Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. NNEEEEEEMMMMMM!!! :) Ody, kérsz egy zsepit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Ody, kérsz egy zsepit? Igen...szipp. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Dexter Spoiler: Kib*szott Arthur Mitchell!! Kicsit a hetedik végére hajazott a befejezés, de bár ne tette volna. Engem totál lesokkolt, mert mindenre számítottam de erre nem. Deb rájön a titkára, vagy elengedi Trinity-t, vagy éppen Rita a szomszéd pasival hetyeg....mittom én....bármi lehetett volna csak ne ez. Ráadásul Dexter fia pont úgy ül a vérben mint ő anno. Kész. Kb. Innentől már tényleg nem sok értelmét látom a folytatásnak én se. Egyébként Dexter is elb*szta mert az első adandó alkalommal ki kellett volna nyírnia a francba azt a kö**ögöt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. A másik befejezés az lett volna -ezt nem rakom spoilerbe, mert úgyse valósult meg -, hogy Dexter egy táskába pakolja be a holmiját, amikor a tv-ben megy egy olyan hír, hogy egy gyerekgyilkos kiszabadult, Dexter szeme pedig ekkor felcsillan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Dexter Spoiler: Az a durva, hogy Dexter még meg is akadályozta Arthur öngyilkosságát, csak azért hogy ő ölhesse meg. Emiatt meghalt az a Kyle Butler, majdnem megölte az elrabolt kissrácot, a riportercsaj öngyilkos lett, a fia átélte ugyanazt a traumát amit ő kiskorában, és nem utolsó sorban meghalt a felesége is. Csak azért hogy a saját kalapácsával tudhassa pokolba küldenie Trinity-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. (szerkesztve) Dexter Az a durva, hogy Dexter még meg is akadályozta Arthur öngyilkosságát, csak azért hogy ő ölhesse meg. Emiatt meghalt az a Kyle Butler, majdnem megölte az elrabolt kissrácot, a riportercsaj öngyilkos lett, a fia átélte ugyanazt a traumát amit ő kiskorában, és nem utolsó sorban meghalt a felesége is. Csak azért hogy a saját kalapácsával tudhassa pokolba küldenie Trinity-t. Dexter Arról nem beszélve, hogy megölt egy ártatlan embert is. Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Dr. House-t és Hugh-ot is Golden Globe-ra jelölték Nagyon jó Kemény volt a Dexter Spoiler: Szerintem sem lenne rossz itt abba hagyni a sorozatot. De legalább most már értem, miért raktak ki a srácok tegnap olyan ikont, amit, Rita-rajongók Sajnálom szegényt, de sztori szempontból remek húzás volt a halála. Egek, mit fognak ezek után kitalálni? És a másik két gyerek? Nekik most már csak Dexter van, mindkét szülőjük meghalt. Vagy a nagyszülők. De inkább arra tippelnék, hogy Dexnél marad az összes, aztán birkózzon meg ezzel a felelősséggel valahogy. Szegény Dexi, pedig valahogy összekapta volna magát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Dex: Spoiler: Én el tudnék egy olyat is képzelni, de lehet hogy ezt már írtam, a két gyerek nagyszülőhöz, eltelik mittomén 7-8 év és Dexnek ugyanúgy fel kell nevelnie és azokkal a gondokkal szembe néznie mint Harrynak. Persze meg lehetne ezt még spékelni. Én azért várom, nekem ez nem volt egy rendes befejezés. És mivel szinte biztos hogy lesz folytatás, ezért nem izgulok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Nemrég elkezdtem nézni a Spawn animációs sorozatot. Piszok jó, sokkal jobb, mint a mozi adaptáció. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Nemrég elkezdtem nézni a Spawn animációs sorozatot. Piszok jó, sokkal jobb, mint a mozi adaptáció. Hát annál csak jobb lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Dexhez még Spoiler: Hmm... érdekes, hogy amikor Dex nézett utána Laura Mosernek, akkor mintha nem lett volna szó arról, hogy Dex neve szerepel az újságban Azt hiszem, meg kéne már nézni az első évadot, itt némi kavart érzek. Egyébként milyen volt már, hogy anno Harry eltüntetett egy csomó iratot, erre a nagyfőnök meg fejből tudja, mi volt anno Csak rá kellett kérdezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Rálestem a GG-jelöltekre, Dexi is ott van ám több kategóriában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Kenneth B. Wallerderjét is jelölték, aminek külön örülök, mert most néztem meg a 3 részes sorozatát. (Jövőre forgatnak még 3 részt!) