Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. A béjvaccsot? És akkor mi van ha azt? Karrde: Ez miért is lenne őrült gondolat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Riddick, nem hiszem, hogy nézed a The Cleveland Show-t, de nem rég eszembe jutott, hogy volt benne egy neked való poén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Köszi dude! Ez hatalmas! ... The Cleveland Show-t valóban nem nézem, de szerintem idővel pótolni fogom! (Family Guy-t néztem egy időben... most szüneteltetem, majd folytatom.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Karrde: Ez miért is lenne őrült gondolat? Mert elég meredek, de ez jutott eszembe Meglátjuk, mi lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Hát elég hamar ki fog derülni, hogy jóra gondoltál e Karrde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Hát elég hamar ki fog derülni, hogy jóra gondoltál e Karrde! Jaja! Én meg rágom a kefét, a tegnapi meg a mai napi adag kimaradt! Eszem a kefét! Jah, jók voltak a videók! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Riddick megnéztem a videókat és áááá nagyon hiányzik ez a sori! Tök megható még csak ez az összevágott cucc is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Tök megható még csak ez az összevágott cucc is. Igazából tényleg az ami legjobban megfogott, hogy nagyon kemény háttereket írtak jópár karakternek. És bizony a legtöbbnek megvolt a maga hibája, amikkel együtt is szerethetőek voltak, lehetett értük izgulni. Nem volt összecsapva. És mégegyszeri nlézéskor is biztos lesz olyan dolog, amit akkor fogok észrevenni és értékelni. Igen, nekem is feltűnt a B5-ös hasonlóság, és ez kimondottan pozitívan hatott rám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Lost ideiglenesen félre rakva. Valahogy kiestem a hangulatból, bár az is igaz, hogy rajtam részben kívül álló okok miatt voltam kénytelen abba hagyni. Addig is, amíg nem kap el újra az érdeklődés, előkaptam két régi, nagyon régi nagy kedvencemet. Seaquest és ALF Az előbbi talán tizenhárom évvel ezelőtt ment az RTL-en, az utóbbi meg száz évvel ezelőtt az HBO-n (arra nem emlékszem, hogy adták-e máshol is). Hatalmas széria mindkettő. Abba meg durva belegondolni, hogy bár a Saequest '93-tól '96-ig futott, de már hárman is halottak a főszereplők közüll: Roy Scheider (Nathan Bridger kapitány), Jonathan Brandis (Lucas Wolenczak) és Royce D. Applegate (Manilow Crocker főnök). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Seaquest Jajjdenagykedvenc! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. A Seaquestet szerettem én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Riddick: Megrikattál a belinkelt videókkal. Karrde: Spoiler: Mit szólsz Sawyerhez? A bunkóból egy szerelmes férfi lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Hát elég hamar ki fog derülni, hogy jóra gondoltál e Karrde! Muszáj lesz, mert ez az utolsó évad Seaquest Anno néztem én is, és akkor tetszett Csak már alig emlékszem rá. Frenkie, Spoiler: Nekem már úgy is bejött a karakter, a változások után is nagy kedvenc maradt Abszolút kedvenc lett belőle hamar Egyébként már a 4. évadban sem volt az a bunkó, aki az elején, akkor más segített a többieknek, pl. golyózáporban rohant Claire-ért. Off Egek, itt repült egy szúnyog, és a két tenyerem közt agyonvágtam (ami nem szokásom, de már kivagyok tőlük), lassúak ezek a dögök idén? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Karrde: Spoiler: Sawyer nekem is a kedvencem lett. Nagyon nagy utat tett meg és végig látszodott hogy nem rossz ember. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. (szerkesztve) Frenkie Igen, már az elején is voltak jobb pillanatai, amiből sejtetni lehetett, hogy nem az a rossz ember, aminek beállítja magát. Haladtam tovább pár résszel tegnap a meccsek között, bár nem sokat Szegény Claire, rendesen elvadult, és még jól át is verik szerintem. Nagyon sajnáltam Julietet, remek karakter volt Kíváncsi vagyok, mi lesz ebből a kiválasztott maszlagból. Mindenesetre szerintem Desmondnak kéne visszatalálnia a szigetre, azért kellett volna a világítotornyot beállítani. Szerintem övé a 108 fok Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Lost 6x12 Asszem el is vesztettem a fonalat, meg annyira szánalmas dialógusok zajlanak a szigeten, hogy tök értelmetlenné vált, hogy mi lesz azokkal akik ott vannak. Ellenben ami azon kívül zajlik az tele van jófajta eseményekkel és fenn is tartja az érdeklődést. Spoiler: Hugó és Ibi(?) sztorija nagyon megható volt És Desmond is valahogy nagyon képben van, jó, hogy meghagyták egyfajta központi figurának Főleg az epizód végi fejlemény miatt. Vajon mi baja volt Lockkal? Hacsak nem az a kút képez valami extra átjárót a két elme között, vagy világ között. :)Bár asszem arról csak tudnia kellett, hogy Lock nem az a Lock. Noh mindegy, majd lesz valahogy. A Sziget meg nyugodtan felrobbanhat, elsüllyedhet, atomjaira robbanhat. Egész egyszerűen idegesítő ami ott folyik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Supernatural 6. évad promo poster!? http://www.sorozatjunkie.hu:88/wp-content/...6/supnat-s6.jpg Ilyen nagy képeket ne szúrj be, csak linkelve, vagy kicsinyítsd le! - by Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Skaccok, marha jó ez az OZ. Van benne egy-két hatalmas szöveg is ( a mostani epizódban pl a kannibál gyereken röhögtem aki keresztény akar lenni ) de maga a börtönbandák élete marha jól meg van mutatva. Megszokásból már csak olykor Vass Gábor hangja hiányzik. Ő marha jól tudja narrálni a "Amerika legkeményebb börtönei" műsort. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Oldie, Libby (az Elizabeth-ből) és Locke, így írják őket Pont itt járok én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. LOST. Csak aki végig látta. Spoiler: Egyébként az utolsó rész ismeretében már tudom miért volt annyira nyugodt Desmond. Járt a túlvilágon és tudta, hogy mindenki meghalt. Azért is mondogatta, hogy nem számít semmi... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Oldie, Libby (az Elizabeth-ből) és Locke, így írják őket Pont itt járok én is.Én csak hallás után írtam. Lusta vagyok utánanézni ilyeneknek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. LOST. Csak aki végig látta. Majd holnap már én is megnézhetem, amit írtál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Majd holnap már én is megnézhetem, amit írtál Nagyon várom, hogy mit szólsz majd hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Kíváncsi is vagyok, de nagyon már Erre a Forma1-et sasolom fél szemmel. Na nem baj, ma nem nézek meccset, így holnapra csak pár rész marad. Szerencsére nem megyek melózni, mert délelőtt szemészet, így hamarabb itthon leszek. Most már anyuval nézem tovább, az AXN-en is itt járnak. Szegény, most majd nézheti velem feliratosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Lost s6/14. Fene vigye el, szerintem pont a finálé nem fér már bele a mai napba Spoiler: Sayid!! Sun és Jin! Jacknek igaza volt, de ezt tudtam is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Karrde! Ne hagyd abba! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. (szerkesztve) Jaj már, aludni is kell valamikor És a finálé majdnem két óra hossza Szerkesztve: 2010. Június 27. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Az már biztos ezt kipihenten kell megnézni! Nagyon durva!!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. És a finálé majdnem két óra hossza 1 óra 40 perc körül van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.