Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. kudar Spoiler: Ez érdekes... Elvileg így van, ezt én is furcsáltamLehet, hogy a karóval halandó is tud Angyalt ölni... Kíváncsi vagyok, Lucifert vaon meg lehet-e ölni vele... A Colt nem fogott rajta, Ruby kése se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. kudar, Supernatural! Spoiler: Dean is csak Cas spéci késével tudta kinyírni Zakariást. Gondolom ez a démonölő tőr angyalokra ható változata. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. SupNat Spoiler: A karón kívül mivel lehet még angyalt ölni? Kivéve a Mihály féle elégetést. Mert mikor Uriel és Cas erről beszélt, az angyalok porhüvelyeinek nem esett bántódása emlékeim szerint. Ha meg a karóval öltek akkor is, akkor miért mondták hogy csak angyalok tudják, ha itt Dean is meg tudta Zakariást ölni? Viszont azt észrevettétek, hogy Dean a sorozat producerének küldte volna el a csomagot? Robert Singer volt ráírva és nem Bobby Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Phobos nem vettem észre sajna egyáltalán hogy kinek írta, de jó poén. Oldie: nem hiszem el hogy itt az egyik legjobban várt évadzáró, erre nincs még ilyenkor sem egy rendes rilíz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Nekem már délelőtt óta lenn van egy nekem megfelelő de nem onnan ahonnan a linkeket szoktam szedni mert ott még nincs. Az angol felirat is késett mert késő délután lett hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Nekem már délelőtt óta lenn van egy nekem megfelelő de nem onnan ahonnan a linkeket szoktam szedni mert ott még nincs. Az angol felirat is késett mert késő délután lett hozzá. Az a 200 megás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. (szerkesztve) Az a 200 megás? Az képzeld el. Nincs azon vigyorognivaló. Már jó ideje szinte csak MKV-ben nézem a sorikat meg a filmeket amikről úgy gondolom hogy egyelőre csak egyszer nézném meg mert például az 550 megás nekem úgy 70 perc alatt van lenn míg a 180-200 megás MKV-k 20 kábé húsz perc alatt. Arról nem is beszélve hogy a gépem a 720-1080 péket nehezen vinné normálisan plusz nem látom sok értelmét a HD-nézésnek. Megvagyok én a simával. Na erre lehetne mondani hogy nem tudom mi a jó. Akkor nem tudom. Nagy cucc. Szerkesztve: 2010. Április 17. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Na jó talán kicsit félreértetted. Erre úgy reagáltál mintha én azt írtam volna azzal a kis smileyval, hogy gáz, hogy te azt akarod megnézni. Erről szó sincs. Bár kétségtelen, hogy én várok jobb minőséget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Na jó talán kicsit félreértetted.Erre úgy reagáltál mintha én azt írtam volna azzal a kis smileyval, hogy gáz, hogy te azt akarod megnézni. Erről szó sincs. Bár kétségtelen, hogy én várok jobb minőséget. Hát hirtelen nem ugrik be más értelmezési mód de ha azt mondod hogy másképp értetted akkor jó nem hőzöngök. Amúgy tudtam hogy te más minőségűt akarsz nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Oldie: nem hiszem el hogy itt az egyik legjobban várt évadzáró, erre nincs még ilyenkor sem egy rendes rilíz...Nekem mondod? Megüt a guta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Még 720p nincs, csak egy sys rilíz ami 500 MB-os Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Meg egy 230 megás. Pont a napokban gondolkodtam azon hogy az évadzáró alkalmával kicsit frissebbek is lehetnének akik intézik a netre őket és erre tessék az ellenkezője történik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Lefogadom, hogy csak hülyítik a népet. Direktbe nyomják a tuskó stílust. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Az előbb olvastam hogy a 720p tán holnap lesz fenn. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. na de ebből mikor lesz magyar felirat?Vasárnap estére szokott lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Betonra megérkezett a 720as Spartai járat. Hamarosan az nmagos is fent lesz szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. (szerkesztve) Van már angol felirat a Spartához. Elkezdtem nézni a Lost-ot.Határozottan nem rossz.Rengeteg kérdés van. Szerkesztve: 2010. Április 17. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Már fent is van nmagon Felirat pedig holnap reggel várható. Fringe Totál bejött ez a rész. Igen kreatív volt, érdekesen adták elő ezt az időutazásos sztorit. Mondjuk az ürgén azért röhögtem magamban. Elég hiteltelen volt azokkal az implantokkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. (szerkesztve) Van már angol felirat a Spartához.Késő délután került fel. Több mint egy órája értem a végére a résznek. Fringe Totál bejött ez a rész. Igen kreatív volt, érdekesen adták elő ezt az időutazásos sztorit. Mondjuk az ürgén azért röhögtem magamban. Elég hiteltelen volt azokkal az implantokkal. Engem más zavart. Spoiler: Az hogy nem törődtek azzal hogy ha visszamegy az ipse akkor kettő lesz belőle. Szerkesztve: 2010. Április 17. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Elkezdtem nézni a Lost-ot.Határozottan nem rossz.Rengeteg kérdés van. Nagyon helyes Frenkie! Amúgy ne izgulj, az első 2 évad csak kérdésből áll, de ez ne vegye el majd a kedved. Jönnek majd azok a válaszok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Elkészült a magyar felirat a Spartacushoz. El se hiszem Innentől élet-halál kérdés, hogy mi lesz egy óra múlva ennek a következménye. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Elkészült a magyar felirat a Spartacushoz. El se hiszem Innentől élet-halál kérdés, hogy mi lesz egy óra múlva ennek a következménye. Ha egy óra múlva nem jelentkezel be, akkor kiküldjük a mentőket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Spartacus Jupiter p*csére, a történelem immár sose lesz olyan mint ahogy azt belénk akarták sulykolni. Több mint valószínű, hogy Sparta és a gladiátorok szereztek egy időgépet is és magát a dinoszauruszokat is ők irtották ki. John Rambo mehet továbbképzésre. Piszok állat volt Részletesen majd később, most emészteni kell. Más sorozat nem érhet fel a Spartacushoz. Új etalon született. Zseniális az írói gárda. Feszültséget így belevinni egy történelmi sztoriba nem piskóta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Spartacus Na akkor este a sori előtt xanax és oxigénmaszk. Dzséjt láttad már az SGUt? Csak mert én még nem, de kíváncsi vagyok hogy sikerült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Spartacus Spoiler: Szegény fivérek csak elveszítették egymást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. (szerkesztve) Szegény fivérek csak elveszítették egymást. Én is sajnáltam őket. Már reméltem, hogy együtt fognak kijutni. Erre föl... Hullottak azért rendesen a gladiátorok. Mondjuk az előny a római zsoldosokkal volt. Ilithya meg amit művelt bazz.. Szerkesztve: 2010. December 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. (szerkesztve) Én is sajnáltam őket. Már reméltem, hogy együtt fognak kijutni. Erre föl... Jó hirtelen történt. Tényleg jobb lett volna úgy ahogy írod. Ilithya meg amit művelt bazz.. Megkapja ő még a magáét ha lesz folytatás. Remélem azt fogja majd kívánni hogy bár ott maradt volna a többivel lemészárolódni. Amúgy nem volt semmi ahogy a képernyő egy ideig szinte úszott a vérben. Na meg a kis szemétláda is elég frankón megkapta a magáét. Szerkesztve: 2010. December 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Néhány jelenetnél tényleg átment már horrorba. Frenkie ha meglátja tutti odáig lesz Elvégre teljesült minden kívánsága. Spoiler: Aurelia jeleneteitől meg kell hogy mondja tartottam. Ahogy gyűlölni tudta Spartacus azt sugallta, hogy "elárulja". De aztán -dicséret az íróknak örökké- marha jól megoldották ezt az egészet. Doctore is remek motiváltságot kapott, a becsület mint ösztönző ereje egy pillanatra mindkét oldalra is húzott szerintem. Elvégre neki ott lett volna a szabadsága, illetve a lanista szerep és még Batiatus is kimagyarázta magát előtte. De amin piszkosul örültem az Crixus volt. Ezzel a flashbackes megoldással nagyon telítődött a feszültség és a bizonytalanság a sorsa felől. És, hogy ő fogja győzködni Doctoret magam se gondoltam volna. Szuper volt na Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. (szerkesztve) Aurelia jeleneteitől meg kell hogy mondja tartottam. Ahogy gyűlölni tudta Spartacus azt sugallta, hogy "elárulja". Azért érdekelt volna hogy mit szólt volna a csaj ha Sparta megmondta volna neki hogy mi történt pontosan a párbaj után. Doctore is remek motiváltságot kapott, a becsület mint ösztönző ereje egy pillanatra mindkét oldalra is húzott szerintem. Elvégre neki ott lett volna a szabadsága, illetve a lanista szerep és még Batiatus is kimagyarázta magát előtte.Nagy áldozatot hozott azt meg kell hagyni. Hatalmas ahogy elkiáltja magát hogy "What is this madness?!". És, hogy ő fogja győzködni Doctoret magam se gondoltam volna. Azt én se nagyon. Szerkesztve: 2010. December 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. SGU hát marha langyi rész volt. Konkrétan semmi sem történt benne, és már annyira átment drámába, hogy jajj... Mindenesetre bízom a köv részben, hisz vendégszereplő lesz benne! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.