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Engem még sorozat nem nyomasztott ennyire mint ez a Dexter. Soha többet nem fogom megnézni ezt az utolsó részt. Spoiler: Ahogy Rita a kádban hulla fehéren ül. Nagyon szerettem a karaktert és hát ez azért elég nyomasztó. Vajon mit szólhattak a rendőrök mindehhez? Trinity meg gondolom azt képzelte, hogy eltűnik miután kinyírta szegény Ritát, aztán had egye a fene Dextert. Hát jól ráb*szott a mocskos állatja (megjegyzem Litgow zseniális választás volt erre a szerepre). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Ütős az új LOST promó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Ez most Ody Dex spoilerére egy párhuzam a 24 sorozattal Spoiler: 24-ben tök megszokott, hogy a megszeretett pozitív karakterek is meghalnak Így már van némi gyakorlatom abban, hogy ne akadjak ki annyira, ha valaki így meghal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Karrde: Spoiler: Pont olvastam nemrég egy cikket amiben összeszedték a legsokkolóbb sorozat pillanatokat és első vagy második helyen volt Terry, Jack feleségének a megölése. És hát tényleg...onnan nem volt megállás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Kudar: Spoiler: És az még a sorozat elején volt, utána jöttek a többiek is, ahogy írod. Húgom a második évadot nyúzza (betegen volt otthon, szóval filmezett ), és mondta, hogy kiakadt rajta. Annyit spoilereltem neki, hogy ennél a sorinál ez normális Pedig hogy sajnálja az ember a szimpi szereplőket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Fringe Atyaég! Tegnap nem elég, hogy a Dexter majdnem szívrohamot okozott, de most a Fringe erre ráduplázott. Itt aztán most volt sokk ezerrel, főleg a vége....na az pluszba odatett. Spoiler: Walter miken ment már keresztül! Szegény. Pont a legjobb barátja jutatta be az elmegyógyintézetbe. Persze nem vitatom, gondolom az ő döntése is volt, hogy Bell megoperálta az agyát, node akkor is.Az elején tök jófej volt ahogy Sherlock Holmest játszott. Fansworth ügynök is egyre több szerepet kap, hála az istennek, és ez a Newton mekkora főg*ci! Persze marha jól megoldotta a szabadulása kérdését. Na most már csak az kéne, hogy a készítők ne lépjenek le erről az útról és még több ilyen sokkot okozzanak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Ody: Lost linket tudnál adni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Ody: Lost linket tudnál adni? Íme: http://www.freevlog.hu/video/25178.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Ez tuti nem eredeti. Legalábbis fura volna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Ez tuti nem eredeti. Legalábbis fura volna Pedig az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Az állatvédőknek nem fog tetszeni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Az állatvédőknek nem fog tetszeni... Elég durva. Vajon mi lehet a mondanivalója? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Spoiler: Szerintem a sziget és New York összemosódására. Vagy bármi egyébre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Ez valami globális felmelegedés elleni reklám volt azt hiszem, csak ügyesen összevágták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Sanctuary-t nézi valaki? A mostani részben Michael Shanksnek volt némi vendégszereplése... Szokás szerint nagyon jól alakított. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Sanctuary-t nézi valaki? A mostani részben Michael Shanksnek volt némi vendégszereplése... Szokás szerint nagyon jól alakított. Csak a pilotot néztem de nem jött be így abbamaradt, pedig nagyon akartam szeretni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Jack Bauer vs Télapó! Kis angol tudás kell, de nagyon üt! http://www.sorozatjunkie.hu/2009/12/18/del...auer-vs-telapo/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.