Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Én ilyeneken gondolkodtam régen: http://ep.yimg.com/ca/I/yhst-29210190611743_2109_22038158 http://ep.yimg.com/ca/I/yhst-29210190611743_2109_25375684 http://ep.yimg.com/ca/I/yhst-29210190611743_2109_5380597 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Szerintem az első nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Szerintem az első nagyon jó Szerintem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. LOST poén! LOL!!! Spoiler: KATT!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. (szerkesztve) Örülök, hogy tetszett kudar! Kicsit más: Talán nem volt még ez a videó az oldalon: Szerkesztve: 2010. Június 3. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Az a LOST-os poén nagyon nagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Lost 6x9 A harmadik olyan Lostos rész melyet részemről negyven perces érdeklődés övezet mert arról szólt amiről már négy évaddal korábban kellett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Ez a poén is üt. Bauer megmondja a frankót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Lost 6x9 A harmadik olyan Lostos rész melyet részemről negyven perces érdeklődés övezet mert arról szólt amiről már négy évaddal korábban kellett volna. Hát igen a 6x9es nagy vízválasztó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Rog, mit mondanak benne? Lesz egy külön epizód vagy mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Ez a poén is üt. Bauer megmondja a frankót. Aranyos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Rog, mit mondanak benne? Lesz egy külön epizód vagy mi? Jó lenne de nem lesz. Nagyjából annyi a lényeg hogy a szezonzáróban megválaszoltak néhány kérdést amiket korábban felvetettek és újakat tettek fel helyettük meg hogy a következő szezonban Peti és Livi jelleme valami módon meg fog változni és ki fognak bontakozni a körülöttük levő rejtélyek és hogy a sztori érdekében a két Wal valószínűleg nem fog összefutni egymással. Aranyos Az ilyeneken én percekig képes vagyok röhögni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Oks, kösz. Meg mintha Nimroy is haloványan tett volna említést arra, hogy őt se írjuk még le Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Oks, kösz. Meg mintha Nimroy is haloványan tett volna említést arra, hogy őt se írjuk még le Nincs mit! Ja utalgat az öreg rá Astrix meg arra hogy létezhet kettőnél több dimenzió is. Nekem elég ez a kettő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Nincs mit! Ja utalgat az öreg rá Astrix meg arra hogy létezhet kettőnél több dimenzió is. Nekem elég ez a kettő. Kell a kettőnél több, mert ugye ott vannak a Megfigyelők is Ők is csak jöttek valahonnan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Remélem azért nem fognak átmenni Slidersbe vagy Stargate-be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Júni 14. 22:20 Rejtély 2. évad RTL klubon!!! Erre vártam már mióta! Csak azért nem néztem feliratosan, mert az első évadot is szinkronnal láttam, és nem akartam megtörni a "hagyományt" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Én a Frindzset semmiképp nem nézném szinkronnal csakúgy mint Dexiéket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Júni 14. 22:20 Rejtély 2. évad RTL klubon!!! Erre vártam már mióta! Csak azért nem néztem feliratosan, mert az első évadot is szinkronnal láttam, és nem akartam megtörni a "hagyományt" Én is most akartam ezt beírni. És pont így vagyok vele én is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Nem akarok nagyon már itt szinkronutálónak tűnni, de Walter magyarhangja minden idők legjobban elrontott szinkronja. A Fringe-et miatta néztem szinte, magyarul meg valami olyan borzalmas hangot tettek be hogy a falat kaparom. És asszem ez a krapek szinkronizálja Widmore-t is a Lostban, amiben szintén egyszerűen nevetséges. A többi Fringe-es hang nagyjából jó. Na de semmi se veheti el a győzelmet a Dextertől a legelcseszettebb sorozatszinkron kategóriában. Amit azzal műveltek az már