap ha haza értem, a 24/7-ből az utolsó két részt nézem meg, utána este jöhet a Dexter Most az is van ilyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. No akárhogy is, holnap ha haza értem, a 24/7-ből az utolsó két részt nézem meg, utána este jöhet a Dexter Most az is van ilyen Szóval akkor azért sikerült ma is pár részt megnézni. nagyon helyes! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Meggyőztetek.Megnézem a sorozatot.Mi a címe?Firefly? Az. Helyes, aztán ha a sorozat sem fog tetszeni, akkor egy szót sem fogok szóni, mert akkor tudom, hogy nem láthatatlanban minősíted. Amúgy, szvsz fog tetszeni. Tényleg sokkal jobb a filmnél, csak ezt a "ha nincs pénz az ILM-re, ne is csinálja meg" hozzáállást tedd félre, mert ha nem, a második részben felbukkanó Starship Troopers-ből vett egyenruháknál falat fogsz fejelni... (sajnos a stúdió - 20th Century Fox - annyira nem adott nekik pénzt, hogy egyszer az egyik stábtag mennyasszonyi ruháját kellett bedobni, máskor meg máshonnan voltak kénytelen kölcsönözni, de hát ugye, a Cantina bárban is volt egy farkasember... Illetve van is még a mai napig ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Az. Helyes, aztán ha a sorozat sem fog tetszeni, akkor egy szót sem fogok szóni, mert akkor tudom, hogy nem láthatatlanban minősíted. Amúgy, szvsz fog tetszeni. Tényleg sokkal jobb a filmnél, csak ezt a "ha nincs pénz az ILM-re, ne is csinálja meg" hozzáállást tedd félre, mert ha nem, a második részben felbukkanó Starship Troopers-ből vett egyenruháknál falat fogsz fejelni... (sajnos a stúdió - 20th Century Fox - annyira nem adott nekik pénzt, hogy egyszer az egyik stábtag mennyasszonyi ruháját kellett bedobni, máskor meg máshonnan voltak kénytelen kölcsönözni, de hát ugye, a Cantina bárban is volt egy farkasember... Illetve van is még a mai napig ). Ok leszedem aztán majd írok róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Szóval akkor azért sikerült ma is pár részt megnézni. nagyon helyes! Igen, négyet megnéztem. Sajnos ez a maximum, ha meló van, meg du. még otthon házimeló De ma jön a maradék kettő, de aztán sajnos vége is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Igen, négyet megnéztem. Sajnos ez a maximum, ha meló van, meg du. még otthon házimeló De ma jön a maradék kettő, de aztán sajnos vége is Dehogyis...még csak most kezdődik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Az. Helyes, aztán ha a sorozat sem fog tetszeni, akkor egy szót sem fogok szóni, mert akkor tudom, hogy nem láthatatlanban minősíted. Amúgy, szvsz fog tetszeni. Tényleg sokkal jobb a filmnél, csak ezt a "ha nincs pénz az ILM-re, ne is csinálja meg" hozzáállást tedd félre, mert ha nem, a második részben felbukkanó Starship Troopers-ből vett egyenruháknál falat fogsz fejelni... (sajnos a stúdió - 20th Century Fox - annyira nem adott nekik pénzt, hogy egyszer az egyik stábtag mennyasszonyi ruháját kellett bedobni, máskor meg máshonnan voltak kénytelen kölcsönözni, de hát ugye, a Cantina bárban is volt egy farkasember... Illetve van is még a mai napig ).Az se semmi ahogy síléctartóból koporsókat csináltak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Dehogyis...még csak most kezdődik! Ha ezen a két részen túl vagyok, akkor majd csak januárban a 8. évad jön Az már élesben, és hetente Egyébként amióta Bill megjelent, nem tudtam rájönni, hogy miben láttam a fickót előtte (pedig több, mint 60 részben játszott James Morrison). Ha angolul nézem, akkor még inkább, mivel a hanghordozására is emlékszem, szóval imdb.com a barátom, megnéztem. A Space: above and beyond sci-fiben volt az egyik főszereplő, a nyitó szöveget a karaktere mondja, azért maradt meg nagyon bennem a hangja is De magamtól sajna nem jöttem rá Amúgy is nagyon jellemző erre a sorozatra, hogy egy rakat olyan színész játszik benne, akiket más sorozatokból ismerek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Hát a 8. évad sem lesz kivétel. Lesz benne pár sorozatszínész. Nagyon durva lesz ezt a sorit hétről hétre nézni...talán a legdurvább. De majd így itt túlvészeljük. Ha megnézted az utolsó 2 részt akkor itt a 8 évad 6db promója. Elég kemény!!! http://www.sorozatjunkie.hu/2009/12/07/del...ti-videok-1-24/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Túl fogjuk, de szerintem a rohammentőket felváltva küldözgetjük egymáshoz Köszi a promót, este megnézem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Fringe No egy újabb Alien sztori Jó hogy éppen ebéd közben néztem. Valahogy mindig ki tudom fogni kaja közben az ilyen részeket Kár viszont, hogy megint töltelékrész volt. Minimálisan azért csatlakoztathatták volna a fő szálhoz. Spoiler: Pl teszem azt, a katonák immunrendszerét akarták volna megerősíteni vagy valami. Úgy érzem, hogy a lényeg itt most Walter körül forgott inkább. Nagy volt megint Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megcsinálták Terry Goodkind Igazság Kardja fantasy ciklusát TV-sorozatban. Legelábbis elkezdték. Az első évad már állítólag lement odakint és óriási siker lett. Trailer: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Fringe Úgy érzem, hogy a lényeg itt most Walter körül forgott inkább. Nagy volt megint Az az ürge hatalmas! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Az az ürge hatalmas! Szegény, itt önellátó akar lenni Egymaga taxizik, vásárol......de a többi a sorozatból kiderül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Szegény, itt önellátó akar lenni Egymaga taxizik, vásárol......de a többi a sorozatból kiderül A szokásos stílusával. El tudom képzelni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Dexter Spoiler: Tényleg nagyon jó rész volt. Bár a kamionsofőr bemártása elég amatőrnek tűnt, meg Arthur is csak úgy besétál egy rendőr örsre egy Visitor kártyával? Khmmm... No de ez film, és elég hatásvadász lett a vége. Ütött is rendesen. szegény Arthur azt hiszi, hogy dex egy rendőr aki csak pénzt akar. Nagyot néz majd az asztalon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.