Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Még sehogy.Most a Harry Pottereket nézem. Éles lesz a váltás a két széria között Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Castle 2/16 be**arás volt És feltűnt egy epizódszerep erejéig Dina Meyer is, ha jól tudom, Ti srácok, csípitek abból a bogárinváziós filmből, aminek nem jut eszembe a címe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Ááá én egyszer egyszer belenézek a mangába pár oldalt, hogy mi fog majd történni az animében de ennyi. Jobban szeretem ha a mesében leesik az állam. Csak a főcímeket néztem meg előre...az is hiba volt. Én sajnos nemrég belefutottam abba a spoilerbe, hogy... Spoiler: ...A Going Merry el fog süllyedni. Ritka az ilyen eset, de ezt tényleg nem kellett volna ideje előtt megtudnom. Egyébként most végeztem ki az első évadot, azaz az első 62 részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Castle 2/16 be**arás volt És feltűnt egy epizódszerep erejéig Dina Meyer is, ha jól tudom, Ti srácok, csípitek abból a bogárinváziós filmből, aminek nem jut eszembe a címe. Dina Meyert több filmből is "illik" csípni :DCsillagközi Invázió amúgy a címe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Ja, tényleg, az a címe Még mindig jó csaj, már ha ilyet megjegyezhetek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Dina Meyert több filmből is "illik" csípni Csillagközi Invázió amúgy a címe Dina Meyer van benne! Már megyek is nézni. Miatta még Megan Foxt is kirúgnám az ágyból... na, várjunk, ezt gondoljuk át... Megan Fox mellé őt engedném még be az ágyba Amúgy játszott a Star Trek Nemesisben, a Sárkányszívben, a Fűrész akárhányban, de azt hiszem, a Starship Troopers a legemlékezetesebb filmje, ott mellbedobással megcsillogtatta minden tehetségét, mellesleg az egyik legjobb karakter is volt, és totál mellbevágó a jelenet, mikor zuhany... megöli a bogár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. (szerkesztve) Én sajnos nemrég belefutottam abba a spoilerbe, hogy... Igen a Merrys rész is a Frankynél lesz, szóval még jóóóóval odébb. De akkor gondolom most már mentették Luffy Smokertől, és irány a One Piece után. Szerkesztve: 2010. Március 20. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Most olvastam, hogy T-bag feltűnik majd a Stargate Universe-ben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. (szerkesztve) De akkor gondolom most már mentették Luffy Smokertől, és irány a One Piece után. Most vannak annak a Laboon nevű bálnának a gyomrában. Szerkesztve: 2010. Március 20. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Dina Meyer van benne! Már megyek is nézni. Szerintem csíped majd ezt a részt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Most olvastam, hogy T-bag feltűnik majd a Stargate Universe-ben Hogy ki? Szerintem csíped majd ezt a részt Szó se róla, poénos volt De ennyire kár volt szerződtetni Meyer kisasszonyt, bár félelmetes egy jószág volt (mint minden ügyvéd ). De a múltkori Alissa Milanoval jobban tetszett (na őt bevenném még harmadiknak a lentebbi duóba ). Viszont határozottan jobb rész volt, mint a múlt heti (vagyis, múltkori, ez a sok szünet, meg a kéthetenként elkészülő felirat már teljesen megkavar), több poén, érdekesebb bűntett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Hogy ki?Robert Knepper. A Prison Breakből lehet a legjobban ismerni, ott játszotta T-bag karakterét, de feltűnt már a Heroes-ban, mint főgonosz és a Hittmanben is, mint rendőr. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Okééé, most már tudom, miért nem ismerem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Dina Meyer van benne! Már megyek is nézni. Miatta még Megan Foxt is kirúgnám az ágyból... na, várjunk, ezt gondoljuk át... Megan Fox mellé őt engedném még be az ágyba Amúgy játszott a Star Trek Nemesisben, a Sárkányszívben, a Fűrész akárhányban, de azt hiszem, a Starship Troopers a legemlékezetesebb filmje, ott mellbedobással megcsillogtatta minden tehetségét, mellesleg az egyik legjobb karakter is volt, és totál mellbevágó a jelenet, mikor zuhany... megöli a bogár. Johnny Mnemonicban is szerepelt Reves oldalán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. (szerkesztve) váááá Lostban Spoiler: Sayid lelőtte a kicsi Bent neeeeeee. Hozzáteszem...a szemétje... Szerkesztve: 2010. Március 20. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Hallod, kudar... Most hajóznak a Whiskey Peak felé. Szinte már Nami a kapitány. Mindenkinek ő parancsol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Hallod, kudar... Most hajóznak a Whiskey Peak felé. Szinte már Nami a kapitány. Mindenkinek ő parancsol. Hehe jó részek jönnek majd. Amúgy megint új avatár? nekem MSNen már hónapok óta ez van, néhányan tuti már a falra másznak tőle. És most megyek, megnézem a legújabb részt, ami most reggel jött ki. 443. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. (szerkesztve) Láttátok már a Lost jövő heti részének a promoját? Spoiler: Richard múltjára fog benne fény derülni. Szerkesztve: 2010. Március 21. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Láttátok már a Lost jövő heti részének a promoját? Spoiler: Richard múltjára fog benne fény derülni. Esetleg tudsz adni egy linket? Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. (szerkesztve) LOST Spoiler: Richard szerintem a Fekete sziklának volt a kapitánya, tehát olyan 350 éves körül lehet. Szerkesztve: 2010. Március 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. (szerkesztve) Ody... :P Az nem a Fekete Gyöngy, hanem a Fekete Szikla! Azért nem mindegy ám... Hehe jó részek jönnek majd. Amúgy megint új avatár? nekem MSNen már hónapok óta ez van, néhányan tuti már a falra másznak tőle. És most megyek, megnézem a legújabb részt, ami most reggel jött ki. 443. Nekem tetszik... Hát, én elég sűrűn váltogatom az avatárjaimat. Ellentétben veled, akinek több mint egy éve ugyanaz a Kit Fistós képe van. Szerkesztve: 2010. Március 21. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Ody... Az nem a Fekete Gyöngy, hanem a Fekete Szikla! Azért nem mindegy ám... Bekevert Sparrow. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Bekevert Sparrow. Képzeld el, ahogy Jack, Hurley és Richard ott vannak annál a hajónál, és akkor hirtelen mozgást hallanak a dzsungelből, és akkor hirtelen megjelenik Jack Sparrow a kezében egy ilyen hagyma alakú rumosüveggel, a szokásos egyensúlyzavaros mozgásával, ránéz a hajóra az egyik jellegzetes grimaszával, és akkor megkérdezi... "Mit csináltatok a hajómmal?" Hiába, számomra a három legelvetemültebb kalóz az nem más, mint Monkey D. Luffy, Jack Sparrow és Bütyök kapitány... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Esetleg tudsz adni egy linket? Köszi!Azóta már megtaláltam őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Flashforward Hát ezt r*hadt jó kis duplarész volt! Nem szívbajosak egyáltalán. Remekül vezetik a történeti szálat, simán második kedvenc a Spartacus után Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Flashforward Nem találok szavakat! Egyszerűen hihetetlen rész volt! Az a röpke másfél óra hamar eltelt. Lesznek még itt bonyodalmak szerintem az évadvégén! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Sparta - hát ez aztán egy igazán nekünk való eyecandy rész volt. Spoiler: Igazából annyi minden nem történt, történetileg se mentünk nagyon előre, de hát a vége...omg, ilithya úgy beverte a csajszi fejét, hogy fognom kellett a karfát le ne essek a székről. Na jó persze az se volt csúnya ahogy Sparta elkapta Ilithyiát, de hát mi Oldieval azt hiszem egyből felismertük őt. XD Ashur is nagyon kavar, ebből még baja lesz még,és ht a végén mira. Nagyon jó nő, remélem ő lesz sparta felesége!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Flashforward Én is csak azt tudom írni, hogy remek dupla rész volt, haladnak az események, így tovább Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Hát ezért nézett ki Lucy ilyen jól a Spartaban. http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/xena-...melleit-2013313 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.