művészet. Látszik azért hogy csak a nézett sorozatok kapnak olyan jó szinkronokat mint a House, de az még megemlítendő hogy az itthon elég jelentéktelen Comedy Central milyen jó szinkronokat csinál általában. Követendő példa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Walter magyar hangját tényleg elcseszték. Ezt még én se vitatom. Noble egész egyszerűen zseniálisan játszik a hangjával, főleg majd az évad végén amikor....Node nem lövöm le a poént Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Walter magyarhangja minden idők legjobban elrontott szinkronjaNekem egy mondat elég is volt a magyar Walból. Ahogy meghallottam annyi is lett a szinkronos Frindzsnek nálam. Már az első részt kihagytam mert úgy alakult hogy a műsorajánlójában sikerált megismerkednem vele. Na de semmi se veheti el a győzelmet a Dextertől a legelcseszettebb sorozatszinkron kategóriában. Amit azzal műveltek az már művészet.Azzal meg úgy vagyok hogy ha véletlenül átkapcsolok a Teve6-ra inkább leveszem a hangját és úgy nézem valameddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. (szerkesztve) Walter magyar hangját tényleg elcseszték. Ezt még én se vitatom. Noble egész egyszerűen zseniálisan játszik a hangjával, főleg majd az évad végén amikor....Node nem lövöm le a poént Mivel én csak magyarul láttam a részeket, ilyen, nincs mihez viszonyítanom, úgyhogy én teljesen meg vagyok elégedve Walter magyar hangjával(bár az 1. évad felétől új szinkronhangja volt, de az is teljesen jó lett szerintem). LOST-al is úgy vagyok, hogy csak a 6. évadot néztem angolul, és habár az eredeti nagyon jó, nekem a szinkronos lesz mindig is az igazi, mert azt szoktam meg. Pl: a kedvencem Besenczy Árpád Ben szinkronjaként, annak ellenére, hogy Emerson tényleg több játékot visz a hangjába. Szóval ez a szinkron dolog nálam abszolút megszokás kérdése, hogy tetszik e vagy sem. Szerkesztve: 2010. Június 5. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Mivel én csak magyarul láttam a részeket, ilyen, nincs mihez viszonyítanom, úgyhogy én teljesen meg vagyok elégedve Walter magyar hangjával(bár az 1. évad felétől új szinkronhangja volt, de az is teljesen jó lett szerintem).LOST-al is úgy vagyok, hogy csak a 6. évadot néztem angolul, és habár az eredeti nagyon jó, nekem a szinkronos lesz mindig is az igazi, mert azt szoktam meg. Pl: a kedvencem Besenczy Árpád Ben szinkronjaként, annak ellenére, hogy Emerson tényleg több játékot visz a hangjába. Szóval ez a szinkron dolog nálam abszolút megszokás kérdése, hogy tetszik e vagy sem. Egy az egyben dettó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. SGU Na ez a mostani rész már döfi volt. Egy-két dolgot leszámítva végig fenntartotta az érdeklődést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. (szerkesztve) Aszem csatlakozom kudarékhoz Szerkesztve: 2010. Június 5. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. (szerkesztve) És asszem ez a krapek szinkronizálja Widmore-t is a Lostban, amiben szintén egyszerűen nevetséges. Charles Widmore magyar hangjával én sem vagyok túlzottan kibékülve. De a többi, Dogenét kivéve veszettül jól sikerült. Szerk.:Most van a Recon című rész az AXN-en. El sem hiszem, de amikor meghallottam Jint Kapácsy Miklós hangján... Most érzem a második évad óta először azt, hogy illik hozzá. Végre nem játssza túl, mint ahogyan azt szokta, úgy adja elő magát, hogy hitelesen hangzik. Végre! Szerkesztve: 2010. Június 6. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 6. Tényleg szuperjó volt a SGU. Az évad második felében már sokkal jobb részek vannak, mint az elsőben. Jót tett a sorozatnak, hogy abbahagyták a földre császkálást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 6. Elkezdtem darálni az Odaátot a harmadik évadától. A második részben mikor Dean találkozik először Bennel akkor majdnem megfulladtam a röhögéstől Éppen kekszet ettem a rosebb egye meg Az az arc amit Dean vágott mikor Ben megörült az AC/DC-s CD ajándékának hatalmas volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.